Dapatkan apl ProCam X yang popular secara percuma dan bukannya $5

99
Apl Kamera Percuma NextPit April
© Shutterstock: BongkarnGraphic / Montaj: NextPit

ProCam X untuk Android ialah apl foto yang sangat popular untuk Android. NextPit telah mengesyorkannya kepada anda dan pada masa ini ia tersedia secara percuma lagi. Ia biasanya berharga $4.99, tetapi ia kini tersedia secara percuma untuk masa terhad sahaja. Kami ingin memperkenalkan anda kepada apl itu.


TL;DR

  • ProCam X mempunyai penarafan 4.4 bintang di Google Play dengan hampir 19,000 ulasan.
  • Tiada pengiklanan atau pembelian dalam apl.

ProCam X sudah pun menjadi institusi antara aplikasi kamera untuk Android dan NextPit telah mengesyorkan aplikasi ini kepada anda sebelum ini. Memandangkan anda pada masa ini boleh menjimatkan $5 untuk masa yang terhad, kami ingin menunjukkan kepada anda sekali lagi perkara yang ditawarkan oleh apl itu. Berikut ialah kaveat kecil: Pembangun tidak memberitahu kami berapa lama apl itu akan kekal percuma, jadi sebaiknya pasang dahulu sebelum anda meneruskan membaca.

Adakah patut memuat turun ProCam X?

Saya menggunakan beberapa telefon pintar di sini dan saya kebanyakannya agak berpuas hati dengan aplikasi kamera yang telah dipasang di kilang. Walau bagaimanapun, apl standard ini sering meninggalkan banyak perkara yang diingini. Aplikasi seperti ProCam X membantu untuk memanfaatkan sepenuhnya kamera telefon bimbit anda.

Apabila anda melancarkan aplikasi, anda disambut oleh antara muka yang sangat menarik dan rapi yang memberikan anda semua jenis pilihan tanpa menenggelamkan anda dalam maklumat.

ProCam X

Anda boleh mencari jalan anda mengelilingi apl dengan cepat. / © NextPit

Ia mungkin akan melampaui skop artikel ini untuk menyenaraikan semua ciri. Segala-galanya yang biasanya anda jangkakan daripada apl kamera yang baik, daripada ISO manual hingga fokus dan kelajuan pengatup, imbangan putih, pengeteg geo, dsb., tersedia di hujung jari anda. Anda juga boleh bertukar kepada mod penangkapan berterusan, menggunakan ufuk maya atau histogram dan memanfaatkan kedua-dua penapis masa nyata dan kesan warna.


Dapatkan Prime Gaming Percuma 30 hari
dengan Percubaan Perdana Amazon

Bergantung pada telefon pintar anda, anda akan mendapati bahawa fokus automatik dan manual memberi anda foto yang lebih baik daripada apl standard. Ini adalah alasan yang cukup untuk memberi ProCam X peluang.

Sejauh manakah selamat untuk memuat turun ProCam X?

Mengikut reka bentuk, aplikasi kamera memerlukan beberapa hak akses. Dalam kes ini, akses kepada kamera itu sendiri sudah tentu disertakan, serta mikrofon apabila anda merakam video. Apl ini bebas iklan, dan mujurlah, anda tidak perlu membayar untuk membuka kunci sebarang ciri premium.

  • Baca juga: Ini adalah telefon pintar kamera terbaik pada tahun 2022

Intermedia Inc. dari Indonesia menawarkan anda bahasa Inggeris dasar privasi, di mana tiada yang luar biasa dicatatkan. Seperti biasa, kami juga menyemak dengan platform privasi yang dikenali sebagai Keluaran untuk memastikan. Selain daripada kebenaran yang telah disebutkan, Exodus hanya menunjukkan satu penjejak, iaitu penjejak Google Analitis. Oleh itu, anda sebenarnya boleh memuat turun/membelinya tanpa sebarang risiko.

Adakah anda sudah menggunakan ProCam X, atau adakah anda mempunyai sebarang cadangan apl kamera lain? Kongsi dengan kami dalam komen!