Cara Meningkatkan Skor Snapchat Anda dengan Pantas

92

Menggunakan Snapchat adalah satu keseronokan. Kebanyakan pengguna aktif setiap hari. Jika anda seorang pengguna sedemikian, anda mesti mempunyai Skor Snapchat yang tinggi. Tetapi apakah itu Skor Snapchat? Bagaimana anda boleh meningkatkannya dengan cepat?

Ini hanyalah beberapa soalan yang dijawab dalam artikel ini. Teruskan membaca untuk mendapatkan maklumat terperinci dan beberapa petua dan kiat untuk membantu anda.

Menangani Hacks Skor Snapchat

Jika anda Google Snapchat Score, anda akan dihujani dengan pelbagai penggodaman yang mendakwa meningkatkan Skor Snap anda secara drastik. Ringkasnya, ini adalah mustahil. Algoritma Snapchat jauh berbeza daripada platform media sosial yang lain.

Tiada cara untuk menggodamnya, jadi jangan terpengaruh dengan penipuan ini. Jauhi semua apl dan tapak pihak ketiga, dan tolong jangan beri mereka sebarang wang. Apl dan tapak ini wujud untuk menanam perisian hasad atau perisian pengintip pada peranti anda atau menipu anda untuk memberi mereka wang hasil titik peluh anda. Jangan biarkan mereka meyakinkan anda bahawa mereka bereputasi atau sah!

Satu-satunya tempat selamat untuk memuat turun Snapchat ialah gedung aplikasi rasmi untuk platform anda. Ikuti pautan yang disediakan untuk memuat turun dan mengemas kini Snapchat untuk Android dan iPhone pengguna. Pautan ini membawa kepada satu-satunya apl Snapchat sebenar, dan ia adalah percuma.

Bagaimanakah Skor Snapchat Berfungsi?

Snapchat tidak mendedahkan algoritmanya dengan tepat. Walaupun ia kelihatan semudah kekal aktif pada apl, ia boleh menjadi rumit. Di permukaan, kebanyakan pengguna memahami bahawa semakin aktif anda, semakin tinggi skor Snapchat anda, tetapi terdapat beberapa pengecualian kepada peraturan tersebut.

Nombornya berbeza-beza bergantung pada faktor tertentu, seperti bilangan pengguna Snapchat yang menerima Snaps anda dan kekerapan cerita yang anda siarkan. Skor Snap meningkat untuk banyak sebab yang tidak diketahui, dan itulah yang diinginkan oleh Snapchat.

Cara Mencari Skor Snapchat Anda

Di manakah anda mencari skor Snapchat anda? Itu soalan yang bagus. Ikuti langkah di bawah untuk mengetahui.

  1. Lancarkan Snapchat pada telefon mudah alih atau tablet anda.
  2. Ketik pada Ikon Profil (Tetapan) di penjuru kiri sebelah atas skrin anda.
  3. Di bawah ikon profil anda pada skrin baharu, anda akan melihat Bitmoji anda. Di bawahnya, terdapat nombor. Ini ialah Skor Snapchat anda.
  4. Apabila anda mengetik pada Skor Snapchat, ia akan dibahagikan kepada dua nombor. Ini adalah bilangan dihantar dan menerima Snap. Snaps yang dihantar berada di sebelah kiri, dan Snaps yang diterima berada di sebelah kanan.

Cara Mencari Skor Snapchat Rakan Anda

Akhir sekali, anda juga boleh melihat Skor Snapchat rakan anda, yang sepatutnya berada di sebelah Bitmoji dan nama pengguna mereka pada halaman profil mereka.

Masukkan sembang dengan rakan, ketik pada ikon profil mereka di bahagian atas sebelah kiri skrin anda dan anda akan melihat profil mereka.

  1. Masukkan sembang dengan rakan.
  2. Ketik pada Ikon Profil mereka di bahagian atas sebelah kiri skrin anda dan anda akan melihat profil mereka.
  3. Lihat Skor Snapchat mereka di bawah nama mereka.

Jika nombor tidak ditambah, jangan risau. Mereka mengambil sedikit masa untuk mendaftar, dan Mata Cerita Snapchat dikira ke arah skor, tetapi tidak kepada dua nombor ini.

Aktiviti Yang Dikira Dalam Skor Snapchat Anda

Seperti yang dinyatakan secara ringkas di atas, sistem pemarkahan Snapchat boleh menjadi rumit. Sebabnya ialah sesetengah aktiviti tidak meningkatkan markah anda manakala yang lain meningkat. Untuk meningkatkan Skor Snapchat anda dengan cepat, anda perlu mengetahui tindakan yang meningkatkannya supaya anda tidak membuang masa dengan aktiviti yang tidak perlu.

  • Anda tidak boleh mendapat sebarang mata daripada menghantar atau menerima mesej biasa di Snapchat. Anda perlu menghantar dan menerima Snaps.
  • Menonton cerita rakan tidak akan meningkatkan Skor Snapchat anda. Menyiarkan Cerita anda sendiri membantu meningkatkan markah anda.
  • Walau bagaimanapun, apabila anda tidak aktif pada Snapchat, anda akan diberi ganjaran dengan Snap Score tambahan apabila anda mula menghantar Snaps sekali lagi.

Terdapat perdebatan berterusan tentang sama ada menghantar Snaps dalam kumpulan meningkatkan markah anda. Konsensus adalah bahawa ia tidak. Walau bagaimanapun, beberapa pengguna menyatakan bahawa kumpulan Snaps meningkatkan skor Snapchat anda. Yang berkata, ia sememangnya berbaloi untuk mencubanya. Hanya perhatikan skor Snap anda untuk memastikan ia meningkat.

Cara untuk Meningkatkan Skor Snapchat Anda

Anda perlu sentiasa menggunakan Snapchat dan terus menghantar Snaps kepada rakan anda jika anda mahu skor anda meningkat ke atas. Selain itu, mereka harus membalas dengan Snaps mereka sendiri. Berikut ialah cara yang diketahui untuk meningkatkan skor Snapchat anda.

1. Hantar Lebih Banyak Snap untuk Meningkatkan Markah Anda

Walaupun algoritma yang menghasilkan Skor Snap anda adalah rahsia, kami telah menentukan bahawa menambah rakan dan menghantar Snaps kepada individu sudah tentu meningkatkan skor anda.

Pertaruhan terbaik anda untuk meningkatkan skor Snapchat anda dengan cepat ialah mencari satu atau dua rakan baik yang ingin mencapai matlamat yang sama. Tangkap mereka beberapa kali sepanjang hari, dan markah anda meningkat!

Nota: Ingat, menghantar Snaps dalam mesej kumpulan tidak membantu markah anda sama sekali. Pastikan anda menghantar Snaps kepada individu dan bukan hanya mesej kumpulan. Senario ini juga tidak digunakan untuk mesej sembang, anehnya. Jadi, pastikan anda menghantar Snaps dan bukannya teks standard.

2. Tambah Rakan Baharu untuk Meningkatkan markah Anda

Berkawan di Snapchat mungkin kelihatan seperti cara yang bodoh untuk meningkatkan Skor Snap anda, tetapi Snapchat ialah aplikasi media sosial, selepas semua. Tetapi berkawan boleh membantu anda meningkatkan Skor Snap anda dengan cepat.

Jika anda baru menggunakan Snapchat dan anda tidak pasti cara menambah rakan, kami ada artikel untuk anda di sini. Percaya atau tidak, Reddit mempunyai halaman khusus untuk membantu pengguna Snapchat mencari satu sama lain. Melakukan ini bukan sahaja meningkatkan Skor Snap anda, tetapi ia juga boleh membantu anda bertemu orang baharu dan menarik juga!

Anda boleh mencari profil Snapchat popular dalam talian dan menambahkannya pada Snapchat anda sendiri. Tindakan ini akan membantu anda mendapatkan lebih ramai kawan dan meningkatkan markah anda.

3. Buka Snaps Secara Berkala untuk Meningkatkan Markah Anda

Apabila pengguna lain menghantar Snap kepada anda, adalah idea yang baik untuk membukanya (dan membalasnya). Sama ada menghantar atau menerima Snaps, kedua-duanya secara amnya meningkatkan skor anda. Jadi, tidak kira kandungannya, pastikan anda menyemak dan membuka Snaps anda setiap hari.


Sebagai penutup, mengapa anda mahu meningkatkan skor Snapchat anda? Ia hanya nombor pada platform maya. Ia tidak bermakna apa-apa sekarang. Skor Snapchat adalah setanding dengan mata karma pada Reddit, yang tidak mempunyai tujuan sebenar. Walau bagaimanapun, sesetengah orang masih menganggap mereka sangat penting.

Sistem Pemarkahan Snapchat adalah seperti permainan video. Ini adalah cara yang bagus untuk menjejaki kemajuan anda, memastikan anda sentiasa terlibat dan menjadikan aplikasi itu lebih menarik sedikit.

Malangnya, anda tidak akan membuka kunci sebarang ciri khas dengan skor yang lebih tinggi, tetapi anda mendapat emoji kawan terbaik jika anda memukul Snap Streak dengan seorang rakan. Anda boleh menerima trofi Snapchat pada masa lalu, tetapi itu tidak lagi tersedia.

Walaupun tiada cara untuk menentukan cara Snapchat mengira skor anda, kaedah di atas pasti membantu! Kini anda tahu untuk menjauhi semua penggodaman Skor Snapchat dan menggunakan beberapa cara yang sah untuk meningkatkan skor anda!

Soalan Lazim Pemarkahan Snapchat

Bolehkah Snap Score saya turun?

Nasib baik, tidak. Skor Snap anda pasti akan meningkat apabila anda bermain-main di Snapchat. Tetapi anda juga tidak akan kehilangan sebarang mata kerana tidak aktif. Sebaliknya, anda akan mendapat sedikit bonus untuk mengambil apl itu selepas tidak aktif buat seketika. Walaupun, anda mungkin lebih baik untuk kekal aktif kerana anda akan mengumpul lebih banyak mata dengan snap dan rakan.

Skor Snap saya belum dikemas kini lagi. apa salahnya

Skor Snap anda tidak dikemas kini setiap kali anda menghantar Snap atau mengambil bahagian dalam aktiviti yang layak. Hampir selalu ada kelewatan apabila Snapchat mengemas kini skor anda. Jika anda perasan anda mengikuti langkah di atas, tetapi Skor Snap anda kekal sama selama beberapa hari, anda boleh menggunakan pautan Bantuan dalam Tetapan Snapchat untuk mendapatkan bantuan.