Galaxy Buds 3 Pro Mungkin Debut dengan Set Kepala XR Samsung

35
NextPit samsung galaxy buds 2 pro dalam telinga np22
© nextpit

Selain daripada membuat beberapa telefon pintar Android terbaik, Samsung juga terkenal dengan fon telinga wayarles yang hebat, dengan barisan semasanya diterajui oleh Galaxy Buds 2 Pro. Tiada penyegaran untuk fon telinga pembatalan hingar utama tahun ini dengan Galaxy Buds FE (ulasan) dilancarkan sebaliknya. Khabar angin baru membuat spekulasi bahawa Galaxy Buds 3 Pro mungkin hanya siap pada tahun depan.

  • Baca juga: Fon kepala Bluetooth terbaik yang boleh anda beli pada tahun 2023

Tarikh keluaran Samsung Galaxy Buds 3 Pro

Menurut SamMobile, yang memetik sumber yang tidak diketahui, Samsung merancang untuk melancarkan Galaxy Buds 3 Pro pada separuh kedua 2024. Fon telinga mewah yang tidak diumumkan itu dikatakan mengiringi telefon pintar boleh lipat generasi akan datang Samsung yang sepatutnya menyertakan gaya buku. Galaxy Z Fold 6 dan clamshell Galaxy Z Flip 6. Ia juga dikhabarkan bahawa set kepala Galaxy XR mungkin akan muncul juga.

Outlet itu tidak menyatakan pengumuman tepat atau tarikh keluaran Galaxy Buds 3 Pro, tetapi kalendar biasa yang melibatkan acara Samsung Unpacked menunjukkan jadual bulan Julai atau Ogos. Dalam erti kata lain, kita harus menunggu kurang daripada setahun dari sekarang.

Ulasan Galaxy Buds 2 Pro

Kesesuaian Galaxy Buds 2 Pro bukanlah yang terbaik di pasaran, jika anda bermain sukan dengannya, anda perlu sentiasa berwaspada. / © NextPit

Tiada perkataan mengenai ciri atau sebarang perubahan dalam Galaxy Buds 3 Pro. Adalah selamat untuk mengandaikan bahawa kita mungkin melihat kualiti audio yang lebih baik dan keupayaan membatalkan hingar melalui cip bunyi dan pemacu yang dipertingkatkan, dan mungkin peningkatan bilangan mikrofon.

Sokongan bunyi spatial untuk set kepala Galaxy XR

Pada masa yang sama, set kepala Galaxy XR Samsung mungkin disepadukan untuk penggunaan video atau audio spatial. Walau bagaimanapun, butiran mengenai boleh pakai yang dipasang di kepala masih terhad pada masa ini.

Sama ada reka bentuk dan bentuk Galaxy Buds 3 Pro akan berbeza daripada pendahulunya juga merupakan satu lagi faktor yang tidak diketahui. Sebagai rujukan, bentuk bulat dan berbentuk sedikit kacang bagi Galaxy Buds 2 Pro (ulasan) sejak itu telah dilihat dalam Galaxy Buds Pro yang asal.

Dari segi harganya, dijangkakan Galaxy Buds 3 Pro mungkin mempunyai harga premium yang sama seperti Galaxy Buds 2 Pro, yang kini berharga $230 satu pop. Sudah tentu, sebarang kenaikan harga berkemungkinan besar merupakan kenaikan kecil.

Apakah ciri baharu yang anda ingin lihat dalam Samsung Galaxy Buds 3 Pro? Adakah anda mahukan bunyi yang lebih baik daripada hayat bateri yang lebih lama? Beritahu kami dalam ulasan.

Melalui: SamMobile