Cara Mengosongkan Senarai Lumpuhkan dalam Mudae

35

Pernahkah anda bergelut untuk mencari cara untuk menambah semula aksara tertentu pada gulungan anda dalam Mudae? Mengosongkan senarai lumpuh anda ialah cara yang mudah dan mudah untuk mencapainya. Ia membolehkan anda memperkenalkan semula aksara yang dipadamkan kembali ke kolam bergolek Mudae anda.

Cara Mengosongkan Senarai Lumpuhkan dalam Mudae

Teruskan membaca untuk mengetahui cara mengosongkan senarai lumpuh dalam Mudae.

Mengosongkan Senarai Lumpuhkan pada Mudae

Senarai lumpuhkan mencatat semua aksara yang telah anda sekat daripada gulungan anda. Anda boleh mengalih keluar satu siri daripada senarai lumpuhkan anda atau mengosongkan keseluruhannya. Untuk mengosongkan senarai lumpuh anda dalam Mudae, taip “$eall” atau “$enableall.” Anda juga boleh menggunakan “$fullresetdisable” untuk mencapai keputusan yang sama.

Cara Mengalih Keluar Siri Daripada Senarai Lumpuhkan Mudae Anda

Jika anda ingin mengalih keluar siri tertentu daripada senarai Mudae anda, taipkan “$enable [series]. Anda juga boleh menggunakan “$enableall” perintah untuk mengalih keluar semua siri. Selain itu, anda boleh menggunakan arahan anti-lumpuhkan untuk mengatasi disable yang lebih luas. Contohnya, jika anda telah melumpuhkan keseluruhan berkas, anda boleh menyahdayakan siri dalam himpunan itu untuk menjadikannya tersedia semula untuk digulung.

Harap maklum bahawa jika anda berada dalam Gamemode 2, jumlah aksara yang dilumpuhkan yang sama didayakan apabila anda memilih untuk melumpuhkan siri. Mod permainan 2 juga tidak boleh melebihi had $limroul. $limroul ialah sintaks yang digunakan pada gulungan anda dan mentakrifkan bilangan aksara yang anda boleh gulung setiap rolet.

Membersihkan Senarai Antilumpuhkan Anda

Senarai antilumpuh ($ad) direka bentuk untuk mendayakan semua aksara yang ditentukan untuk gulungan anda. Perintah ini membolehkan anda melancarkan walaupun aksara yang telah anda tambahkan pada senarai lumpuhkan atau telah dihadkan oleh spesifikasi $limroul. Anda boleh menggunakan arahan berikut untuk menguruskan senarai $antidisable:

 • $antidisablelist ($adl): Perintah ini akan membolehkan anda melihat senarai lengkap aksara antidilumpuhkan.
 • $antienable ($ae): Ini adalah arahan terbaik jika anda ingin memadamkan aksara tertentu daripada senarai antilumpuh anda. Untuk mengosongkan senarai antilumpuh sepenuhnya, anda boleh menaip “$aeall”.
 • $antidisabledel ($add): Sintaks ini akan membantu anda memadamkan secara automatik arahan antilumpuh.

Jika siri yang anda ingin kerjakan berkongsi nama biasa dengan yang lain, anda boleh menggunakan perintah $adc atau $aec untuk menentukan watak individu dalam kategori. Perintah ini hanya terpakai untuk Mod Permainan 2.

Mengoptimumkan Senarai Lumpuhkan

Terdapat empat kumpulan utama yang setiap pengguna Mudae mempunyai peluang untuk melancarkan untuk setiap rolet. Ini termasuk $ha, $hg, $wa dan $wg. Ini bermakna bahawa aksara daripada kumpulan ini pasti akan berakhir di sana apabila anda menambah siri atau himpunan pada senarai lumpuh anda. Mengoptimumkan senarai lumpuh anda bermakna anda menumpukan pada salah satu daripada empat kumpulan sebanyak yang anda boleh daripada satu daripada mengutamakan jumlah bilangan orang kurang upaya.

Perintah Tambahan untuk Menjalankan Bot Mudae

Kebanyakan arahan Mudae agak mudah difahami. Di bawah ialah beberapa arahan yang paling banyak digunakan pada bot Mudae:

 • $tu: Ini ialah perintah “masa tamat” yang memaparkan bilangan kali anda boleh melancarkan untuk mendapatkan aksara baharu dan jika ia tersedia untuk dituntut. Jika anda baru-baru ini memperoleh waifu atau husbando baharu, ini akan menggambarkan masa bertenang yang anda perlu tunggu sebelum menuntut yang lain.
 • $m: Anda akan berkahwin dengan watak yang anda gulung mengikut arahan ini tanpa mengira jantina.
 • $w: Perintah ini sesuai apabila anda hanya ingin menggulung waifus. Anda boleh memajukan pilihan ini kepada watak anime atau permainan video dengan menggunakan perintah $wa untuk yang pertama dan $wg untuk yang terakhir.
 • $h: Jika anda ingin menggulung suami, arahan ini akan membantu anda. Anda juga boleh menuntut watak anime atau permainan video secara khusus menggunakan aksara $ha atau $hg.
 • $mm: Anda boleh menyemak dengan mudah bagaimana bangunan harem anda berjalan dengan menggunakan arahan ini. Ia membolehkan anda melihat semua watak yang telah anda nikahi pada bot Mudae.
 • $im [character name]: Perintah ini membantu anda melihat maklumat dan penerangan asas watak. Ambil perhatian bahawa ini tidak terhad kepada watak yang anda berkahwin.
 • $note [character name] $ [custom description]: Jika anda ingin menambah penerangan tersuai pada waifu atau husbando anda., arahan lanjutan ini sesuai. Tanda semak akan dipaparkan setelah arahan telah dilaksanakan dengan betul. Anda boleh menyemak harem anda untuk mengesahkan perubahan.
 • $c [character name] $ [number of images]: Perintah ini memudahkan menukar imej lalai aksara. Nombor yang anda masukkan membantu memilih imej yang anda ingin gunakan kerana kebanyakan aksara mempunyai lebih daripada satu imej yang diberikan kepada mereka.

Harap maklum bahawa terdapat lebih daripada 450 arahan pada Mudae. Bahagian ini menyenaraikan yang paling kerap anda gunakan.

Menyelesaikan masalah Isu Perintah Mudae Biasa

Anda mungkin menghadapi beberapa masalah apabila cuba melaksanakan arahan untuk mengosongkan senarai lumpuh anda. Di bawah ialah beberapa isu arahan bot Mudae dan cara anda boleh membetulkannya:

Tiada jawapan

Bot Mudae mungkin gagal untuk bertindak balas terhadap arahan yang anda masukkan. Cara terbaik untuk menyelesaikan masalah ini ialah menyemak sama ada anda telah membenarkan kebenaran dan berbuat demikian. Memulakan semula bot dan pelayan juga merupakan cara terbaik untuk mengendalikan bot Mudae yang tidak responsif.

Bot Mudae Di Luar Talian

Anda boleh menyelesaikan masalah ini dengan cepat dengan menghubungi pasukan sokongan. Mereka boleh membimbing anda mencari penyelesaian atau memberitahu anda jika bot akan kembali dalam talian tidak lama lagi.

Sintaks yang salah

Ralat ini berlaku apabila pengguna Mudae memasukkan sintaks atau parameter yang salah. Anda boleh melakukan ini dengan melihat dokumentasi bot atau senarai arahan untuk sintaks yang betul.

Perintah Tidak Sah

Ini biasanya ralat yang berlaku apabila anda memasukkan perintah yang tidak dikenali. Adalah lebih baik untuk mengesahkan sintaks ejaan dan perintah dengan menyemak dokumentasi bot dan senarai arahan.

Soalan Lazim

Mengapakah senarai lumpuh anda melebihi had aksara sedangkan ia baik hanya beberapa jam yang lalu?

Himpunan dalam Mudae dikemas kini setiap hari dan ditentukan oleh tinjauan pendapat pengguna biasa. Mudae juga menambah kira-kira 4,000 aksara setiap beberapa bulan, yang mengakibatkan pengembangan beberapa berkas.

Bina Harem Impian Anda

Semasa membuat senarai yang dilumpuhkan dalam Mudae membantu meningkatkan peluang anda untuk melancarkan watak yang anda sasarkan, ini sebahagian besarnya merupakan proses percubaan dan kesilapan. Akibatnya, anda boleh tersilap menambah watak atau siri yang anda ingin masukkan ke dalam kategori. Syukurlah, Mudae menyediakan cara untuk membetulkan keadaan dengan mengosongkan senarai lumpuh. Anda boleh berseronok sekali lagi dengan watak waifu atau husbando kegemaran anda tanpa sesuka hati.

Jadi, watak apakah yang anda ingin kembalikan pada kolam renang Mudae anda? Adakah anda tahu helah alternatif untuk mengosongkan senarai lumpuh? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.