Galaxy Buds FE: Earbud ANC Murah Samsung Bocor

86
Samsung Galaxy Buds Pro Ohr NextPit
© nextpit

Sebagai tambahan kepada Samsung Galaxy S23 FE dan Galaxy S9 FE yang akan datang, orang Korea Selatan juga boleh bersiap untuk melancarkan versi FE Galaxy Buds juga. Fon telinga dalam telinga wayarles bajet yang dikatakan dan reka bentuknya yang berbeza didakwa telah bocor dalam banyak foto baharu yang kelihatan rasmi.

  • Baca juga: Fon kepala Bluetooth terbaik yang boleh anda beli pada tahun 2023

Paparan (melalui WinFuture) mencadangkan Galaxy Buds FE hadir dengan reka bentuk hujung sayap, mencerminkan siri Galaxy Buds asal yang diperkenalkan beberapa tahun lalu. Ini bertentangan dengan faktor bentuk bulat dan bijaksana Galaxy Buds 2 Pro yang Antoine semak.

Walau bagaimanapun, ada kemungkinan juga hujung sayap ini boleh ditukar seperti yang terbukti dalam dokumentasi bocor yang diterbitkan oleh Galaxy Club sebelum ini. Pada masa yang sama, Galaxy Buds FE masih boleh berkongsi binaan ringan Galaxy Buds 2 Pro. Terdapat juga hujung telinga yang boleh diganti dan sokongan kawalan sentuh yang disepadukan ke dalam setiap putik.

Samsung Galaxy Buds FE

Paparan fon telinga ANC wayarles Galaxy Buds FE Samsung. / © WinFuture

Berkenaan dengan kes pengecasan, ia kelihatan padat, bentuk elips dan mempunyai penunjuk LED di hadapan dan port USB-C di belakang. Ia mempunyai kemasan dua tona dengan warna dalaman sepadan dengan warna fon telinga. Ini kemungkinan besar akan berlaku untuk varian grafit atau hitam, manakala warna putih dan warna lain mungkin melihat kombinasi yang berbeza.

Sarung pengecas Samsung Galaxy Buds FE

Sarung pengecas Samsung Galaxy Buds FE. / © WinFuture

Spesifikasi dan harga Samsung Galaxy Buds FE

Butiran tentang spesifikasi dan ciri Samsung Galaxy Buds FE masih terhad. Walau bagaimanapun, adalah selamat untuk mengandaikan ia akan mempunyai ANC dengan mod ketelusan bersama sambungan Bluetooth 5.3 dan codec Hi-Fi SSC Samsung yang serupa dengan Galaxy Buds 2 Pro. Fon telinga wayarles “Edisi Peminat” boleh datang dengan penarafan kalis air juga.

Ia masih tidak diketahui berapa kos Galaxy Buds. Sebagai rujukan, Galaxy Buds 2 berharga $149 satu pop manakala model Pro kini dijual pada harga $229.

Apakah pendapat anda tentang Samsung mengembangkan talian FE kepada peranti boleh pakai? Sekiranya mereka menawarkan Galaxy Watch FE yang lebih murah pada masa hadapan juga? Jangan ragu untuk berkongsi jawapan anda dalam ulasan.

Melalui: WinFuture
Sumber:
Kelab Galaxy


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya