Dapatkan Apl Percuma Minggu Ini di sini!

21
Apl NextPit
© nextpit

Apa yang anda tahu—kita kini berada pada separuh kedua 2023. Betapa pantasnya masa berlalu! Walau bagaimanapun, itu tidak mengubah hakikat bahawa ia adalah satu lagi minggu baharu di mana anda boleh menyemak aplikasi percuma nextpit minggu ini. Diterbitkan dua kali seminggu, kami berharap anda akan mendapat manfaat daripada senarai apl percuma kami.

Apl ini percuma pada iPhone dan Android buat sementara waktu. Biasanya ia adalah apl berbayar, tetapi kadangkala pembangun menawarkannya tanpa kos langsung. Kami mencari tawaran terbaik untuk anda dua kali seminggu di Gedung Google Play dan Apple App Store.

Ambil perhatian bahawa walaupun senarai apl di sini adalah percuma pada masa penerbitan, tawaran ini cenderung untuk tamat tempoh tanpa sebarang amaran awal berdasarkan pilihan pembangun sendiri. Tempoh promosi untuk apl pada platform ini boleh tamat pada bila-bila masa atas kehendak pembangun.

NextPit memastikan tiada apl ini dalam senarai percuma kami dinilai lebih rendah daripada 3.5 bintang. Tidak seperti 5 Apl Teratas Mingguan kami, kami tidak memasang dan menyemak mana-mana apl yang disenaraikan. Anda amat digalakkan untuk melakukan usaha wajar anda sebelum memuat turun, kerana sesetengah daripada mereka mungkin telah menyembunyikan pembelian dalam apl.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menemui apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang dan padamkannya. Ini akan menyimpan apl ke pustaka anda, membolehkan anda memasangnya kemudian tanpa perlu mengeluarkan bayaran, walaupun selepas promosi tamat.

Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Unit Penukar Pro [4.7-stars / $0.99]: Adakah anda perlu menukar antara unit yang berbeza dalam kehidupan seharian anda? Apl ini menyelesaikan kerja, dan kemudian beberapa.
 • QR dan Pengimbas Kod Bar Pro [4.8-stars / $1.99]: Mengimbas kod QR dan kod bar telah menjadi sifat kedua kepada hampir semua orang selepas wabak itu. Apl ini boleh berguna jika anda ingin mencuba sesuatu yang berbeza.
 • Kenal pasti Baka Anjing Pro [3.8-stars / $0.99]: Pernah pergi ke taman anjing dan melihat banyak baka yang berbeza, tetapi langsung tidak mempunyai pengetahuan tentang yang lebih jarang? Mungkin apl ini boleh membantu menjadikan hari anda lebih menyeronokkan.

Permainan Android

 • Kraf Kartun. [4.6-stars / $1.99]: Permainan RTS di mana orc menaklukinya dengan manusia. Kedengaran biasa? Ia pasti benar, dan merupakan pandangan yang comel pada francais yang digemari!
 • Paperback Vol. 2 [3.7-stars / $4.99]: Permainan perkataan bina geladak yang berbeza sedikit daripada tambang biasa yang kami cadangkan setiap minggu. Walaupun ia bukan secawan teh semua orang, ia masih berbaloi untuk dicuba.
 • Permainan survival zombi Cross [4.3-stars / $0.99]: Dimainkan dari perspektif orang pertama, anda memerlukan semua kebijaksanaan anda untuk terus hidup dan mengelakkan diri daripada dianiaya oleh zombi.
 • Penembak Angkasa: Serangan Galaxy [4.6-stars / $0.99]: Ia semudah menjaga galaksi selamat daripada makhluk asing. Walau bagaimanapun, bit berbilang pemain boleh menjadi agak sukar jika anda tidak meningkatkan kapal anda dengan semua peralatan terbaik, jadi yang terbaik adalah berpegang kepada pemain tunggal.
 • Word Cage PRO [4.2-stars / $1.49]: Permainan carian perkataan yang menggelitik bahan kelabu anda, mencari perkataan yang berbeza di seluruh skrin. Ini adalah cara yang pasti untuk membunuh masa dengan aman.

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Samsara Timer [4.7-stars / $6.99]: Adakah anda berlatih yoga setiap hari? Dapatkan pemasa khusus yoga dalam bentuk aplikasi ini!
 • kipkam [4.9-stars / $0.99]: Aplikasi yang mengajar senaman pernafasan mudah supaya anda boleh berasa santai pada setiap masa.
 • AutoSenyap [4.0-stars / $3.99]: Walaupun iPhone anda mempunyai gelangsar amaran untuk memastikan ia senyap dengan hanya satu jentikan, apl ini akan meredamkan pemberitahuan anda di lokasi terpilih atau masa yang dijadualkan!
 • Tukar Teks [4.2-stars / $3.99]: Tukar sebarang teks ke dalam format paling popular yang tersedia hari ini, termasuk HTML dan seumpamanya.
 • Tugasan Super [4.5-stars / $4.99]: Menyegerakkan dengan iCloud anda, apl ini membantu anda mengatur semua tugas anda dengan cara yang ringkas dan mudah diingati.

permainan iOS

 • Paperback Vol. 2 [3.6-stars / $4.99]: Bina perkataan dan dek secara serentak dalam permainan merangsang mental ini.
 • Kraf Kartun [4.5-stars / $1.99]: Tidak semua perkara yang menggemaskan adalah tidak berbahaya, kerana anda akan mendapati bahaya anda apabila anda cuba untuk menangkis gelombang demi gelombang serangan orc.
 • Simulator Penerbangan Gagak Gagak 3D [4.5-stars / $9.99]: Pernah mahukan kebebasan untuk pergi ke tempat yang anda suka sebagai burung? Permainan ini membolehkan anda bermain dari perspektif burung gagak.
 • Permainan Go Kart Jalanan #1 [4.7-stars / $1.99]: Fikirkan anda mempunyai apa yang diperlukan untuk menjadi pemandu juara? Mulakan dari liga kecil dengan ini!
 • Topi Gila [4.5-stars / $0.49]: Permainan teka-teki perlawanan-3 yang mudah untuk masuk tetapi sukar untuk diletakkan!

Itu sahaja buat masa ini, untuk memulakan senarai apl percuma minggu ini! Kami pastinya berharap anda akan dapat mencari sesuatu yang berbaloi untuk diambil sama ada ia boleh digunakan dengan segera atau dipasang untuk kegunaan kemudian. Apakah pendapat anda tentang apl yang telah kami senaraikan di sini? Bagi mereka yang mencari beberapa permainan dalam talian untuk mengekalkan adrenalin anda tanpa perlu mempunyai sambungan Internet, lihat cerita kami yang dipautkan di bawah.

 • Permainan Android dan iPhone terbaik untuk dimainkan di luar talian

Kami ingin mendengar pendapat anda tentang pilihan yang kami pilih ceri minggu ini sebelum kami memulakan carian kami untuk membuat anda sibuk pada hujung minggu yang akan datang. Adakah anda menemui apl atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan.