Dapatkan Apl iOS dan Android Percuma Ini pada Telefon anda Hari Ini!

10
Apl NextPit
© nextpit

Mengapa membelanjakan wang untuk sesuatu sedangkan anda boleh mendapatkannya secara percuma? Apabila ia datang kepada apl, terdapat banyak pilihan yang tersedia pada iOS dan Android. Lazimnya, apl yang lebih baik datang dengan harga, tetapi kadangkala pembangun boleh dengan murah hati menawarkan apl berbayar mereka secara percuma.

Walau bagaimanapun, sukar untuk menentukan bila apl percuma ini akan kembali dibayar. Oleh itu, jika anda menjumpai apl yang anda percaya anda akan nikmati, kami amat mengesyorkan anda memasang apl tersebut sebelum ia kembali kepada pembayaran. Senarai ini dikemas kini dua kali seminggu dan tidak termasuk mana-mana apl yang telah dipaparkan sebelum ini.

Walaupun kami berusaha untuk memastikan bahawa apl ini tidak direka bentuk untuk menjejaskan privasi anda atau menipu anda, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa sesetengah daripada mereka mungkin mempunyai bilangan iklan dan pembelian dalam apl yang lebih tinggi berbanding perkara yang biasa anda hadapi. Kami tidak memberikan ulasan terperinci untuk apl ini, tetapi kami menjamin bahawa apl tersebut mempunyai rating minimum 3.5 bintang. Harap maklum bahawa kami mempunyai satu lagi artikel 5 Apl Terbaik Minggu ini yang diterbitkan sekali seminggu.


Petua: Jika anda rasa ada apl yang anda ingin gunakan pada masa hadapan tetapi tidak memerlukannya, anda boleh memuat turun dan memasangnya dahulu sebelum menyahpasangnya. Apl tersebut akan dianggap sebagai “dibeli” dan tersedia dalam pustaka apl anda selama-lamanya.


Apl Android yang percuma untuk masa yang singkat

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Belajar Mengira Kad ($4.99): Gunakan apl ini untuk mempelajari beberapa helah salon pada kali seterusnya anda duduk untuk pusingan kad.
 • Latihan Di Rumah Tanpa Peralatan Pro ($1.49): Ingin mendapatkan badan yang buffed tetapi tidak mempunyai peralatan yang sesuai? Mengapa tidak menggunakan apl ini sebaliknya?
 • Asal Tunggal 2 ($0.99): Ingin menguasai seni membancuh kopi cawan yang sempurna? Biarkan aplikasi ini membantu!
 • 500X Game Booster dan GFX Pro ($0.49): Apl ini mendakwa dapat meningkatkan prestasi permainan telefon anda dan saya fikir ia berfungsi lebih baik pada telefon bimbit peringkat permulaan hingga jarak pertengahan.

Permainan Android percuma

 • Premium Demon Hunter ($0.99): Permainan pengembaraan aksi tatal sisi yang menyaksikan anda menggodam dan mematahkan jalan anda ke arah kegemilangan, turut terlibat dalam pergaduhan bos yang epik.
 • Slime Legends Survivor ($0.19): Setiap peringkat membawa cabaran baharu semasa anda cuba membunuh musuh yang besar dalam arena tertutup.
 • Klocki ($1.49): Kebanyakan permainan teka-teki mengecewakan dan mempunyai rasa mendesak kepada mereka. Bukan ini! Kusut ini membolehkan anda menyelesaikannya pada masa manis anda sendiri dengan muzik yang menenangkan untuk but.
 • Glidey ($0.99): Permainan teka-teki ini memerlukan anda membimbing bola dari satu hujung teka-teki ke hujung yang lain dengan menyusun semula elemen di dalamnya.
 • Letupan Sekat ($1.49): Ia mungkin kelihatan seperti klon Tetris, tetapi ia menawarkan jenis permainan yang berbeza. Anda perlu memadankan blok dengan warna yang sama untuk mengosongkan garisan, memberikan kedalaman dan dimensi baharu kepada genre permainan.

Apl iOS yang percuma untuk masa yang singkat

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • CHAD ($0.99): Mereka mengatakan gambar bercakap seribu perkataan. Mungkin juga merapikan pemesejan anda dengan pelekat melalui aplikasi ini!
 • Rahsia Apl ($1.99): Apl ini melindungi data anda dengan memastikan tiada orang yang mengintip mendapat akses kepada semua maklumat penting anda dengan bergantung pada pelbagai pilihan kunci.
 • Widget Kalendar ($0.99): Sesuaikan skrin utama anda dengan kalendar yang kelihatan hebat.
 • Face Story Pro – Morph Face ($2.99): Aplikasi ini adalah semata-mata untuk ketawa, membolehkan anda mengubah wajah anda menjadi sesuatu atau orang lain!
 • Perakam Suara Profesional ($3.99): Perlukan apl rakaman suara yang turut memudahkan untuk mengatur semua rakaman suara anda? Aplikasi ini sesuai dengan bil dengan sempurna.

Permainan percuma untuk iPhone dan iPad

 • Penangkap Titisan Hujan ($0.99): Setiap titisan air yang memberi kehidupan dikira dalam permainan ini. Adakah refleks anda cukup pantas?
 • Sekat Drop Dash ($0.99): Apa yang berlaku apabila anda mempunyai batu bata yang jatuh? Mengapa, anda menyusunnya untuk membentuk garisan yang kemudiannya akan jelas!
 • Ujian IQ: Kuiz Kecerdasan Keceriaan ($1.99): Fikirkan anda adalah orang yang paling bijak? Mengapa tidak mencuba permainan ini untuk saiz?
 • Teka Spot ($0.99): Biasakan diri anda dengan tempat yang berbeza di seluruh dunia dengan meneka dengan betul tempat yang ditunjukkan.
 • Kota Saya: Pengembaraan Bot ($3.99): Sama seperti pelayaran kehidupan sebenar, tolak perbelanjaan gila dan makanan yang lazat. Pergi memancing, cari harta karun, dan nikmati pengembaraan pelayaran!

Sebelum anda memuat turun mana-mana apl yang disebut, kami mengesyorkan anda menyemak butiran apl di Play Store atau App Store. Ini penting kerana sesetengah apl percuma ini mungkin mempunyai ciri unik atau kelemahannya sendiri.

Pembelian dan iklan dalam Apl: Jangan terkejut!

Berhati-hati dengan kedua-dua apl percuma dan berbayar, kerana ia mungkin menyamarkan pembelian dalam apl dan iklan. Ini amat penting apabila memuat turun permainan untuk kanak-kanak. Untuk mengelakkan sebarang isu yang tidak dijangka, sila pertimbangkan nasihat berikut:

 • Cara mengaktifkan Kawalan Ibu Bapa di Gedung Google Play
 • Bagaimana untuk kalis kanak-kanak telefon pintar dan tablet Android anda
 • Aplikasi Kawalan Ibu Bapa Terbaik

Kebenaran apl: Baca cetakan halus!

Aplikasi tertentu menggunakan pendekatan bijak untuk menjana wang dengan mengumpul dan menukar maklumat peribadi anda. Untuk melindungi data peribadi anda, adalah disyorkan bahawa anda hanya memberikan kebenaran yang diperlukan untuk aplikasi berfungsi. Contohnya, apl jam penggera ringkas tidak memerlukan akses kepada kamera atau kenalan anda. Begitu juga, apl lampu suluh tidak memerlukan lokasi anda.

Mudah-mudahan, cadangan ini akan membantu anda menikmati muat turun apl percuma pada peranti Android dan iOS dengan selamat.

Di sini kami sampai ke penghujung senarai kami untuk minggu ini. Jika anda mempunyai tawaran Gedung Google Play atau Apple App Store lain yang menarik yang anda ingin dunia ketahui, kongsikannya dengan kami dalam ulasan!