Cara Menebus Kod dalam Angkat Saya

122

Dalam banyak permainan atau permainan dalam talian Roblox, pemain secara umumnya boleh menebus kod untuk ganjaran daripada mata wang kepada item eksklusif. Dalam Adopt Me, ia pernah berlaku sehingga pembangun melumpuhkan ciri tersebut. Oleh itu, tiada kod berfungsi hari ini.

Cara Menebus Kod dalam Angkat Saya

Walau apa pun, pembangun juga telah menyebut bahawa mereka mungkin membawa balik kod suatu hari nanti. Oleh itu, adalah penting untuk mengingati bagaimana proses itu berjalan. Baca terus untuk maklumat lanjut.

Cara Menebus Kod dalam Adopt Me pada PC

Proses untuk menebus kod berjalan seperti ini pada PC:

 1. Lancarkan Angkat Saya.
 2. Klik pada butang Twitter di sebelah kanan.
 3. Apabila tetingkap baharu muncul, tampal atau taip kod.
 4. Serahkan kod dan dapatkan ganjaran anda.

Malangnya, butang Twitter tidak melakukan ini lagi. Selain daripada menunjukkan akaun media sosial Adopt Me, tiada lagi kotak teks untuk kod.

Kod terbaharu yang tersedia kini sudah lapuk, tetapi ini adalah untuk rujukan:

 • SUMMERBREAK70 Bucks
 • SUMMERSALE70 Bucks
 • DiscordFTW70 Bucks
 • Subbethink100 Bucks
 • GIFTUNWRAP200 Bucks
 • SEAcreaturespahala yang sudah lama dilupakan
 • 1B1LL10NV1S1TS200 Bucks
 • M0N3YTR33S200 Bucks

Seperti yang anda lihat, kod ini dahulunya merupakan bonus yang boleh bergantung kepada pemain yang kekurangan wang. Mereka boleh membelanjakan Bucks untuk barangan atau produk lain. Malangnya, hari-hari ini sudah lama berlalu.

Cara Menebus Kod dalam Adopt Me on Mobile

Proses mudah alih tidak terlalu berbeza daripada memasukkan kod pada PC. Berikut adalah arahannya.

 1. Sertai permainan Adopt Me pada mudah alih.
 2. Ketik pada butang Twitter.
 3. Masukkan atau tampal kod yang berfungsi.
 4. Serahkan dan tebus ganjaran.

Seperti PC, ciri penebusan kod kini hilang. Kod tidak berfungsi dan sesiapa sahaja yang mendakwa mereka melakukannya mungkin tersalah maklumat paling baik. Ia akan membantu jika anda berhati-hati semasa mencari kod ini.

Bilakah Kod tersebut hilang?

Sejak lewat 2021, pembangun Adopt Me telah mengalih keluar ciri untuk menebus kod. Mereka tidak menyatakan sama ada kod akan membuat pulangan suatu hari nanti, dan nampaknya mereka kini hilang untuk selamanya.

Oleh itu, selain kod yang pernah sah ini, tidak akan ada kod baharu sehingga pembangun memutuskan untuk mengeluarkan kod baharu yang berfungsi. Sesiapa sahaja yang mengeluarkan kandungan bercakap tentang kod rahsia baharu mungkin terpedaya atau cuba menipu anda.

Jika orang itu meminta butiran kad kredit atau bukti kelayakan akaun anda, segera hentikan komunikasi dan laporkannya. Mereka penipu yang ingin mencuri wang atau akaun anda.

Paling baik, anda akan kehilangan haiwan peliharaan anda yang jarang ditemui tetapi bukan sebarang wang. Anda tidak akan mahu memberikan akses kepada akaun anda kepada seseorang yang mempunyai niat jahat, kerana mendapatkan wang anda kembali akan menjadi satu kerumitan.

Anda juga akan melihat beberapa pencipta kandungan mengeluarkan video tentang kod baharu pada tahun 2022, tetapi mereka semua hanya membuat video untuk tontonan. Anda tidak sepatutnya mempercayai sebarang dakwaan yang tidak berasas.

Buat masa ini, anda hanya boleh bermain Adopt Me dan memperoleh Bucks dengan cara lama. Anda perlu menyelesaikan tugas harian dan menjual item. Jika anda ingin berdagang haiwan peliharaan, itu masih tersedia.

Jangan tertipu bermain Adopt Me, sentiasa berwaspada tentang tawaran menarik.

Gema Masa Lalu

Malangnya, pembangun Adopt Me tidak akan memperkenalkan semula kod ganjaran dalam masa terdekat, atau mungkin sama sekali. Ini bercanggah dengan banyak Pengalaman Roblox yang lain, kebanyakannya dengan perkhidmatan penebusan kod aktif. Walau apa pun keadaan, pemain hanya boleh menerima dan meneruskan permainan.

Apakah pendapat anda tentang pembangun Adopt Me yang mengalih keluar kod? Bagaimanakah anda akan membetulkan status quo? Beritahu kami pendapat anda di bahagian komen di bawah.