Dapatkan Apl Percuma anda di Gedung Google Play dan Gedung Apl Apple

17
Apl NextPit
© nextpit

Telefon pintar anda melakukan lebih daripada sekadar membenarkan anda terus berhubung dengan dunia. Ia adalah pintu masuk anda untuk menempah percutian, membeli tiket ke konsert dan filem, jurnal, alat pengarkiban dengan foto dan video, peranti perbankan mudah alih dan banyak lagi! Cara anda menggunakan telefon anda juga bergantung pada jenis apl yang dipasang. Dengan beribu-ribu apl untuk dipilih di Gedung Google Play dan Apple App Store, ia boleh menjadi agak menggembirakan.

Kami sudah biasa dengan keseronokan menemui aplikasi percuma yang sebenarnya boleh digunakan dalam kegunaan harian, itulah sebabnya nextpit telah meluangkan masa untuk mencari Apple App Store dan Google Play Store untuk memburu apl percuma yang biasanya mempunyai tanda harga melekat pada mereka.

Sila ambil perhatian bahawa apl iOS dan Android yang kami nyatakan di sini adalah semua apl berbayar, tetapi telah disediakan secara percuma untuk masa yang terhad sahaja. Kami tidak tahu bila tawaran masing-masing akan berakhir. Inilah sebabnya penting anda merebut peluang dan memuat turun/memasang mana-mana apl yang menarik perhatian anda sebelum ia kembali menjadi apl berbayar.

Kami tidak akan menampilkan mana-mana apl dengan rating kurang daripada 3.5 bintang. Ini berbeza daripada 5 Apl Teratas Mingguan kami kerana kami tidak menjalankan sebarang ulasan mendalam tentang apl yang disenaraikan.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menjumpai apl menarik yang ditunjukkan di sini tetapi tidak memerlukannya buat masa ini, kami amat mengesyorkan anda memasangnya sebelum memadamkannya. Dengan berbuat demikian, anda akan menyimpan apl itu dalam pustaka anda dan memasangnya kemudian tanpa perlu membayarnya, walaupun selepas promosi telah tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

Permainan Android

 • Pengebom Pejuang Atom Pro ($1.49): Terbang di sekitar dalam jet pejuang dan memukul sasaran yang dimaksudkan untuk memenangi perang. Lagipun, anda memang mahu pulang ke rumah keluarga anda dengan cara yang aman, bukan?
 • Bilah Piksel M ($1.99): RPG hack-and-slash yang menampilkan grafik comel tetapi jangan silap, musuh pasti membawa maut!
 • Kemandirian Angkasa ($0.99): RPG fiksyen sains di mana anda adalah ahli terakhir krew anda yang masih hidup, dengan bangsa asing semua tetapi menghapuskan manusia. Apa yang anda akan lakukan untuk terus hidup?
 • Sambung ($0.99): Kosongkan papan dengan membuat padanan yang betul. Sudah tentu, anda sentiasa boleh membuat perkara lebih mencabar untuk diri sendiri dengan berjuang melawan masa.
 • Pahlawan Empayar: Pertahanan Menara ($0.99): Sudah tiba masanya untuk melindungi empayar anda daripada gerombolan penceroboh. Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan supaya barisan pertahanan anda tidak pecah?

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Kaunter Mencangkung DunDun ($0.99): Memiliki Apple Watch? Aplikasi ini akan membantu anda menjejaki bilangan jongkong yang telah anda lakukan supaya anda boleh menumpukan perhatian dengan lebih baik.
 • surat ($1.99): Adakah orang masih menulis surat antara satu sama lain? Nah, jika anda sekolah lama, anda sentiasa boleh menggunakan aplikasi ini untuk mengarang dan mencetak surat berformat profesional dengan cepat.
 • CALC Pintar ($0.99): Apl ini mengira semasa anda menaip, dan jika anda ingin menukar nilai daripada satu unit kepada unit yang lain, apa yang diperlukan hanyalah satu leretan. Seberapa mudah ia boleh didapati?
 • Wanita Yang Mengubah Dunia ($3.99): Tangan yang menghayun buaian, menguasai dunia. Sudah tentu, wanita telah memainkan peranan yang besar dalam membentuk dunia, jadi ketahui lebih lanjut tentang wanita hebat ini melalui aplikasi bermaklumat ini.
 • REC – Kamera Video Pro ($7.99): Suka merakam video, tetapi merasakan anda dihadkan oleh perisian stok pada telefon anda? Mungkin apl ini boleh membawa ciptaan anda ke tahap yang baharu!

permainan iOS

 • Poker Pop! ($1.99): Permainan domino dan poker, semuanya digabungkan menjadi satu untuk gaya dan pengalaman bermain yang unik.
 • Kelinci Angkasa ($0.99): Arnab ini tidak mahu apa-apa selain naik setinggi mungkin, jadi bantu ia melonjak ke puncak dalam tajuk corong yang tidak berkesudahan ini!
 • Tatal Onmyuji ($0.99): RPG berbilang pemain dalam talian secara besar-besaran yang berlaku dalam suasana fantasi. Adakah anda akan dapat berjuang untuk mencapai puncak?
 • Raksasa Neo ($0.99): Mari kita lihat, mengumpul raksasa, melatih mereka, dan menghantar mereka keluar untuk berperang. Kenapa semua ini terdengar begitu biasa?
 • Ninja Buah Klasik ($1.99): Potong dan potong jalan anda melalui tajuk klasik ini, di mana anda cuba menjaringkan mata sebanyak mungkin dengan setiap keping!

Itu sahaja buat masa ini dengan senarai apl percuma minggu ini! Kami berharap anda berjaya mencari sesuatu yang menarik dalam senarai minggu ini untuk membantu anda memulakan minggu anda dengan baik. Adakah terdapat sebarang tajuk menarik di Gedung Google Play atau Apple App Store yang menarik perhatian anda yang ingin anda kongsikan dengan dunia? Kongsikan cadangan anda dalam ulasan.