Dapatkan Apl Android dan iOS Percuma anda Minggu ini Di Sini!

29
Apl NextPit
© nextpit

Di sini kita berada pada permulaan minggu lagi. Kami berharap hujung minggu anda hebat, dan mengetahui betapa pentingnya telefon anda dalam kehidupan harian anda, bagaimana pula dengan menyertakan beberapa apl menarik yang percuma? Lihat senarai apl percuma minggu ini untuk iOS dan Android di bawah.

Diterbitkan dua kali setiap minggu, kami memastikan anda tidak membuang masa melalui banyak apl tidak berguna di Gedung Google Play dan Apple App Store. Sebaliknya, kami menyisir kedua-dua kedai aplikasi untuk menghasilkan senarai susun atur sorotan yang menampilkan apl berbayar yang kami fikir berbaloi untuk anda. Terdapat kaveat: apl ini tersedia secara percuma secara sementara. Semak mereka di bawah!

Kami tahu dari semasa ke semasa, anda akan menjumpai aplikasi menarik yang anda minati tetapi tidak bersedia untuk mendapatkan sebarang wang terlebih dahulu. Itulah sebabnya kami mencari Apple App Store dan Google Play Store dua kali setiap minggu untuk memburu apl berbayar yang kini tersedia secara percuma. Ini semua adalah tawaran masa terhad dan kami tidak tahu bila pembangun akan menghentikan tawaran ini.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Tiada siapa yang menyukai apl yang diprogramkan dengan buruk atau membuang masa dengan permainan yang membosankan. Itulah sebabnya kami berusaha untuk menampilkan hanya apl yang dinilai 3.5 bintang atau lebih tinggi. Ini berbeza daripada 5 apl teratas kami pada minggu ini kerana kami sebenarnya menyemak apl yang disyorkan dalam senarai itu.


Petua: Jika anda menjumpai apl menarik yang disenaraikan di sini tetapi tidak memerlukannya sekarang, kami amat mengesyorkan anda memasangnya sebelum menyahpasangnya. Apabila anda berbuat demikian, apl itu akan disimpan dalam pustaka anda, sedia untuk dipasang kemudian tanpa perlu membayarnya walaupun selepas promosi telah tamat.


Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Foto Campuran ($2.99): Ingin mencipta imej yang kelihatan menarik dengan menggabungkan dua foto terus pada telefon pintar anda? Aplikasi ini menyelesaikan kerja tanpa sebarang kerumitan.
 • Kalkulator Pinjaman Pelunasan ($14.99): Jika anda berfikir untuk membuat pinjaman untuk item tiket besar anda yang seterusnya, mengapa tidak pastikan anda mempunyai semua nombor di hujung jari anda?
 • Kertas Dinding Langsung TV Matriks ($4.99): Anda kini boleh mempunyai sekeping sejarah sinematik yang diilhamkan oleh Matrix pada skrin telefon anda dengan kertas dinding langsung ini.

Permainan Android

 • Zon Pertahanan 2 HD ($2.99): Permainan pertahanan menara dengan senjata yang hebat untuk melemahkan gelombang musuh yang tidak berkesudahan. Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk memegang kubu?
 • Penembak Dungeon: Kuil Gelap ($1.99): FPS tempat anda meneroka penjara bawah tanah dan mendapatkan rampasan. Sudah tentu, kehidupan tidak akan pernah menjadi hamparan bunga mawar, jadi harapkan beberapa tentangan daripada semua jenis watak.
 • Pertahanan Istana Akhir ($0.99): Musuh akan melanggar kubu istana! Bolehkah anda mengumpulkan pasukan untuk memegang kubu dalam masa?
 • Lagenda Pahlawan ($0.99): Dengan berpuluh-puluh wira dan kebolehan yang banyak untuk dipilih, anda dimanjakan dengan pilihan dalam mencipta parti impian anda.
 • Satu Tembakan ($0.99): Permainan teka-teki di mana anda memerlukan satu pukulan untuk membersihkan tahap, menambah kesegeraan dengan setiap masalah baharu yang dihadapi.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Jam LCD ($1.99): Tukar telefon bimbit anda menjadi jam LCD dengan fon besar supaya anda tidak perlu mengeliat pada waktu malam untuk memberitahu masa.
 • Tetikus & Papan Kekunci Mudah Alih ($3.99): Memandangkan telefon anda sentiasa bersama anda, apl ini menyediakan jalan untuk anda mempunyai tetikus dan papan kekunci yang berguna pada setiap masa.
 • Wallax – Editor Kertas Dinding ($0.99): Inginkan foto kegemaran sebagai kertas dinding anda? Ini memudahkan untuk mengubah saiz foto dan menjadikannya muat pada skrin telefon anda.
 • Penjejak Tabiat ($9.99): Ingin menjejaki semua yang anda lakukan untuk mengetahui sama ada anda mempunyai beberapa tabiat yang perlu dikuatkuasakan atau dipatahkan? Apl ini akan memberi anda permulaan.
 • LifeKit Parkinson ($9.99): Ingin mempunyai set alatan yang akan sentiasa memastikan anda berada pada tahap terbaik setiap hari? Aplikasi ini memastikan walaupun mereka yang menghidap Parkinson akan mempunyai kualiti hidup yang lebih baik kerana ia menjejaki turun naik harian di satu tempat.

permainan iOS

 • Kucing & Talian ($1.99): Premisnya mudah: lukis garisan dan lihat sejauh mana ia boleh pergi untuk kucing anda melintasinya.
 • Penyangak Hati ($0.99): Adakah anda suka crawler penjara bawah tanah? Jika ya, maka anda pasti akan menyukai yang ini! Ia penuh dengan pengembaraan dan keseronokan, dan banyak barang rampasan untuk but!
 • Penangkap Titisan Hujan ($2.99): Berapa pantas anda boleh mengalihkan baldi untuk menangkap semua titisan hujan yang ada?
 • Monopoli Sudoku ($1.99): Sentiasa ingin belajar cara bermain Sudoku? Aplikasi ini membolehkan anda berbuat demikian dengan cara yang menyeronokkan, sudah tentu melalui Monopoli!
 • Rumah Pepi: Keluarga Bahagia ($3.99): Melarikan diri dalam alam semesta alternatif ini di mana anda meneroka kehidupan 10 ahli keluarga yang berbeza di sebuah bandar.

Apakah pendapat anda tentang pemilihan kami untuk bermula minggu ini? Jika anda ingin berkongsi sesuatu yang menarik dengan kami, beritahu kami dalam ulasan!


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya