Cara menggunakan lebih daripada 5 akaun Instagram pada Android

93
instagram 03
© BigTunaOnline / Shutterstock

Adakah anda seorang pengurus media sosial atau adakah anda menguruskan banyak akaun Instagram atas sebarang sebab? Pasti anda telah terjumpa had menjengkelkan yang dikenakan oleh pelayan yang tidak membenarkan anda mengaitkan lebih daripada lima akaun bagi setiap peranti. Adakah mungkin untuk melepasi had ini? Ya, dan penyelesaiannya agak mudah!

Anda boleh mendapatkan lebih banyak video mengenai topik teknologi semasa di halaman video kami.

Jika anda telah sampai pada artikel ini, anda pasti kecewa dengan fakta bahawa aplikasi Instagram tidak membenarkan anda mengaitkan lebih daripada lima akaun, yang memaksa beberapa pengguna menggunakan berbilang peranti atau, dalam kes yang paling teruk, mengalih keluar satu akaun untuk menggantikannya dengan yang lain dan seterusnya.

Berita baiknya ialah anda boleh berhenti bimbang kerana ada penyelesaian untuk semua ini dan ia sangat mudah! sedia? Mari kita mulakan!

  • Bagaimana untuk melihat lirik lagu dalam Cerita Instagram

instagnam 01

Tidak perlu lagi menggunakan berbilang peranti untuk mentadbir lebih daripada 5 akaun Instagram. / © NextPit

Bagaimana untuk mengelakkan had 5 akaun pada aplikasi Instagram

Anda mungkin pernah mendengar tentang kemungkinan mengkloning apl Android. Siapa yang memiliki peranti Xiaomi, Samsung atau Huawei pastinya akan melihat sekurang-kurangnya sekali pemberitahuan yang menjemput untuk menggunakan fungsi “Twin App” yang membolehkan, tepatnya, untuk mendapatkan salinan pelbagai aplikasi sosial atau pemesejan.

Walau bagaimanapun, walaupun ciri asli ini membolehkan anda mengklon Facebook, WhatsApp, Facebook Messenger dan sebagainya, ia tidak menawarkan kemungkinan yang sama untuk aplikasi Instagram. Dan di situlah apl pihak ketiga masuk…

Untuk ujian kami, kami menggunakan Cloner App, aplikasi percuma yang tersedia daripada rasmi tapak web pembangun dan itu terbukti sempurna untuk tujuan tersebut. Selepas memasangnya, sebaik dibuka ia akan menunjukkan kepada anda senarai aplikasi yang telah anda pasang pada telefon pintar anda. Hanya pilih satu (dalam kes ini Instagram) untuk memasuki bahagian seterusnya yang akan membolehkan anda mengklonkannya.

  • IGTV: manual pengguna untuk platform video Instagram

pengklon aplikasi klon instagram

Ia hanya mengambil masa beberapa minit untuk mengklon apl Instagram. / © NextPit

Tetapi apl ini tidak terhad kepada ini, kerana ia menawarkan beberapa pilihan penyesuaian, beberapa percuma, yang lain dikhaskan untuk versi Premium apl. Antara fungsi percuma yang anda boleh:

  • mengklon kebanyakan apl, termasuk Instagram
  • menukar nama aplikasi yang diklon
  • menukar warna ikon aplikasi klon
  • putar ikon aplikasi klon
  • tambahkan lencana pada ikon apl klon

Selepas membuat semua penyesuaian yang diperlukan, hanya tekan butang khusus dan … dalam beberapa saat anda akan menemui apl klon anda di dalam laci apl anda.

Aplikasi ini akan menawarkan fungsi yang sama seperti aplikasi Instagram asal, jadi anda boleh menggunakannya untuk mengakses lima akaun lagi. Adakah anda menguruskan lebih daripada 10 akaun? Ulangi prosedur dan klon apl sekali lagi!