Cara Membetulkan Isu OnlyFans Terus Log Keluar Anda

30

Walaupun OnlyFans berfungsi dengan baik pada kebanyakan masa, kadangkala ia boleh log keluar anda secara automatik. Ini sangat mengecewakan, memandangkan ia adalah platform berbayar. Walau bagaimanapun, jangan risau, kerana membetulkan isu ini agak mudah. Panduan ini akan membantu anda menyelesaikan masalah dan menyelesaikan masalah OnlyFans log keluar anda dengan kerap dan sebab di sebaliknya.

Cara Membetulkan Isu OnlyFans Terus Log Keluar Anda

Sebelum menyelami pembetulan teknikal, anda harus menyemak perkara berikut untuk memastikan tiada satu pun daripadanya menyebabkan OnlyFans terus melog keluar anda:

 • Jika anda di bawah umur, OnlyFans melarang anda daripada membuka akaun. Walau bagaimanapun, walaupun anda berjaya membuat akaun, sistem sekatan umur OnlyFans akan mengesannya dan menghalang anda daripada log masuk dengan akaun anda.
 • OnlyFans mengharapkan pencipta untuk menarik pelanggan dalam tempoh yang ditetapkan. Jika mereka gagal, sistem boleh membenderakan akaun mereka dan log keluar selepas percubaan log masuk berjaya.
 • Seperti tapak lain yang serupa, OnlyFans akan menggantung akaun anda jika ia merasakan aktiviti luar biasa atau mencurigakan. Tapak ini akan mengunci akaun anda sehingga anda membuktikan anda tidak bertanggungjawab.
 • Masalah juga mungkin berlaku jika anda disambungkan ke VPN. Jadi, putuskan sambungan daripada VPN untuk terus menggunakan OnlyFans.
 • OnlyFans akan menyampaikan perkhidmatan hanya jika langganan anda aktif. Ia akan melog anda keluar sehingga anda memperbaharui pelan langganan yang telah tamat tempoh atau menyelesaikan proses pembayaran.
 • Seperti kebanyakan tapak web lain untuk pencipta kandungan, OnlyFans mempunyai Syarat Perkhidmatan dan Garis Panduan Komuniti. Anda harus membaca dan memahami kedua-duanya. Jika anda melanggar mana-mana daripadanya, OnlyFans boleh menggantung akaun anda, akhirnya menyebabkan masalah yang anda hadapi. Mereka akan sentiasa menghantar pemberitahuan e-mel selepas menyahaktifkan akaun buat sementara waktu. Semak sama ada anda telah menerima e-mel sedemikian.
 • OnlyFans akan log keluar anda jika anda terlupa untuk mengesahkan alamat e-mel anda selepas membuat akaun. OnlyFans menghantar pautan pengesahan ke e-mel yang anda masukkan semasa mendaftar. Buka e-mel anda dan klik pada pautan ini untuk mengesahkan akaun OnlyFans anda.

Cara Membetulkan Isu OnlyFans Terus Log Keluar Anda

Seperti yang dinyatakan, anda menghadapi masalah ini terutamanya kerana anda membuat akaun OnlyFans sebagai kanak-kanak bawah umur. Tetapi jika anda dewasa dan tidak melanggar terma dan syarat OnlyFans, ikut langkah ini untuk menyelesaikan masalah tersebut.

1. Keluarkan Sambungan Bermasalah

Isu ini juga boleh berlaku kerana sambungan yang dipasang pada penyemak imbas anda. Ternyata, sesetengah sambungan boleh mengganggu penyemak imbas anda dan menyebabkan isu yang berbeza semasa menyemak imbas internet, seperti yang ada di tangan. Untuk mengenal pasti dan melumpuhkan sambungan yang bermasalah dalam Chrome, ikut arahan ini:

 1. Dalam Chrome, klik ikon Sambungan di bar atas dan pilih Urus sambungan.
 2. Lumpuhkan semua sambungan yang dipasang dengan mematikan suis masing-masing.
  Togol sambungan dalam Chrome
 3. Jika anda berhenti menghadapi masalah itu, maka ia mengesahkan bahawa salah satu sambungan yang anda lumpuhkan telah menyebabkan isu tersebut. Untuk mengecilkan sambungan itu, mulakan dayakan setiap sambungan satu demi satu sehingga masalah muncul semula. Setelah anda mengenal pasti sambungan itu, klik Alih Keluar untuk memadamkan sambungan itu daripada Chrome.
  Alih keluar pilihan dalam Chrome.

2. Semak Status Pelayan OnlyFans

OnlyFans akan terus mengelog anda keluar jika pelayannya sedang menjalani penyelenggaraan atau mengalami masa henti. Anda boleh menyemak status pelayan OnlyFans dengan melawati mereka halaman status pelayan. Semak medan Log Masuk dan Laman Web.

Halaman Status Pelayan OnlyFans.

Jika salah satu atau kedua-dua medan ini berwarna merah dan bukannya hijau, ia mengesahkan bahawa pelayan OnlyFans adalah sebab anda dilog keluar secara automatik. Dalam kes ini, anda tidak boleh berbuat banyak kecuali menunggu pelayan beroperasi semula. Anda mesti terus melawat halaman status pelayan ini untuk menentukan bila pelayan kembali dalam talian.

3. Tukar Kata Laluan Akaun OnlyFans Anda

Kadangkala, masalah boleh berlaku disebabkan oleh pepijat atau gangguan dalam kelayakan akaun anda. Dalam kes ini, perkara terbaik yang boleh anda lakukan ialah menukar kata laluan OnlyFans anda. Untuk melakukan ini, ikut arahan di bawah:

 1. Pada halaman log masuk OnlyFans, klik pilihan Lupa kata laluan.
  Terlupa pilihan kata laluan pada halaman OnlyFans.
 2. Taip alamat e-mel yang dikaitkan dengan akaun OnlyFans anda untuk menerima pautan tetapan semula kata laluan. Kemudian, klik Hantar.
 3. Klik pautan yang anda terima dalam e-mel anda. Ini akan membawa anda ke tetingkap tetapan semula kata laluan.
  Pautan tetapan semula kata laluan pada gmail.
 4. Taip kata laluan baharu untuk akaun OnlyFans anda dan klik Simpan.
  OnlyFans menukar halaman kata laluan.

Dan itu sahaja! Anda akan log masuk ke akaun OnlyFans anda.

4. Kosongkan Cache Pelayar

Rasuah dalam cache penyemak imbas boleh menjadi sebab lain mengapa OnlyFans mungkin mengelog anda keluar secara automatik. Cache mungkin telah rosak akibat serangan virus atau PC anda dimatikan secara tiba-tiba.

Untuk menyelesaikan masalah, anda perlu mengosongkan data cache penyemak imbas anda. Berikut ialah cara untuk mengosongkan data cache Google Chrome:

 1. Buka Google Chrome dan klik tiga titik di penjuru kanan sebelah atas. Pilih Tetapan.
 2. Pada bar sisi kiri, pilih Privasi dan keselamatan.
 3. Klik pilihan Kosongkan data penyemakan imbas.
  Kosongkan pilihan data penyemakan imbas dalam Chrome.
 4. Tandai kotak Imej dan fail cache dan klik Kosongkan data.
  Pilihan imej dan fail cache dalam Chrome.

Anda boleh mengikuti langkah yang sama untuk mengosongkan cache pada Mozilla Firefox atau mana-mana pelayar lain yang anda gunakan. Selepas ini, mulakan semula penyemak imbas dan semak sama ada anda boleh log masuk ke OnlyFans tanpa masalah.

5. Dayakan Kuki untuk Peminat Sahaja

Jika anda telah melumpuhkan kuki untuk OnlyFans, tapak web itu mungkin melog anda keluar secara automatik selepas anda menutup penyemak imbas anda. Satu-satunya penyelesaian untuk ini adalah untuk membolehkan kuki.

 1. Buka menu Tetapan dalam Chrome.
 2. Klik Privasi dan keselamatan di bar sisi kiri, kemudian pilih Tetapan tapak di sebelah kanan.
  Pilihan tetapan tapak dalam Chrome.
 3. Di bawah Kandungan, pilih Kuki pihak ketiga.
 4. Pilih buletin Benarkan kuki pihak ketiga.
  Benarkan pilihan kuki pihak ketiga dalam Chrome.
 5. Klik butang Tambah di sebelah Dibenarkan menggunakan kuki pihak ketiga.
 6. Taip alamat tapak web OnlyFans dalam medan teks dan klik Tambah.
  Pautan OnlyFans dalam Chrome.

Selepas itu, mulakan semula penyemak imbas anda. Anda kini sepatutnya boleh menggunakan OnlyFans tanpa log keluar secara automatik.

Log Masuk ke OnlyFans Lagi

OnlyFans melog anda keluar berulang kali atas beberapa sebab. Mengenal pasti pelakunya akan meningkatkan peluang anda untuk berjaya mengakses akaun anda dan terus menonton dan mencipta kandungan video. Jika OnlyFans sedang menjalani penyelenggaraan, tunggu proses selesai sebelum log masuk semula. Jika masalah berterusan, cuba tukar kata laluan, penyemak imbas atau peranti anda.

Setelah anda membetulkan isu log masuk, anda mungkin ingin mengetahui tentang mendapatkan pengesahan pada OnlyFans.

Soalan Lazim

Bagaimanakah cara saya mendapatkan semula akaun OnlyFans saya?

Jika anda telah kehilangan akses kepada akaun OnlyFans anda, cara terbaik untuk mendapatkan semula akses ialah dengan menghubungi pasukan sokongan OnlyFans. Anda boleh menghubungi mereka melalui e-mel atau Pusat Bantuan OnlyFans. Anda boleh memberi mereka bukti bahawa anda tidak melanggar syarat perkhidmatan mereka. Mereka kemudiannya akan menyemak kes anda dan menentukan sama ada akan memberi anda akses akaun anda.

Bolehkah saya memadamkan akaun OnlyFans saya dan mulakan semula?

Ya, anda boleh memadamkan akaun OnlyFans anda dan mulakan semula. Satu-satunya perkara yang perlu anda ketahui ialah sebaik sahaja anda memadamkan akaun anda, anda tidak akan dapat mendapatkannya semula. Anda juga akan kehilangan akses kepada semua langganan anda.