Fon telinga wayarles Beats Fit Pro akan menjadi lebih berwarna

82
NextPit Beats Fit Pro In Case
© NextPit

Beats milik Apple boleh mengeluarkan jalur warna baharu untuk Beats Fit Pro yang berat bes. Fon telinga wayarles sejati ANC tahun lepas telah dilancarkan dengan empat pilihan warna iaitu hitam, kelabu, merah jambu dan putih. Kebocoran baharu menunjukkan kami akan mendapat tiga lagi warna tidak lama lagi.

TL;DR

  • Tiga warna baharu fon telinga Beats Fit Pro bocor.
  • Beats milik Apple boleh memperkenalkan kemasan mika, oker dan umber.
  • Tiada kata jika terdapat ciri tambahan untuk Beats Fit Pro.

Pilihan warna baharu Beats Fit Pro pada tahun 2022

Penemuan baharu ini membayangkan pelancaran warna Beats Fit Pro baharu yang tidak lama lagi. Seorang pengguna Twitter yang namanya dipanggil Aaronp613 berkongsi paparan Beats Fit Pro dalam tiga kemasan. Mika, oker dan umber adalah berasaskan mineral dan pigmen semula jadi dengan warna pertama antara krim dan merah jambu manakala kedua-duanya berada dalam warna coklat.

  • Jangan ketinggalan: Fon kepala Bluetooth terbaik untuk kegunaan sukan dan larian

Malangnya, tiada perkataan untuk perubahan lain, terutamanya mengenai ciri tambahan. Kita boleh menjangkakan TWS yang sama termasuk reka bentuk hujung sayap universal serta penarafan rintangan air IPX4. Terdapat juga cip audio Apple H1 ditemui di dalam manakala hayat bateri fon telinga dinilai sehingga 24 jam menggunakan sarung itu. Sepasang fon kepala dalam telinga datang dengan sambungan Bluetooth 5.0 yang menyokong codec SBC dan AAC.

Fon kepala Beats Fit Pro warna baharu mikrofon umber oker warna coklat

Didakwa Beats Fit Pro dalam warna mika, oker dan umber / © Twitter/u/aaronp613

Ciri dan harga Beats Fits Pro

Seperti AirPods Pro bertarikh Apple, fon telinga Beats Fit Pro juga mendapat Audio Spatial dengan pengesanan kepala. Ia hanya didayakan dengan runut bunyi dan video yang serasi. Fungsi ANC dipadankan dengan mod ketelusan yang membenarkan bunyi ambien yang sama ditemui pada fon kepala ANC dalam telinga premium lain seperti Sennheiser Momentum True Wireless 3 dan Sony WF-1000XM4.

Dari segi harga, fon telinga wayarles Beats Fit Pro kini dijual pada harga $200 dan boleh didapati di seluruh dunia. Tidak jelas sama ada warna yang bocor ini juga akan dikeluarkan di kawasan lain sebaik sahaja diumumkan.

Melalui: 9to5mac
Sumber:
Twitter/u/aaron