Dapatkan Apl Android dan iOS percuma anda hari ini!

28
Apl NextPit
© nextpit

Pernahkah anda tersesat menatal melalui telefon anda tanpa henti tanpa mencapai apa-apa? Ini termasuk berita dan media sosial, tetapi perkara yang sama juga berlaku untuk Gedung Google Play dan Apple App Store. Dipenuhi dengan beribu-ribu apl, terlalu mudah untuk tersesat melaluinya tanpa memikirkan apa yang hendak dipasang. Kami tahu tentang perangkapnya, selain keseronokan mencari sesuatu percuma yang juga berguna. Inilah sebabnya di sini, di nextpit, kami telah melihat melalui Apple App Store dan Google Play Store untuk menemui aplikasi percuma yang biasanya mempunyai tanda harga yang dilampirkan.

Pertama, anda harus ingat bahawa apl iOS dan Android yang disenaraikan di sini tersedia secara percuma untuk masa yang terhad sahaja. Ini bermakna kami tidak mempunyai kawalan atau idea tentang bila tawaran ini akan tamat. Dalam erti kata lain, carpe diem! Muat turun dan pasang apa sahaja apl yang menarik perhatian anda secepat mungkin sebelum ia dibayar semula.

Kami juga memastikan bahawa apl percuma dalam senarai kami ini mempunyai penarafan 3.5 bintang atau lebih tinggi. Tidak seperti 5 Apl Teratas Mingguan kami, kami tidak melakukan semakan mendalam terhadap apl yang disenaraikan.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda terjumpa apl menarik yang disenaraikan di sini tetapi belum lagi memerlukannya, kami akan mengesyorkan anda memasangnya sebelum memadamkannya. Dengan berbuat demikian, anda akan menyimpan apl itu dalam pustaka anda dan memasangnya kemudian tanpa perlu membayarnya, walaupun selepas promosi telah tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Notch Pro Pulau Dinamik ($1.99): Jika telefon Android anda mempunyai takuk lubang tebuk atau titisan air mata pada skrin hadapan, widget ini menyerupai antara muka gaya Pulau Dinamik untuk pemberitahuan.
 • Kertas Dinding Langsung TV Matriks ($4.99): Adakah anda terpesona apabila anda mula-mula melihat The Matrix dan cara kod sumber mengalir seperti air terjun? Hidupkan semula detik-detik itu dengan apl kertas dinding ini.
 • Kertas Dinding Peta Langsung Kartogram ($1.99): Adakah anda mahukan kertas dinding dinamik yang sentiasa mengemas kini sendiri? Tetapi berhati-hati, ini akan menghabiskan bateri anda dengan lebih cepat.

Permainan Android

 • Mentol: Permainan Lampu ($0.99): Ini ialah variasi klasik permainan Simon, yang tiba dalam format digital untuk anda menguji refleks anda.
 • Hidup atau Mati Survival Pro ($0.99): Anda bersendirian dan dunia dipenuhi zombi. Buat dan godam jalan anda melalui kiamat untuk terus hidup.
 • Zombie Age 3 Premium: Survival ($0.99): Wira unik, zombi ganas dan senjata yang lebih berkuasa, terpulang kepada anda untuk memanfaatkan sepenuhnya apa yang anda ada dan menggodam jalan anda melalui mayat hidup.
 • Hospital Jiwa: Blok Timur ($1.49): Jika anda takut takut bodoh, langkau permainan ini. Anda bangun di hospital mental dan perlu melarikan diri secepat mungkin, dengan koridor gelap cuba membuat anda tersesat.
 • Survive: The Lost Lands ($1.99): Selepas terhempas di sebuah pulau misteri, anda cuba untuk bertahan dalam menghadapi segala kemungkinan. Main permainan pengembaraan ini dalam kegemilangan FPS sambil mengekalkan kecerdasan anda tentang anda.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Foto Campuran ($2.99): Ingin mencipta beberapa imej yang sangat menarik dengan menggabungkan dua foto bersama? Apl ini membolehkan anda menyelesaikan kerja pada iPhone anda.
 • Penyemakan Imbas Web Persendirian ($1.99): Sesetengah mungkin lebih suka melayari menggunakan mod Inkognito, tetapi terdapat cara lain untuk melayari tanpa nama, termasuk menggunakan penyemak imbas ini.
 • Jam Besar ($0.99): Apabila saiz iPhone semakin besar, begitu juga saiz skrinnya. Aplikasi ini mengubah iPhone anda menjadi jam yang sangat besar!
 • Pecah Talian untuk Siaran Sosial ($1.99): Sekarang, inilah aplikasi yang menarik untuk semua pengaruh anda di luar sana. Pernah berharap anda boleh membuat pemisah talian dalam siaran media sosial anda? Aplikasi ini menyelesaikan kerja untuk anda!
 • Sembunyikan Wajah Saya ($1.99): Kongsi foto tanpa menjejaskan identiti anda. Apl ini boleh mengesan wajah dalam foto dan menghitamkannya.

permainan iOS

 • Simulator Perang Dunia Pro ($5.99): Pernah terfikir bagaimana dunia akan berakhir apabila perang dunia akan datang meletus? Jangan tertanya-tanya lagi, kerana anda mengambil alih dan cuba untuk muncul sebagai pemenang.
 • yourSudoku ($4.99): Terlibat dalam permainan sudoku ini yang pastinya akan mengusik otak anda tanpa henti dengan lebih daripada 10,000 teka-teki untuk diselesaikan.
 • Premium Menara Muzik Saya ($4.99): Permainan irama yang menampilkan grafik yang sangat comel, menguji refleks anda.
 • Simulator Penerbangan Gagak Gagak 3D ($9.99): Pernah terfikir bagaimana perasaan terbang merentasi langit, melihat ke bawah pada semua yang berlaku di bawah? Permainan ini meletakkan anda dalam kasut… eh, sayap burung gagak.
 • Dapatkan ‘Em ($0.99): Anda bukan anjing biasa, tetapi anjing superhero yang ingin menjaga keselamatan bandar.

Kami telah sampai ke penghujung senarai apl iOS dan Android percuma hari ini. Adakah terdapat apl atau permainan menarik di Gedung Google Play atau Apple App Store yang anda suka tetapi tidak lihat di sini? Jangan teragak-agak untuk mengesyorkan mereka dalam ulasan.