Cara Mendapatkan Paramount Plus secara Percuma

15

Dapat menonton filem dan rancangan kegemaran anda dengan mengklik beberapa butang adalah bagus. Ia lebih baik apabila anda boleh melakukannya tanpa kos tambahan. Paramount Plus menawarkan pelbagai jenis kandungan yang menakjubkan untuk distrim. Nasib baik, terdapat cara untuk mendapatkan akses kepada perkhidmatan ini secara percuma.

Cara Mendapatkan Paramount Plus secara Percuma

Artikel ini akan menerangkan semua yang anda perlu ketahui.

Cara Menggunakan Paramount Plus Secara Percuma

Walaupun Paramount Plus bukan perkhidmatan percuma, terdapat cara tertentu anda boleh mengakses langganan bulanan atau mingguan percuma. Adalah penting untuk diingat untuk membatalkan langganan anda sebelum tempoh percubaan tamat bila-bila masa yang ditetapkan. Dengan cara ini, anda akan mengelakkan caj tambahan.

Gunakan Percubaan Percuma

Salah satu cara untuk menonton Paramount Plus secara percuma adalah melalui percubaan percuma. Apabila anda melanggan sebagai ahli baharu, minggu pertama anda adalah percuma.

Inilah perkara yang perlu anda lakukan:

 1. Pergi ke tapak web atau apl Paramount Plus dan daftar secara percuma.
 2. Ketik pada Pilih Rancangan.
 3. Masukkan semua butiran anda yang berkaitan di bawah borang Cipta Akaun.
 4. Pilih kaedah pembayaran yang sesuai dan isikan soalan mengenai bentuk pembayaran.
 5. Ketik Mulakan Paramount Plus untuk memulakan percubaan percuma.

Dapatkan Paramount Plus secara Percuma dengan Melanggan Perkhidmatan Lain

Syarikat tertentu menawarkan Paramount Plus sebagai insentif tambahan untuk meyakinkan anda untuk mendaftar. Penstriman Video Walmart Paramount menawarkan langganan Walmart Plus termasuk Paramount Plus. Selain itu, jika anda mendaftar di Amazon Prime Video untuk percubaan percuma selama 30 hari, anda akan menerima satu minggu Paramount Plus secara percuma juga.

Gunakan Kod Promosi

Paramount mengeluarkan kod kupon yang boleh ditebus selama sebulan penuh penggunaan percuma pada Paramount Plus dan Paramount Plus Premium. Ini tersedia untuk pelanggan baharu dan sedia ada. Kod tidak akan berfungsi jika anda mempunyai langganan aktif.

Berikut ialah kod yang sah mulai 21 November 2023:

 • COLIN
 • DELACALLE
 • CHALLENGE39

Pastikan anda log keluar dari tapak web Paramount Plus dan mulakan semula langganan jika anda telah log masuk sebelum ini. Akhir sekali, kaedah ini hanya berfungsi pada tapak web, bukan apl.

Membatalkan Langganan Anda untuk Paramount Plus Sebelum Percubaan Berakhir

Cara paling selamat untuk mengelakkan pembayaran selepas percubaan percuma selama sebulan adalah dengan membatalkan langganan selepas anda mendaftar. Ini akan memastikan anda masih mempunyai akses kepada sebulan penuh secara percuma, tetapi langganan anda akan dibatalkan secara automatik selepas itu, mengelakkan sebarang kos tambahan.

Untuk membatalkan langganan anda sebelum tempoh percubaan tamat:

 1. Akses laman web Paramount Plus.
 2. Klik pada profil anda yang terletak di bahagian atas sebelah kanan skrin dan ketik Akaun.
 3. Navigasi ke Langganan dan Pengebilan, kemudian tekan Batal Langganan.
 4. Tandai kotak di sebelah pilihan Saya faham syarat pembatalan.
 5. Sahkan dengan mengklik Ya, Batal.

Dapatkan Dua Bulan Tambahan Percuma melalui Pretend Cancel

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, sesetengah syarikat bertegas untuk mengekalkan anda sebagai pelanggan, dan Paramount adalah salah satu daripada mereka. Apabila anda membatalkan langganan Paramount anda, anda mungkin menerima tawaran untuk tambahan dua bulan perkhidmatan percuma.

Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa kaedah ini mungkin tidak berfungsi untuk setiap peserta dan walaupun ia berkesan, terdapat kemungkinan anda tidak akan menerima keseluruhan dua bulan, namun, ia patut dicuba.

Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Navigasi ke tapak web Paramount Plus.
 2. Ketik pada nama pengguna anda yang terletak di penjuru kanan sebelah atas skrin anda.
  Pilih Akaun.
 3. Tatal dan klik Batalkan Langganan.
 4. Tunggu tawaran mengenai percubaan percuma yang dilanjutkan.
 5. Ketik pada Tebus Tawaran sebaik sahaja tawaran itu muncul.

Tonton secara Percuma di Paramount Plus Tanpa Melanggan

Jika anda telah menunggu untuk menonton rancangan tertentu, Paramount Plus menawarkan anda pilihan untuk menayangkan pilihan episod terhad pada rancangan tertentu secara percuma. Kelebihan kaedah ini ialah anda tidak perlu membuat akaun atau memberikan maklumat pembayaran. Ini tidak memberi anda langganan percuma, tetapi ia membenarkan anda mengakses untuk menonton episod daripada pilihan tertentu.

Untuk menonton tanpa kos tambahan, cuma pergi ke segmen Tonton Episod Percuma pada apl atau navigasi ke Rancangan di Paramount Plus jika anda berada di tapak web. Ini akan memberikan anda senarai rancangan yang tersedia untuk ditonton secara percuma di Paramount Plus.

Soalan Lazim

Mengapa saya belum menerima percubaan percuma Paramount Plus saya selepas mengaktifkan semula langganan saya?

Percubaan percuma Paramount Plus hanya ditawarkan kepada pelanggan baharu. Jika anda adalah pelanggan sedia ada, anda tidak akan dapat mengakses percubaan percuma selepas pengaktifan semula. Satu-satunya cara untuk mendapatkan satu lagi percubaan percuma melalui kaedah ini adalah dengan melanggan akaun baharu untuk dikenal pasti sebagai pelanggan kali pertama.

Paramount Plus Percuma

Terdapat banyak cara untuk mendapatkan akses kepada Paramount Plus untuk penstriman percuma. Kelebihan beberapa kaedah ialah apabila anda telah menggunakan kaedah tertentu, anda boleh menggunakan kaedah lain untuk memastikan anda sentiasa menggunakan perkhidmatan tersebut tanpa kos tambahan. Ingat untuk membatalkan langganan anda sebelum percubaan tamat jika anda menggunakan kaedah kod promosi atau kaedah percubaan percuma. Selamat menstrim!

Pernahkah anda mengakses Paramount Plus secara percuma? Jika ya, adakah anda menggunakan mana-mana petua dan helah yang dipaparkan dalam artikel ini? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.