Galaxy Fit 3: Warna dan Bateri Penjejak Baharu Samsung Didedahkan

32
NextPit Samsung Galaxy Fit 2 Ladekabel
© nextpit

Lebih lanjut mengenai Galaxy Fit 3 Samsung terus muncul hampir dengan tarikh pelancaran penjejak kecergasan dan tidur. Nampaknya, dua warna baharu yang didakwa boleh dipakai itu dilihat dengan pengesahan kapasiti baterinya yang lebih besar.

  • Baca juga: Penjejak Fitbit dan jam tangan pintar Google dibandingkan

Rangkaian boleh pakai Samsung termasuk kecergasan Galaxy Fit yang berkebolehan dan penjejak tidur. Galaxy Fit 2 (ulasan) ialah model terakhir dikeluarkan hampir tiga tahun lalu, menjadikannya tertunggak untuk pengganti yang betul. Daripada apa yang kami tahu, Samsung mungkin melancarkan Galaxy Fit 3 tidak lama lagi di mana ia mungkin akan debut bersama acara Galaxy S24 pada bulan Januari.

Samsung Galaxy Fit 3 warna dan saiz bateri

Berikutan pemaparan yang bocor, satu set baharu gambar Galaxy Fit 3 yang kelihatan rasmi telah dikongsi (melalui 91Mobiles), mengesahkan varian hitam dan perak di atas merah jambu yang sudah kita ketahui. Apa yang mudah dilihat ialah penutup hitam atau grafit yang dipasangkan dengan gelang tangan kelabu manakala perak akan menerima kemasan putih. Butang pada setiap satu juga sepadan dengan warna kotak.

Penjejak Kecergasan dan Tidur Samsung Galaxy Fit 3

Paparan Galaxy Fit 3 Samsung dalam warna hitam/grafit / © 91Mobiles

Selain daripada tiga pilihan itu, tidak diketahui sama ada terdapat warna tambahan yang akan diterima oleh Fit 3. Dari segi ciri dan spesifikasi lain, Galaxy Fit 3 memaparkan paparan sentuhan yang lebih besar dalam format segi empat tepat. Selain itu, ia boleh menambah keupayaan panggilan Bluetooth berdasarkan mikrofon yang disertakan. Mempunyai GPS bersepadu juga akan menjadi tambahan yang dialu-alukan selain kadar denyutan jantung automatik, langkah dan penjejakan tidur.

Penjejak kecergasan dan tidur Samsung Galaxy Fit 3

Penjejak Galaxy Fit 3 Samsung dalam varian perak/putih / © 91Mobile

Pensijilan terdahulu turut memperincikan Galaxy Fit 3 yang menampilkan bateri 200 mAh yang lebih besar berbanding 159 mAh yang ditemui pada pendahulunya. Jus tambahan akan menggantikan skrin yang lebih besar manakala pengecasan penjejak dilakukan melalui penyambung tersuai dan dinilai pada 5 watt.

Tidak ada maklumat mengenai harga atau tarikh keluaran tepat Galaxy Fit 3. Berdasarkan sejarah, Galaxy Fit 2 dijual pada harga $60 setiap pop. Oleh itu, peningkatan ini dalam penjejak kecergasan akan datang menunjukkan kemungkinan kenaikan harga. Samsung dijangka akan mengumumkan siri Galaxy S24 dan penjejak cincin pintar pertamanya yang digelar sebagai Cincin Galaxy pada Januari tahun depan, jadi ada kemungkinan terdapat ruang untuk peranti lain untuk berkongsi perhatian dengannya.

Apakah pendapat anda tentang reka bentuk Galaxy Fit 3? Ciri yang manakah anda mahu lihat? Sila beritahu kami dalam ulasan.

Melalui: MySmartPrice
Sumber:
91Mudah alih