Fon telinga Soundcore Sleep A10 Anker boleh menjejak tidur anda dan menetapkan penggera

106
Fon telinga wayarles Anker Soundcore Sleep A10
© Soundcore / Tangkapan skrin oleh: NextPit

Anker’s Soundcore bukan sahaja memperkenalkan fon kepala wayarles yang boleh menjejaki kadar denyutan jantung anda, malah ia turut melancarkan versi yang boleh menguruskan tidur. Putik Soundcore Sleep A10 ialah fon kepala pembatalan hingar pertama syarikat yang disertakan dengan bunyi frekuensi rendah dan penggera dalam telinga.

TL;DR

  • Anker’s Soundcore memperkenalkan fon telinga tidur.
  • Putik Soundcore Sleep A10 baharu boleh memantau tidur anda.
  • Mereka boleh didapati dengan harga $180.

Tidak seperti Soundcore Liberty 4 dengan reka bentuk berasaskan batang, fon telinga Soundcore Sleep A10 mempunyai profil padat. Setiap sisi dilengkapi dengan dua hujung telinga ditambah dengan sayap telinga yang fleksibel untuk penyekatan bunyi pasif tambahan. Digabungkan dengan fungsi penutup hingar adaptif, fon kepala boleh menyekat sehingga 35 desibel tahap hingar mengikut Anker.

  • Jangan ketinggalan: Fon kepala pembatalan hingar dalam telinga terbaik pada tahun 2022

Dari segi output audio, fon kepala dalam telinga menggunakan pemacu bunyi dinamik dan bukannya jenis magnet. Ini menjadikannya sesuai untuk hingar putih dan bunyi yang mendorong tidur kerana output frekuensi rendah. Terdapat juga ciri Suis Pintar yang bertukar secara automatik kepada hingar putih apabila fon telinga mengesan anda tertidur.

Anker's Soundcore Sleep A10

Pengguna boleh mengakses bunyi tidur atau mengurus data tidur mereka pada apl Soundcore / © Soundcore / Tangkapan skrin oleh: NextPit

Selain menguruskan data tidur, pengguna boleh mengakses perpustakaan percuma atau menstrim trek audio tidur daripada apl mudah alih Soundcore. Selain itu, fon telinga tidur berfungsi sebagai jam penggera dalam telinga yang boleh ditetapkan daripada apl. Sambungan kepada sumber lain juga tersedia melalui sambungan Bluetooth 5.2. Codec audio yang disokong adalah terhad dengan SBC dan AAC.

Hayat bateri dan harga Soundcore Sleep A10

Fon kepala Sleep A10 Soundcore mendapat sehingga 10 jam bateri dalam mod tidur dan jauh lebih rendah apabila memainkan muzik. Sarung pengecas itu sendiri menambah 40 jam main balik tambahan untuk jumlah 50 jam. Malangnya, pengecasan wayarles tidak disokong. Tetapi anda mendapat port USB-C yang boleh mengisi semula jus kes itu sepenuhnya dalam masa 2 jam.

Fon telinga tidur Soundcore Sleep A10 baharu disenaraikan pada harga $180, yang jauh lebih mahal daripada Soundcore Space A40 atau Liberty 4 masing-masing pada $100 dan $150.

Sumber:
Anker