Enjin Syor Rancangan TV Terbaik

69

Jika anda kekurangan idea untuk rancangan TV anda yang seterusnya, berpuluh-puluh enjin carian cadangan rancangan TV tersedia di web. Teruskan membaca untuk menemui rancangan TV dan filem yang mesti ditonton dengan enjin cadangan rancangan TV terbaik 2022.

Enjin Syor Rancangan TV Terbaik

Enjin Syor Rancangan TV Terbaik

Tanpa susunan tertentu, berikut ialah lapan tapak web terbaik yang mengesyorkan rancangan TV teratas untuk ditonton berdasarkan carian web anda.

Metakritik

Metacritic ialah tapak web yang sangat baik untuk mengetahui sama ada filem atau rancangan TV tertentu berbaloi dengan masa anda. Ia sesuai jika anda tidak mengetahui rancangan TV yang menerima ulasan terbaik. Hanya navigasi ke Metacritic.com tapak web untuk melihat senarai rancangan TV yang mendapat penilaian tertinggi. Dan salah satu faedah tapak web ini ialah kerana banyak rancangan mempunyai cadangan yang tinggi, ia berkemungkinan besar tersedia pada platform penstriman kegemaran anda.

Selain itu, Metacritic.com menawarkan ciri kemas yang membolehkan anda menjejaki rancangan TV terkini yang ditambahkan pada perkhidmatan penstriman standard. Untuk mengetahuinya, tuding pada tab “TV” di bahagian atas tapak web dan di bawah “Penstriman” untuk memilih platform penstriman.

buat keputusan

Seperti namanya, Decider akan membantu anda memilih rancangan TV atau filem yang hendak ditonton daripada antara muka yang mudah digunakan. Untuk bermula, pergi ke decider.com tapak dan pilih pilihan “Tonton untuk menonton”. Anda akan dapat menapis rancangan mengikut platform penstriman, genre dan mood.

Panduan Penstriman Vulture

Vulture ialah tapak hiburan dengan bahagian khusus untuk penstriman, dan kebanyakan bahagian itu didedikasikan untuk rancangan TV. Ia melaporkan semua perkhidmatan penstriman terbesar dan terbaik seperti Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max dan Disney+.

Untuk bermula, pergi ke laman web Vulture dan tatal ke bawah ke bahagian “Yang Terbaik…” untuk rancangan terbaik untuk distrim pada setiap perkhidmatan. Pilihan “Lihat Semua Kegemaran Semasa” akan membawa anda ke senarai panjang pengesyoran, termasuk perihalan.

Ini sesuai jika anda seorang pemula yang mencari rancangan yang paling popular dan mendapat pengiktirafan kritikal melalui perkhidmatan penstriman anda. Jika anda agak baru untuk menonton pesta, anda mungkin akan menemui beberapa permata di Vulture.

Boleh lentur

Flixable bermula sebagai tapak cadangan untuk Netflix tetapi kini termasuk banyak perkhidmatan penstriman popular lain. Ia menawarkan antara muka yang mudah digunakan dan tidak akan membebankan anda dengan soalan tentang pilihan anda.

Lawati sahaja Laman web mudah alihdi mana anda boleh memilih perkara yang hendak ditonton dengan menapis pilihan mengikut genre, penilaian, tahun keluaran dan bahasa.

Selain itu, anda boleh mengetahui tentang rancangan dan filem yang meninggalkan Netflix, jadi anda boleh mencuba dan menyesuaikan diri dengan rancangan yang diminati sebelum ia pergi. Flixable juga menawarkan pilihan untuk mendaftar untuk membuat senarai peribadi rancangan TV dan filem.

Apa Untuk Tonton CableTV

Pada Apa Untuk Tonton CableTV tapak web, anda boleh mencari senarai cadangan untuk membantu anda menemui rancangan terbaik untuk minggu itu. Ia merangkumi rancangan yang mesti dilihat merentasi perkhidmatan penstriman atau TV kabel. Ia menyenaraikan beberapa debut televisyen akan datang yang paling menarik dan tayangan perdana musim yang patut diluangkan.

Untuk membantu memudahkan pilihan anda, semua pengesyoran disertakan dengan penerangan, termasuk treler, tempoh musim dan tempat untuk menontonnya. Pilihan “Apa untuk Tonton” CableTV dikhususkan untuk membuka kunci syor bagi setiap platform penstriman.

r/IfYouLikeBlank

Walaupun kecerdasan buatan terus disempurnakan, tiada yang lebih baik untuk meminta petua kepada manusia.

Anda boleh meminta orang ramai untuk cadangan dengan menyertai komuniti “IfYouLikeBlank” melalui Reddit.

Subreddit ini dicipta untuk memberikan cadangan berdasarkan perkara yang anda suka. Sebaik sahaja anda telah menyertai, anda boleh menjalankan carian untuk melihat sama ada seseorang telah bertanya soalan anda, yang berkemungkinan. Jika tidak, jangan ragu untuk meminta pengesyoran dan sertakan [TV] tag untuk memberitahu komuniti apa yang anda cari. Perkara yang baik tentang menggunakan kaedah ini ialah anda boleh menjadi lebih spesifik.

Jika anda tidak biasa dengan platform Reddit, berikut ialah cara untuk menyertai komuniti r/IfYouLikeBlank:

  1. Pergi ke Reddit.comkemudian klik pada “Daftar”.
  2. Dalam carian di bahagian atas, masukkan ” r/IfYouLikeBlank.”
  3. Pilihnya daripada pilihan yang disenaraikan, dan kemudian anda harus dibawa ke subreddit.
  4. Klik pada “Sertai” untuk mula mengikuti subreddit.

Reelgood

Reelgood membantu mengelakkan kekecewaan menemui sesuatu yang anda ingin tonton, kemudian mengetahui ia tidak tersedia pada perkhidmatan penstriman kegemaran anda. Reelgood bermula dengan meminta anda memilih perkhidmatan penstriman yang anda langgan sebelum mengesyorkan rancangan yang berkaitan.

Anda akan mempunyai pilihan untuk menyemak imbas rancangan TV popular pada apl penstriman yang dipilih dan menemui rancangan baharu yang ditambahkan padanya. Untuk bermula, hanya navigasi ke Reelgood laman web. Dengan menuding pada tajuk siri, anda akan melihat rating IMDbnya. Jika tersedia, klik pada rancangan yang diminati untuk melihat treler dan mungkin episod pertama. Platform Reelgood bersambung ke Trakt.TV untuk merakam rancangan yang telah anda tonton dan sukai merentas platform yang berbeza.

Dari tapak web Reelgood, anda boleh menyemak imbas mengikut genre. Atau, untuk cara yang menyeronokkan untuk mencari rancangan TV, gunakan alat di bahagian bawah halaman utama yang dipanggil “Roulette.” Hanya masukkan perkhidmatan penstriman kegemaran anda dan penilaian IMDb dan Reelgood, kemudian tekan “Pusing” untuk melihat cadangan.

Taste.io

Taste.io ialah jenis pengesyor rancangan TV yang berbeza, menggabungkan AI dan manusia untuk mengumpulkan cadangan. Anda boleh menggunakan Taste.io dengan pergi ke laman web, mendaftar, dan mengambil kuiz untuk menilai rancangan TV dan filem tertentu. Taste.io akan menggunakan penilaian anda untuk mengesyorkan siri TV yang patut anda tonton.

Taste.io juga menunjukkan penilaian dan ulasan oleh pengguna lain untuk meningkatkan pengalaman. Ia adalah tapak web yang sesuai untuk digunakan jika anda mencari enjin carian yang lebih diperibadikan dan bukannya hanya mengetahui rancangan yang paling popular.

Soalan Lazim

Adakah terdapat aplikasi yang mengesyorkan rancangan TV?

Berikut ialah beberapa apl popular yang boleh anda akses daripada peranti Android atau iOS anda untuk mencari filem dan rancangan yang disyorkan:

• Diperhatikan Android iOS

• Masa TV Android iOS

• Friendspire Android iOS

• JustWatch Android iOS

• Rasa Android iOS

• Spotflik Android

• MUBI Android

• TONTON PEDIA Android iOS

Pernahkah Anda Menemui Sesuatu yang mendebarkan untuk ditonton?

Tidak ada yang lebih menarik daripada memulakan siri TV untuk menonton pesta. Tetapi apakah yang anda lakukan setelah rancangan itu selesai dan anda telah menonton semua yang dicadangkan oleh rakan dan keluarga anda?

Nasib baik, beberapa tapak web direka untuk mencari rancangan TV atau filem yang mesti anda tonton seterusnya. Walaupun mereka cuba mengesyorkan hiburan yang anda mungkin suka berdasarkan carian anda, tidak ada yang lebih baik untuk bertanya kepada manusia lain. Untuk mencari cadangan yang paling sesuai, pertimbangkan untuk menyertai subreddit atau menggabungkan cadangan manusia dengan enjin carian AI seperti Taste.io.

Adakah anda telah menemui persembahan yang anda fikir akan hebat? Beritahu kami mengenainya di bahagian komen di bawah.