Diskaun 20% besar: Sennheiser Momentum True Wireless 3 pada paras terendah sepanjang masa hari ini

92
NextPit Singles Day Sennheiser
© NextPit

Fon telinga Sennheiser Momentum 3 True Wireless mendapat harga terbaiknya pada Hari Bujang ini. Fon kepala ANC dalam telinga mengagumkan kami apabila kami menyemaknya lebih awal. Perjanjian Amazon ini menjadikan pasangan itu lebih menarik pada $200 atau 20 peratus daripada harga asal.

TL;DR

  • Sennheiser’s Momentum True Wireless 3 in-ears ANC berada pada harga yang paling murah.
  • Momentum 3 TWS tunas adalah 20 peratus diskaun di Amazon.
  • Ini menjimatkan $50 untuk tunas dengan salah satu fungsi pembatalan hingar terbaik.

Berikutan pemanasan Black Friday, Hari Bujang telah mula bermula walaupun di AS. Sukar untuk mencari Sennheiser diskaun boleh pakai dan lebih jarang untuk melihatnya pada model baharu seperti Sennheiser Momentum 3 TWS. Perjanjian semasa bukan sahaja menjimatkan $50 tetapi juga membawa penyelesaian kepada mereka yang mencari fon kepala pembatalan hingar yang berkesan.

Mengapa fon telinga Sennheiser Momentum 3 mesti dibeli

Sennheiser’s Momentum 3 TWS ialah satu set fon telinga tanpa sebarang masalah. Ini mempunyai reka bentuk moden dan lebih minimalis daripada Momentum 2, yang kami lebih suka apabila kami mengujinya. Sirip yang boleh diganti banyak membantu dalam mengamankan tunas pada telinga rakan sekerja kami.

Momentum True Wireless 3 in-ear hadir dalam tiga warna berani termasuk hitam, grafit dan putih. Yang menghairankan, sarung pengecas juga menerima peningkatan yang besar bersama-sama dengan peningkatan yang sangat diperlukan dalam penarafan bateri kepada lebih daripada sehari.

  • Jangan ketinggalan: Sennheiser Momentum True Wireless 3 Review

Ciri terbesar yang kami suka tentang fon kepala berjenama Jerman ialah ANC yang sentiasa produktif dan aplikasi mudah alih Sennheiser yang mudah. Secara ketara, anda mendapat keupayaan menyekat bunyi dan hingar yang lebih baik dengan model baharu berbanding model terdahulu. Dan jika anda ingin meningkatkan pengalaman, apl itu mempunyai kawalan yang intuitif dan berguna.

Fon kepala Sennheiser Momentum True Wireless 3 ANC

Sennheiser Momentum 3 TWS dengan sarung pengecas fabriknya / © NextPit

Secara teknikal, Momentum 3 TWS juga menyokong codec Bluetooth terkini seperti aptX adaptif Qualcomm, SBC dan AAC. Ini menjamin kalis masa hadapan di samping output audio yang boleh dipercayai.

Sennheiser sememangnya jenama yang boleh dipercayai dalam hal fon kepala yang membatalkan bunyi. Kami memberitahu anda bahawa tunas Momentum gen ketiga ini adalah salah satu pilihan terbaik sekarang. Beritahu kami di bahagian komen jika anda ingin melihat tawaran menarik seperti ini.