Cara Mendapatkan Bahagian Naik Taraf dalam Sims 4

66

Dalam Sims 4, bahagian naik taraf digunakan untuk menambah baik peralatan dapur, elektronik, paip, bangsal haiwan, reban dan perkara lain. Kemahiran tangan anda boleh dipertingkatkan dengan membaiki objek yang rosak, terutamanya apabila Sim kekurangan dana untuk perkhidmatan tukang dalam permainan asas. Dengan kemahiran yang mencukupi, peranti dan peralatan yang sudah dimiliki boleh dinaik taraf. Walau bagaimanapun, anda memerlukan beberapa bahagian naik taraf untuk menggunakan pilihan ini. Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut tentang mendapatkan bahagian naik taraf pada Sims 4.

Cara Mendapatkan Bahagian Naik Taraf dalam Sims 4

Mendapatkan Bahagian Naik Taraf untuk Item Permainan Asas

Dalam permainan asas Sims 4, anda boleh mendapatkan bahagian naik taraf. Bahagian naik taraf boleh ditempah, atau anda boleh membaiki beberapa barang yang rosak. Untuk menaik taraf dengan membeli, anda perlu:

 1. Pilih “Beli peningkatan.”
 2. Pilih bahagian yang anda ingin beli.
 3. Sahkan pilihan yang dibuat. Ini akan menaik taraf bahagian, dan ia akan tersedia dalam peralatan Sims.

Terdapat bahagian naik taraf yang berbeza, termasuk bahagian untuk peranti elektronik, paip dan peralatan dapur.

Membaiki dan Menaik taraf Item dalam Permainan Asas

Sim anda juga boleh membaiki objek apabila ia rosak di rumah anda untuk mendapatkan lebih banyak bahagian naik taraf. Sebaik sahaja item telah dibaiki, longgokan sampah ditunjukkan di sebelah item itu. Anda boleh memilih longgokan itu dan pilih “Scavenge for parts” untuk mendapatkan lebih banyak bahagian naik taraf.

Sim anda boleh menaik taraf bahagian, termasuk peti sejuk, komputer, katil dan set TV. Katil “Death by Murphy” boleh dielakkan dengan membuat katil tidak boleh dipecahkan dengan menambahkan ciri “Pendawaian Spring Bertetulang”.

Jika anda memilih untuk menaik taraf bahagian menggunakan komputer anda, anda akan menyedari bahawa ia adalah pilihan yang mahal berbanding mengais bahagian selepas peranti dan objek yang rosak telah dibaiki. Jika Sim anda mempunyai kemahiran tangan yang sangat rendah, mereka boleh terkena renjatan elektrik sekiranya mereka cuba membaiki peranti elektronik yang rosak. Ini membawa kepada Moodlet Dazed.

Jika Sim cuba membaiki peranti lain dalam Moodlet Dazed, mereka akan terkena renjatan elektrik kedua. Dalam kes ini, Sim akan mati.

Tingkatkan Kemahiran Handiness untuk Mengakses Bahagian Naik Taraf

Anda tidak boleh mendapatkan pakar untuk membetulkan barang anda apabila anda kekurangan dana. Anda perlu membaiki sendiri peralatan yang rosak. Untuk melakukan ini, anda memerlukan tahap kebolehgunaan tertentu. Syukurlah, kemahiran ini boleh ditingkatkan dan merupakan cara terbaik untuk menjimatkan wang.

Kemahiran ini penting dan membantu anda membetulkan peranti dan peralatan. Jika anda berada pada tahap yang lebih tinggi, peranti boleh dinaik taraf dan dimodenkan untuk menjadikannya kurang berkemungkinan gagal. Kecekapan belajar melibatkan mengklik pada peralatan yang rosak dan cuba memperbaikinya.

Kemahiran boleh ditingkatkan lagi dengan membetulkan perkakas lain. Anda boleh sama ada menaik taraf atau menerima bahagian tambahan daripada cerucuk. Bahagian yang diselamatkan boleh digunakan dalam operasi lain kemudian. Dapur dan peranti elektronik boleh dinaik taraf pada tahap yang lebih rendah, manakala elektronik boleh dinaik taraf pada tahap yang lebih tinggi. Klik pada objek yang berbeza untuk melihat sama ada terdapat “Pilihan Naik Taraf.”

Kekemasan boleh dipertingkatkan melalui kerja kayu. Anda boleh meningkatkan tahap kebolehgunaan dengan mencipta pelbagai jenis objek. Di peringkat bawah, anda bermula dengan hiasan kecil dan kemudian naik taraf apabila anda bergerak lebih tinggi. Kemahiran handiness dalam kerja kayu membolehkan anda menggunakan “Meja Kerja Kayu” untuk mencipta arca hiasan, tandas, tempat mandi, kerusi dan meja. Ini boleh dijual, dengan kraf terbaik dengan harga yang lebih tinggi.

Jika mustahil untuk memilih pilihan naik taraf yang tidak berkunci, ini bermakna anda tidak mempunyai semua bahagian yang diperlukan.

Mendapatkan Bahagian Naik Taraf Eko dalam Gaya Hidup Eko

Fabrikasi eko boleh membuat bahagian naik taraf jika dipasang dalam Gaya Hidup Eko. Untuk berbuat demikian:

 1. Dapatkan “resipi” untuk bahagian peningkatan sasaran anda.
 2. Navigasi ke fabrikasi dan mula mencipta bahagian naik taraf.

Fabrikasi mungkin rosak secara rawak, tetapi ia boleh diperbaiki dengan cepat. Semua perkakas rumah perlu dinaik taraf untuk memastikan Port Promise berwarna hijau. Untuk membuat ini berlaku, bahagian eko-naik taraf diperlukan untuk tugas itu.

Dapatkan Bahagian Naik Taraf Eko dengan Menggunakan Katalog Nyahpepijat atau Menyelam Dumpster

Anda mungkin menemui bahagian peningkatan eko semasa menyelam tong sampah. Ini tidak dijamin, tetapi ada kemungkinan anda harus memanfaatkannya. Alternatif untuk ini ialah mendapatkan bahagian naik taraf untuk 50 Simoleon daripada katalog nyahpepijat. Untuk mengakses ini:

 1. Tekan shift, C, dan Ctrl.
 2. Taipkan “menguji menipu benar,”
 3. Masukkan “bb.showhiddden objects.” Ini membolehkan anda mengakses katalog. Anda kemudian boleh memilih bahagian yang perlu anda gunakan.

Gaya hidup eko memperkenalkan pelbagai cara untuk menjimatkan tenaga. Lot anda juga boleh diubah menjadi kawasan mesra alam jika ia merupakan kawasan terbiar industri. Anda boleh melakukan ini dengan mendapatkan panel solar dan turbin angin. Walau bagaimanapun, ini mesti digunakan sebaik mungkin selepas dinaik taraf.

Dalam pilihan peningkatan eko, anda boleh menggunakan fabrikasi. Di sini, anda perlu menggunakan 10 keping (ikon pisang) dan 15 bit (ikon skru). Anda boleh membuat satu bahagian naik taraf untuk setiap percubaan yang berjaya dibuat. Memandangkan percubaan boleh gagal, bersedia untuk menggunakan lebih banyak kepingan dan bit.

Jika anda tidak pasti tentang kos setiap satu, pergi ke bahagian bawah skrin anda dan tuding pada dana isi rumah anda. Lihat nombor tambahan dengan ikon pisang dan skru. Ini menunjukkan bilangan keping dan bit yang diperlukan. Selam sampah adalah pilihan lain yang boleh digunakan. Cari tempat pembuangan sampah di

Dunia Sims dan pilih “Selam untuk tawaran.” Tiada jaminan bahawa anda akan mendapat apa-apa, tetapi terdapat peluang untuk mendapatkan kepingan dan kepingan, pewarna atau perabot lama.

Anda boleh membeli tong sampah dan menyelam jika ia sudah penuh. Pergi ke Waterfront di daerah perindustrian Evergreen Harbors untuk mendapatkan lebih banyak pilihan.

Kehidupan Kotej: Mendapatkan Bahagian Naik Taraf Ternakan

Untuk mengakses naik taraf ini, anda perlu memasang Cottage Living Expansion. Untuk mendapatkan bahagian, pertimbangkan untuk menjalankan tugas yang berbeza untuk penduduk kampung Henford-on-Bagley. Menjalankan tugas untuk Henford-on-Bagley Sims memberi anda bahagian naik taraf ternakan. Untuk menjalankan tugas sedemikian, anda perlu berinteraksi dengan NPC di dunia Sims dan pilih “Tawarkan Bantuan dengan Tugasan.” Pilihan ini terletak dalam menu Perbualan Mesra. Tiga tugas boleh diterima serentak.

Tugas yang mungkin dijalankan oleh Sim anda termasuk menanam tanaman tertentu. Setiap permintaan ada ganjarannya. Untuk bahagian naik taraf ternakan, pilih tugasan yang mempunyai ganjaran sedemikian apabila selesai.

Naik Taraf Reban dan Kandang Haiwan

Menggunakan Bahagian Naik Taraf Ternakan, Sim anda boleh menaik taraf reban ayam dan kandang haiwan mereka. Terdapat peningkatan yang berbeza di sini, dan setiap daripadanya disertakan dengan faedahnya. Peningkatan bangunan dikendalikan satu demi satu.

Jika anda ingin menaik taraf reban atau kandang haiwan:

 1. Pilih Reban atau Kandang Haiwan dan klik.
 2. Pilih “Tindakan” dan “Tingkatkan”. Anda akan mendapat senarai semua peningkatan yang tersedia untuk pilihan anda
  bangunan. Menuding pada sebarang pilihan membolehkan anda mengetahui bahagian yang diperlukan untuk naik taraf itu.

Di kandang haiwan, anda boleh mengakses dua pilihan naik taraf. Ini adalah:

 • Pemanjangan hayat ComfortCare memanjangkan jangka hayat Llama dan Lembu. Anda memerlukan tiga bahagian untuk mengakses peningkatan ini.
 • Pemakan Auto Ternakan. Di sini, makanan kandang haiwan diisi semula secara automatik selama-lamanya. Anda memerlukan enam bahagian naik taraf ternakan untuk mengakses ini.

Untuk reban ayam, terdapat tiga kemungkinan peningkatan.

 • ComfortCare Extender: Ini memanjangkan jangka hayat ayam. Anda memerlukan dua bahagian naik taraf untuk mempengaruhinya.
 • Penyumpan automatik ternakan: Peningkatan ini secara automatik mengeluarkan makanan selama-lamanya. Anda memerlukan enam bahagian naik taraf ternakan untuk ini.
 • Penggera Fox-Be-Gone: Dengan pilihan ini, musang dihalang daripada menyerang reban ayam. Ini memerlukan tiga bahagian naik taraf.

Dapatkan Yang Terbaik Daripada Sims 4 Dengan Bahagian Naik Taraf

Mendapatkan bahagian naik taraf dalam Sims 4 boleh membantu anda meningkatkan pengalaman dan permainan anda. Ia menjadikannya lebih menarik dan membolehkan Sim anda mengakses lebih banyak kemungkinan. Kebolehcapaian bahagian naik taraf bergantung pada wang dan kemahiran yang anda miliki.

Pernahkah anda menghadapi sebarang masalah mengakses bahagian naik taraf pada Sims 4? Adakah maklumat yang diberikan dalam artikel ini membantu? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.