Cincin Satu: Cincin Pintar, Tetapi Bukan untuk Memerintah semuanya!

31
muse cincin satu 01
© Muse

Syarikat pendatang baru Muse telah mencapai matlamat kempennya hanya di bawah $20,000 berkali-kali lebih awal daripada jadual di platform crowdfunding Indiegogo. Produk yang dimaksudkan ialah cincin pintar yang dipanggil Muse Ring One. Ini akan dijual pada harga “Early Bird” hanya $169 dan menawarkan lebih ketara daripada produk pesaing terkenal seperti Ultrahuman, BoAT Smart Ring atau Oura Smart Ring.

  • Cara penjejak kecergasan dimakan oleh jam tangan pintar

Cincin pintar hanya $169

Muse Ring One

Muse Ring One. / © Muse

Baru pagi ini, kami melaporkan tarikh yang mungkin untuk acara Samsung Unpacked, di mana orang Korea Selatan juga merancang untuk mempersembahkan cincin pintar-Samsung Galaxy Ring. Muse’s Ring One, sebaliknya, telah pun dipaparkan secara meluas di Indiegogo. Ia mengatakan bahawa cincin pintar boleh digunakan sebagai penjejak kecergasan dan menjejaki tidur, senaman (denyut jantung) dan kesejahteraan harian anda 24/7.

Walau bagaimanapun, sebagai tambahan kepada penderia PPG biasa, ia juga harus dapat mengukur suhu kulit, tekanan darah, dan ketepuan oksigen darah. NFC juga disediakan untuk pembayaran tanpa sentuh, dan seolah-olah itu tidak mencukupi, pengeluar menjanjikan perlindungan air sehingga 100 meter.

Bateri sepatutnya bertahan 7 hari tanpa cas. Tanpa penjejakan 24/7, walaupun masa jalan selama satu bulan sepatutnya boleh dilakukan. LED yang tidak ditentukan nampaknya dapat menunjukkan keadaan pengecasan dan membantu anda mencarinya melalui telefon pintar yang dipasangkan.

Muse Ring One

Muse Ring One: Menurut penerangan, ia boleh melakukan semua yang orang lain boleh, hanya jauh lebih murah! / © Muse

Kedengaran hampir terlalu bagus untuk menjadi kenyataan bagi saya. Kerana Muse Ring One berharga hanya 169 dolar untuk 500 pelanggan pertama, bukannya harga runcit yang disasarkan $298. Setakat ini, kami telah ditawarkan edisi hitam, emas, emas mawar dan logam-titanium (perak), yang sepatutnya digabungkan dengan seramik hitam di bahagian dalam.

Kami tidak mahu ketinggalan untuk menunjukkan bahawa terdapat beberapa kempen Indiegogo sebelum ini, yang akhirnya menjadi satu penipuan besar. Penyelidikan saya tentang syarikat Muse tidak ke mana, terdapat “merenung” sekali sebelum ini pada tahun 2017. Bagaimanapun, saya tidak tahu sama ada ini adalah pengeluar yang sama. Kami cuba menghubungi pengilang dan akan melaporkan sewajarnya.

Apakah pendapat anda tentang trend semasa ke arah cincin pintar? Adakah anda lebih suka mendapatkan penjejak pintar daripada jam tangan pintar atau penjejak kecergasan biasa seperti Smart Band 8 Xiaomi, yang dikeluarkan di sini semalam? Tulis pendapat anda di bawah dalam ulasan dan mari berbincang.

Melalui: GizmoChina
Sumber:
Indiegogo


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya