Galaxy Buds 2 Pro Samsung dengan Hi-Fi dan ANC mendapat Potongan 22% Hari Ini

40
NextPit samsung galaxy buds 2 pro dalam telinga np22
© nextpit

Jika anda berfikir untuk menaik taraf senaman anda atau ulang-alik harian dengan fon kepala yang membatalkan hingar, anda bernasib baik. Samsung Galaxy Buds 2 Pro dengan ANC dan bunyi beresolusi tinggi kembali kepada harga kedua terbaik mereka iaitu $179 di Amazon, turun daripada harga biasa $229 (diskaun 22 peratus).

Terdapat dua versi yang dijual di peruncit. Yang disenaraikan di atas ialah varian AS yang mendapat waran rasmi daripada Samsung AS. Semua warna Galaxy Buds 2 Pro ditawarkan dengan jualan ini, termasuk warna putih yang dikaji oleh rakan sekerja kami Antoine.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro ialah antara fon kepala dalam telinga yang berbunyi terbaik

Walaupun Galaxy Buds 2 Pro Samsung adalah padat dalam telinga dengan kemasan premium dan kawalan sentuhan, reka bentuk mereka membantu mereka kekal dipasang pada telinga. Selain itu, ini diperakui penarafan rintangan air IPX7, bermakna tunas boleh menahan tekanan bersamaan dengan kedalaman air 1 meter, yang menjadikannya sesuai untuk digunakan untuk senaman luar.

Mengenai bunyi, Galaxy Buds 2 Pro dalam telinga menampilkan pembatalan hingar aktif dengan pelarasan tahap penyesuaian dan penyamaan dinamik. Penyelesaian blok hingar adalah salah satu yang paling berkesan dalam kelasnya. Mod ketelusan bermula secara automatik apabila perlu, seperti apabila anda mula bercakap dengan seseorang. Seperti kebanyakan fon kepala mewah, Galaxy Buds 2 Pro juga mendapat audio spatial dengan pengesanan kepala dan rakaman audio 360.

ulasan galaxy buds 2 pro

Samsung Galaxy Buds 2 Pro serasi dengan pengecasan wayarles terbalik. / © NextPit

Dan bagi mereka yang mencari pengalaman mendengar audio Hi-Fi, fon telinga juga dihantar dengan codec proprietari Samsung, walaupun anda memerlukan telefon Samsung yang serasi untuk memanfaatkannya. Walau apa pun, anda masih boleh memasangkan ini dengan iPhone tetapi untuk codec standard.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro mempunyai hayat bateri yang baik selama 29 jam menggunakan kes pengecasan dan apabila ANC dimatikan. Ini berkurangan kepada beberapa jam jika anda mula menggunakan ciri pembatalan hingar. Walau bagaimanapun, perkara yang lebih kami sukai pada tin audio mini ialah pengecasan wayarles dan keupayaan pengecasan pantas.

Apakah pendapat anda tentang Samsung Galaxy Buds 2 Pro pada kadar ini? Warna mana yang anda suka? Kongsi dengan kami jawapan anda dalam komen.