Foto Galaxy S24 Ultra Bocor: Inilah Perbezaan dengan S23 Ultra

18
NextPit samsung galaxy s23 ultra hand cmd7
© nextpit

Semakin menghampiri tahun 2024, nampaknya tiada kekurangan kebocoran Samsung Galaxy S24 sejak kebelakangan ini. Berikutan spesifikasi dan paparan rasmi bagi trio Galaxy S24, satu set gambar langsung baharu Galaxy S24 Ultra yang dikatakan duduk bersebelahan dengan Galaxy S23 Ultra telah muncul, memberikan kemuncak pada bingkai titanium yang dikhabarkan.

  • Baca juga: Telefon pintar Samsung terbaik untuk dibeli pada awal 2024

Tipster Ice Universe telah berkongsi imej Galaxy S24 Ultra dibandingkan dengan pendahulunya pada X, yang kebanyakannya menunjukkan casis titanium baharu dalam kemasan perak bersama-sama antara muka. Apa yang kami boleh buat dengan mudah ialah bahagian atas ke bawah adalah lebih segi empat tepat, manakala sudut kelihatan kurang tirus berbanding Galaxy S23 Ultra tahun ini (ulasan).

Samsung Galaxy S24 Ultra

Titanium dan antara muka baharu Samsung Galaxy S24 Ultra berbanding Galaxy S23 Ultra dengan aluminium. / © X/u/IceUniverse

Terdapat juga lelaran kecil pada butang dan potongan. Khususnya, pembesar suara direka bentuk semula sebagai celah tunggal berbanding dengan lubang panggang. Kekunci sisi juga kelihatan lebih lebar sedikit. Malah bahagian bawah S Pen boleh dilihat lebih rata dan kurang membonjol, tetapi tidak jelas sama ada ini membayangkan reka bentuk stylus baharu. Tambahan pula, salah satu lubang mikrofon telah diletakkan semula ke bahagian atas.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Galaxy S24 Ultra Samsung mempunyai bingkai titanium baharu dan butang lebih lebar sedikit / © X/u/IceUniverse

Dalam siaran berasingan, bahagian hadapan peranti akan datang sekali lagi terdedah, menunjukkan panel paparan hadapan rata dan bezel yang lebih menonjol lagi seragam mengelilinginya. Pandangan ini juga menggambarkan faktor bentuk yang lebih boxier bagi Samsung Galaxy S24 Ultra.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Galaxy S24 Ultra Samsung mempunyai panel rata dan faktor bentuk kotak. / © X/u/IceUniverse

Samsung dijangka akan mengadakan acara Unpacked pada 17 Januari di San Jose, di mana ia merancang untuk melancarkan Galaxy S24 (Plus) dan Galaxy S24 Ultra. Ada kemungkinan penjejak cincin pintar pertama syarikat itu juga mungkin didedahkan.

Ia telah menambah bahawa pra-pesanan untuk trio Galaxy S24 akan dibuka sejurus selepas petang. Penghantaran pertama dijangka tiba pada 26 Januari di pasaran utama, termasuk Amerika Syarikat dan Korea Selatan.

Apakah pendapat anda tentang rupa dan binaan Galaxy S24 Ultra? Adakah anda lebih suka paparan rata daripada paparan melengkung? Kami tidak sabar-sabar untuk mendengar pendapat anda dalam ulasan.

Sumber:
X, X