Dapatkan Apl iOS dan Android Percuma Anda Minggu Ini

34
Apl NextPit
© nextpit

Fuh! Tempoh jualan gila sudah tamat, atau adakah ia? Mungkin anda masih mencari barangan untuk dibeli pada Krismas yang akan datang ini. Nah, hanya untuk mengalih perhatian anda seketika, lihat apl percuma dua kali seminggu kami dalam seminggu. Apabila ia berkaitan dengan aplikasi, senarai susun atur apl dan permainan percuma kami di Apple App Store dan Google Play Store untuk telefon pintar iPhone atau Android anda membolehkan anda menggunakannya sepenuhnya. Lazimnya apl berbayar, ini telah disediakan buat sementara waktu secara percuma.

Sebagai permulaan, kami telah memilih koleksi permainan dan apl yang telah disemak dengan teliti agar bebas daripada penipuan dan isu privasi. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa senarai ini berbeza daripada artikel 5 Apl Teratas Mingguan kami, kerana kami belum menyemak setiap apl ini secara individu. Akibatnya, sesetengah daripadanya mungkin mengandungi iklan dan menyediakan pilihan untuk pembelian dalam apl.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menjumpai apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang apl itu dahulu dan padamkannya selepas itu. Ini akan menyebabkan apl disimpan ke pustaka anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.


Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • KX Music Player Pro ($2.99): Walaupun kebanyakan daripada kita baik dengan perkhidmatan penstriman muzik, sesetengah daripada kita masih lebih suka pemain MP3 sekolah lama.
 • Pelancar Arka Pantas ($2.99): Ingin merapikan antara muka pengguna anda? Gunakan pelancar ini dan ubah cara anda menggunakan telefon anda!
 • Radio Muzik 80-an Pro ($0.99): Mereka mengatakan bahawa muzik 80-an adalah yang terbaik…dengar dengan telinga anda sendiri untuk mempercayainya!

Permainan Android

 • Pertahanan Istana Akhir ($0.99): Gelaran pertahanan menara di mana anda perlu membuat pendirian terakhir menentang gerombolan mayat hidup.
 • Word Cage Pro ($1.49): Berapa banyak perkataan yang boleh anda temui daripada papan? Dengan tiga mod permainan berbeza untuk dipilih, anda akan dimanjakan dengan pilihan.
 • Hidup atau Mati: Survival Pro ($0.49): Ia adalah dunia yang berbahaya di luar sana, dan anda melakukan yang terbaik untuk bertahan dari kiamat.
 • Sambung: Raksasa Comel dan Makanan ($0.99): Permainan di mana anda mengeluarkan kad dengan reka bentuk yang sama untuk disambungkan, dengan objektif membersihkan papan.
 • The Lonely Hacker ($1.99): Ketahui lebih lanjut tentang penggodaman dalam permainan unik ini yang menempatkan anda dalam persekitaran yang sama sekali berbeza.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Kintsugi ($24.99): Apl jurnal yang melakukan lebih daripada sekadar membolehkan anda menjejaki pemikiran anda. Perjalanan penyembuhan dan penemuan diri anda bermula di sini.
 • Pencari Bluetooth: Pengimbas BLE ($2.99): Cari peranti anda yang hilang dengan apl ini dan mudah-mudahan ia berada di sekitar rumah atau pejabat!
 • Berbilang Blok Iklan ($0.99): Iklan adalah super duper menjengkelkan. Sekat mereka untuk selamanya dengan apl ini.
 • VidEdit ($0.99): Dengan iPhone sebagai peranti rakaman video yang menakjubkan, apl ini membolehkan anda mengedit video dengan cepat tanpa perlu duduk di hadapan komputer!
 • EyeTint ($2.99): Ubah cara anda melihat dalam beberapa saat dengan apl unik ini! Jangan tertanya-tanya lagi, dan ambil risiko pada optometris atau pendandan rambut!

permainan iOS

 • Kad Hog ($1.99): Ini bukan permainan Angry Bird, kerana heronya ialah seekor babi yang mempunyai banyak kerja di hadapannya.
 • Projek V90 ($0.99): Permainan aksi platform 2D sekolah lama yang ditetapkan dalam persekitaran futuristik.
 • 2 Pemain 1 Peranti ($0.99): Hilangkan perbalahan kanak-kanak dengan permainan ini yang membolehkan 2 pemain bermain pada satu peranti dengan pelbagai tajuk untuk dipilih.
 • Pandemik Alam Semesta 2 ($1.99): Takluki alam semesta dengan patogen buatan makhluk asing! Sudah tentu, orang lain akan cuba menghalang anda…
 • Mania Mage ($1.99): Biarkan naga yang sedang tidur berbohong, tetapi itu tidak bermakna anda tidak boleh cuba untuk mendapatkan kemasyhuran dan kekayaan dari sarang mereka! Syukurlah, anda mempunyai sihir untuk membantu anda.

Kami harap anda berjaya membeli semua yang anda mahukan dengan harga yang berpatutan sepanjang hujung minggu Black Friday dan Cyber ​​Monday yang gila! Jika anda terjumpa sesuatu yang menarik, atau aplikasi/permainan di Google Play atau Apple App Store yang patut dikongsi, kongsi dengan kami dalam ulasan!