Galaxy Buds 2 Pro Samsung Sangat Popular, Mereka Kembali dengan Diskaun 33%.

41
NextPit Samsung Galaxy Buds 2 Pro 2
© nextpit

Walaupun Black Friday telah tamat secara rasmi, anda masih boleh mengambil beberapa fon telinga wayarles mewah untuk meningkatkan tahap perjalanan atau sesi mendengar anda. Galaxy Buds 2 Pro Samsung adalah antara fon telinga terlaris dalam jualan berterusan ini, dan kini Amazon mempunyai kad boleh pakai dengan hadiah disertakan pada $159 atau 33 peratus kurang sebelum Cyber ​​Monday.

Biasanya, tunas dijual pada harga $229, yang menetapkan harga akhir pada $239 apabila anda menambah kad hadiah bernilai $10. Tetapi perjanjian awal Isnin Siber ini meletakkan bungkusan itu pada kos diskaun yang sama seperti pakej tunas sahaja. Secara keseluruhannya, anda boleh menjimatkan jumlah yang besar sebanyak $80, serta anda boleh membelanjakan kad hadiah untuk beberapa aksesori untuk mereka, seperti sarung pelindung.

Mengapa anda tidak akan menyesal membeli Galaxy Buds 2 Pro Samsung

Galaxy Buds 2 Pro (ulasan) ialah fon telinga pembatalan hingar yang luar biasa yang berfungsi dengan baik dengan telefon Android sebagai tambahan kepada Galaxy Samsung. Mereka menampilkan reka bentuk premium yang diperbaharui berbanding pendahulunya sambil mengekalkan bentuk yang sama dan ringan. Ini menjadikannya hebat untuk dipakai selama beberapa jam tanpa memberi tekanan pada telinga anda.

Selain perkakasan kelas atas dan kalis air, Galaxy Buds 2 Pro mengeluarkan bunyi yang mengagumkan, yang dibantu oleh sistem ANC yang sangat baik untuk penyelesaian penyekatan hingar. Mereka juga mempunyai sokongan codec Bluetooth resolusi tinggi melalui SSC Hi-Fi Samsung, walaupun anda boleh mengetik codec SBC dan AAC yang lebih konvensional.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung menambah ciri rakaman audio 360 pada Galaxy Buds 2 Pro / © NextPit

Seperti kebanyakan fon telinga premium, Galaxy Buds 2 Pro menampilkan Google Fast Pair dan Microsoft Swift untuk gandingan dan penukaran yang lancar. Terdapat sokongan untuk pendengaran dan rakaman Audio 360 darjah atau Spatial serta ciri pengesanan suara.

Fon telinga berjenama Samsung tidak mempunyai hayat bateri yang terbaik dalam kelasnya, tetapi ia pasti sederhana, tahan 18 jam dengan ANC dihidupkan. Anda juga boleh menemui tunas serba boleh untuk digunakan, terima kasih kepada sokongan pengecasan wayarles pada kes pengecasan.

Alat manakah yang mungkin anda ingin beli pada Cyber ​​Monday ini? Anda boleh memberitahu kami dalam ulasan. Sementara itu, masih terdapat jualan Black Friday yang meningkat, yang boleh anda semak dalam panduan pembelian kami di sini.