Fon telinga permainan Logitech G Fits dilancarkan dengan ciri acuan cahaya

105
Logitech G Sesuai dengan Imej Wira
© Logitech

Fon telinga permainan G Fits baharu Logitech telah dilancarkan untuk menangani salah satu masalah terbesar yang dihadapi pemain: kependaman. Bersama-sama dengan fon telinga pengacuan cahaya yang dipasang tersuai, pasangan fon kepala dalam telinga wayarles baharu itu didatangkan dengan sambungan Lightspeed proprietari yang merupakan yang pertama dalam kelasnya.

TL;DR

  • Fon telinga permainan Logitech G Fits diumumkan.
  • Fon kepala dalam telinga ialah TWS pertama yang menampilkan Lightspeed Logitech.
  • Logitech G Fits TWS runcit untuk $230 di AS.

Daripada bergantung pada fungsi pembatalan hingar aktif biasa, petua fon telinga gel lembut Logitech G Fits sport yang membentuk dalam telinga anda dan bertindak sebagai penyelesaian penyekatan pasif. Syarikat itu memanggil teknologi ini Lightform. Setiap sisi menggunakan cahaya untuk mengeraskan gel sebelum membentuk dalam setiap saluran telinga yang unik. Pengguna perlu menekan butang setiap kali anda memasangkan fon telinga. Logitech berkata ia mengambil masa seminit untuk fon telinga untuk membentuk semula sepenuhnya.

  • Berkaitan: Cara mengaktifkan Audio Spatial diperibadikan pada AirPods Pro

Logitech juga memiliki jenama Ultimate Ears, itulah sebabnya kami melihat persamaan yang ketara dalam beberapa reka bentuk dan ciri fon kepala antara kedua-dua nama ini. Earbuds UE Fits Ultimate Ears berkongsi ciri Lightform yang sama seperti G Fits tetapi kekurangan fungsi permainan.

Logitech G Sesuai dengan fon telinga wayarles sebenar

Logitech G Sesuai dengan Lightform dan Lightspeed / © Logitech / Tangkapan skrin oleh: NextPit

Kependaman fon kepala seperti wayar

Tunas G Fits ialah TWS pertama daripada Logitech yang disokong oleh Lightspeed. Ciri wayarles adalah eksklusif untuk aksesori permainan Logitech, daripada tetikus hingga papan kekunci. Anehnya, teknologi ini menawarkan prestasi seperti wayar dengan tahap kependaman yang sesuai untuk permainan. Ia juga serasi dengan mana-mana jenis sumber seperti konsol atau pembesar suara yang menampilkan port USB-C atau A untuk memasangkan pada penerima.

  • Jangan ketinggalan: Telefon pintar permainan terbaik pada tahun 2022

Putik itu sendiri mempunyai reka bentuk berbentuk pil. Di dalamnya terdapat dua mikrofon pembentuk pancaran, pemacu audio 10mm, dan bateri yang bertahan selama 15 jam menggunakan kes pengecasan dan dengan Lightspeed didayakan. Mengetik Bluetooth 5.2 memberikan gabungan masa main yang lebih lama iaitu 20 jam.

Harga dan ketersediaan Logitech G Fits

Fon telinga Logitech G Fits berharga $230 dan masih belum dikeluarkan di AS dan pasaran lain. Putik dan bekas datang dalam kombinasi warna hitam/kuning atau putih/lavender. Logitech juga menggabungkan hujung telinga yang boleh diganti. Sebagai alternatif, UE Fits boleh dibeli dengan harga yang lebih murah walaupun dengan sambungan Lightspeed yang tiada.

Sumber:
Logitech