Cara Menonton Separuh Akhir Liga Juara-Juara UEFA

32

Ambilan Utama:

Cara Menonton Separuh Akhir Liga Juara-Juara UEFA

  • Pilihan terbaik anda mungkin melanggan CBS Sports (AS) atau TNT Sports (Discovery+) (pilih negara Eropah).
  • Anda boleh menontonnya di stesen seperti SuperSport, beIN, RMC Sport dan beberapa lagi di luar AS.

1. Sukan CBS

Sukan CBS ialah pemegang utama hak penyiaran Liga Juara-Juara Amerika Syarikat. Ia akan menyiarkan perlawanan separuh akhir secara langsung di CBS dan CBS Sports Network.

Anda boleh menonton CBS secara percuma dengan antena biasa, manakala CBS Sports Network ialah saluran televisyen kabel dan satelit dan memerlukan langganan kabel untuk menonton.

2. TUDN – Siaran Bahasa Sepanyol

Pilihan lain untuk orang yang tinggal di Amerika Syarikat untuk menonton separuh akhir Liga Juara-Juara ialah TUDN. Walau bagaimanapun, ini akan menjadi pilihan yang lebih sesuai untuk penonton Sepanyol yang tinggal di Amerika Syarikat kerana ia adalah rangkaian televisyen penyiaran bahasa Sepanyol.

Anda boleh menonton TUDN dengan langganan TV kabel atau satelit atau melalui aplikasi TUDN untuk Android atau iPhone.

3. Sukan TNT

Sukan TNT telah membuat liputan setiap perlawanan Liga Juara-Juara UEFA dari peringkat kumpulan dan akan meliputi perlawanan separuh akhir dan akhir. Jika anda melihat separuh akhir dari United Kingdom, TNT Sports mungkin pilihan pilihan anda.

Di UK, anda memerlukan langganan Sky dan Virgin Media untuk mengakses TNT Sports untuk menonton separuh akhir Liga Juara-Juara UEFA, manakala di Ireland, anda memerlukan langganan Sky/Vodafone.

4. Perkhidmatan Penstriman

Menstrim separuh akhir Liga Juara-Juara UEFA pada peranti berbeza juga boleh dilakukan. Beberapa platform penstriman yang lebih biasa termasuk yang berikut:

  • Paramount+ – Perkhidmatan penstriman ini menawarkan TV langsung dengan saluran CBS tempatan anda, termasuk siaran langsung separuh akhir Liga Juara-Juara.
  • Penemuan+ – Saluran TNT Sports yang menyiarkan Liga Juara-Juara adalah sebahagian daripada langganan Discovery+ Premium. Perkhidmatan ini hanya tersedia untuk orang di UK dan Ireland.
  • FuboTV – Rangkaian Sukan CBS (CBSSN) disertakan dalam kebanyakan pakej FuboTV, membolehkan anda menstrim separuh akhir.

Selain itu, anda boleh menstrim separuh akhir jika anda mempunyai langganan kepada beberapa perkhidmatan popular, seperti SuperSport (Afrika) melalui SuperSport pada Android atau iPhone atau DStv Sekarang hidup Android atau iPhoneCanal+ (Afrika) pada Android atau iPhoneatau beIN (Asia dan Pasifik) menggunakan beIN SPORTS CONNECT permohonan.

Bilakah Separuh Akhir Liga Juara-Juara UEFA?

Pentas Tarikh Waktu (Waktu Siang Timur) Pasukan Rumah Pasukan Jauh
Kaki Pertama Selasa, 30 April 2024 3 petang Bayern Real Madrid
Kaki Pertama Rabu, 1 Mei 2024 3 petang Dortmund PSG
Kaki Kedua Selasa, 7 Mei 2024 3 petang PSG Dortmund
Kaki Kedua Rabu, 8 Mei 2024 3 petang Real Madrid Bayern