Cara mengikuti acara besar “Made By Google” secara langsung hari ini

101
acara pelancaran google pixel 7 01
© Google

Biasanya, Apple atau Samsung akan menjadi orang yang mempunyai berita awal atau khabar angin tentang peranti dan produk akan datang, tetapi giliran Google kali ini. Kebocoran yang telah wujud selama bertahun-tahun dalam kes Google Pixel Watch akhirnya akan disahkan—atau dinafikan, akhirnya. Ini kerana Google akan menganjurkan acara pelancaran “Made By Google” secara langsung dari daerah Williamsburg di New York, pada 10.00 pagi ET.

TL;DR

  • Acara pelancaran Google berlaku pada 6 Oktober jam 10 pagi EST.
  • Pixel 7, Pixel 7 Pro dan Google Pixel Watch akan diumumkan.
  • Pra-jualan akan bermula terus selepas acara.

Berada di sana secara langsung apabila Google memperkenalkan produk baharunya

Jarang sekali kami terpaksa menunggu lama untuk sesuatu produk berbanding Google Pixel Watch. Rasanya ia telah diumumkan beribu-ribu kali, dan kemudian tiada apa yang berlaku pada akhirnya. Seseorang tidak sepatutnya mengira ayam mereka sebelum mereka menetas kali ini, tetapi sekurang-kurangnya, Google juga tidak merahsiakan fakta bahawa jam tangan pintar itu akan tersedia pada pra-jualan hari ini pada 10.00 pagi ET.

Apa-apa lagi yang kami ingin tahu, terutamanya harga, akan didedahkan. Saya agak pasti bahawa pemilik jam tangan pintar berkuasa WearOS sedang menunggu penyingkiran eksklusiviti Samsung sistem pengendalian baharu apabila ia berkaitan dengan barang boleh pakai.

Mungkin anda lebih berminat dengan dua telefon pintar berkuasa Android 13, Google Pixel 7 dan Google Pixel 7 Pro. Ini juga tidak menjadi masalah, kerana kedua-dua calon juga akan diumumkan hari ini di mana anda boleh membuat pra-pesanan sejurus selepas acara tersebut. Saya tidak mahu mengulangi spekulasi spesifikasi teknikal untuk kali keseratus, tetapi jika anda masih berminat, anda boleh mendapatkan maklumat pilihan kami seperti berikut:

  • Semua yang anda ingin ketahui tentang Google Pixel 7
  • Semua yang anda ingin ketahui tentang Google Pixel 7 Pro

Berhenti di situ! Menurut Mountain View, bukan itu sahaja. Google juga akan mengumumkan beberapa produk pintar untuk rumah anda juga. Oleh itu, sekurang-kurangnya Google Chromecast yang telah diperkenalkan beberapa minggu lalu akan menampilkan Google TV, dan juga akan muncul di pentas sekali lagi. Selain Loceng Pintu Nest dan Google Nest Wifi Pro yang dikeluarkan semalam, ia akan kekal serasi dengan perkhidmatan permainan awan Google Stadia yang, malangnya, akan dihentikan pada 18 Januari 2023.

Tablet Google Pixel kekal dalam lingkungan khabar angin, sama seperti Paparan Pintar Nest dan Google Pixel Fold, tetapi hei, seseorang boleh bermimpi, bukan? Dalam masa beberapa jam, kita akan tahu sama ada impian ini akan pecah seperti buih sabun atau menjadi kenyataan. Lihat video yang dibenamkan di bawah untuk maklumat lanjut tentang acara tersebut.

Ini akan diikuti dengan liputan meluas kami terhadap semua produk yang dibentangkan. Dan siapa tahu, mungkin kita sudah mempunyai satu atau produk lain di tangan kita pada masa itu!