Galaxy Buds 3 Bocor dengan Reka Bentuk Batang dan Sarung Lutsinar

11
NextPit Samsung Galaxy Buds 2 Pro Case Terbuka
© nextpit

Kami kurang daripada sebulan lebih jauh dari acara Samsung Unpacked yang sepatutnya, dan tidak menghairankan bahawa kebocoran mengenai peranti Galaxy yang dijadualkan untuk diumumkan terus mendapat momentum. Yang terbaru nampaknya mendedahkan reka bentuk serba baharu Galaxy Buds 3 yang jauh berbeza daripada pendahulunya.

  • Jangan ketinggalan: Fon telinga wayarles pembatalan hingar terbaik pada tahun 2024

Samsung Galaxy Buds 3 dalam reka bentuk pengering rambut

Didakwa diperoleh daripada pembuat sarung pihak ketiga, paparan rasmi Samsung Galaxy Buds 3 dalam kelabu metalik telah diterbitkan pada X (melalui @teqhnikacross). Berdasarkan bahan, perkara segera yang boleh kita perhatikan ialah bentuk fon telinga berasaskan batang, meninggalkan bentuk bulat dan separuh kacang Galaxy Buds 2.

Walaupun reka bentuk Galaxy Buds 3 mungkin diilhamkan oleh AirPods 2 Pro (ulasan) Apple, batang pada telinga Samsung kelihatan bersudut daripada bulat dengan hujung segi tiga. Mungkin ia adalah faktor yang boleh dibezakan yang perlu disimpan oleh Samsung.

Samsung Galaxy Buds 3 dalam kelabu/grafit

Kononnya Samsung Galaxy Buds 3 dengan reka bentuk batang dan sarung pengecasnya / © X/u/teqhnikacross

Walau bagaimanapun, mengenai kes itu, ia juga menggunakan reka bentuk Galaxy Buds 3. Ia masih dalam bentuk elips, tetapi ia kini lebih tinggi. Menariknya, penutup bekas pengecas adalah lutsinar serupa dengan Nothing’s Ear (ulasan) dan bibir di bahagian dalam mempunyai jurang yang sama di tengah. Terdapat juga penunjuk LED untuk setiap sisi di dalam bekas dan LED berpusat di tengah.

Fon telinga Samsung Galaxy Buds 3

Sarung pengecas Galaxy Buds 3 Samsung mempunyai penutup lutsinar / © X/u/teqhnikacross

Adalah selamat untuk mengatakan bahawa Galaxy Buds 3 Pro yang lebih premium akan berkongsi reka bentuk dengan Galaxy Buds 3. Walau bagaimanapun, mungkin fon telinga Pro akan mendapat beberapa suar dan sentuhan tambahan untuk dipadankan dengan harga yang lebih tinggi.

Pertukaran kepada reka bentuk batang dikatakan membawa kedudukan mikrofon yang lebih baik dan seterusnya keupayaan membatalkan hingar yang lebih baik dan bateri yang lebih besar dalam Galaxy Buds 3.

Butiran tentang spesifikasi dan ciri audio adalah ringan. Tetapi kami boleh menjangkakan bahawa Samsung akan memberikan rangkaian Galaxy Buds 3 yang dipertingkatkan dalaman dan kemungkinan ciri AI yang pertama kali dibayangkan awal tahun ini.

Samsung belum lagi mengesahkan secara rasmi jadual acara Unpacked, tetapi ramalan daripada sumber yang boleh dipercayai menunjukkan pada 10 Julai. Selain daripada Galaxy Buds 3 dan Galaxy Buds 3 Pro, orang Korea juga harus menjadikan Galaxy Z Fold 6 dan Galaxy Z Flip 6 rasmi bersama. dengan pelancaran yang betul untuk Galaxy Ring.

Reka bentuk fon telinga wayarles manakah yang anda gemari? Adakah anda fikir bentuk batang akan membawa bunyi dan ciri yang dipertingkatkan? Mari bincangkan jawapan anda dalam komen.