Galaxy Fit 3 Samsung Mungkin Harga Menarik

6
Imej rasmi penjejak Samsung Galaxy Fit 3
© Samsung UAE

Walaupun Samsung belum memperkenalkan Galaxy Fit 3 secara rasmi, penjejak kecergasan itu terus menjadi tajuk utama di seluruh internet. Berikutan penyenaraian tidak sengaja yang mendedahkan foto dan spesifikasi rasminya, peranti itu sekali lagi dikesan. Kali ini, ia ditunjukkan dalam pembungkusan runcitnya bersama-sama harga tempatan, memberikan petunjuk tentang kosnya di pasaran lain selepas dikeluarkan.

Ketika kami terus melancarkan permaidani merah untuk bulan Februari, nampaknya pelancaran Galaxy Fit 3 yang akan datang juga semakin hampir. Ini disokong oleh fakta bahawa penjejak kecergasan baru-baru ini telah digambarkan secara langsung di kedai runcit di ibu negara Tanzania, Dar es Salaam.

Harga Samsung Galaxy Fit 3

Walaupun tiada apa-apa yang menarik daripada gambar itu memandangkan kebanyakan butiran mengenai peranti itu telah pun dilaporkan, harga yang didakwa bagi Galaxy Fit 3 telah didedahkan secara tidak sengaja. Adalah dipercayai bahawa penjejak Samsung akan menelan kos TZS 250,000 secara tempatan, atau kira-kira $99 selepas penukaran.

Kotak runcit Samsung Galaxy Fit 3

Pembungkusan runcit Samsung Galaxy Fit digambarkan / © Komuniti Samsung

Ini tidak menghairankan kerana Galaxy Fit 2 yang kurang berkemampuan yang disemak oleh rakan sekerja kami berharga sekitar $60 satu pop. Walau bagaimanapun, harga akhir mungkin masih berbeza di pasaran lain, termasuk AS, jika anda mengambil kira perbezaan cukai.

Walau apa pun, nampaknya Samsung meletakkan Galaxy Fit 3 sebagai alternatif penjejak kecergasan yang menarik berbanding dengan Fitbit Charge 6 (ulasan) atau Inspire 3 (ulasan). Begitu juga, sesetengah pengguna jam tangan pintar juga mungkin mendapati Galaxy Fit 3 pilihan yang lebih baik kerana binaan yang ringan dan faktor bentuk yang lebih kecil, membolehkan keselesaan yang lebih baik walaupun dipakai sepanjang hari.

Penjejak kecergasan Samsung Galaxy Fit 3

Galaxy Fit 3 Samsung menampilkan butang pelepas pantas untuk memasang tali atau jalur / © Alat & Barangan Boleh Dipakai

Selain itu, Galaxy Fit 3 disahkan membawa skrin sentuh AMOLED yang lebih besar dalam nisbah aspek segi empat tepat dan butang fizikal khusus. Boleh pakai juga menggunakan mekanisme butang lepas pantas untuk membolehkan pertukaran tali dengan mudah. Ini mungkin diilhamkan oleh Galaxy Watch 6 (ulasan). Selain itu, ia boleh didapati dalam warna hitam, perak dan merah jambu.

Selain itu, Galaxy Fit 3 harus menyertakan ciri kesihatan dan penjejakan yang lebih baik, seperti rangkaian senaman yang lebih luas dan analisis tidur yang diperluaskan. Terdapat juga sokongan untuk pengesanan jatuh, penjejakan Cari lokasi Saya dan penderia barometer. Samsung menilai penjejak baharu untuk menyampaikan hayat bateri sehingga 13 hari daripada satu cas.

Adakah anda fikir Galaxy Fit 3 adalah pembelian yang berpatutan pada harga ini? Beritahu kami berapa kos yang anda fikirkan sepatutnya.

Melalui: GSMArena
Sumber:
SamsungCommunity