Galaxy SmartTag 2 dengan Penjejakan Tepat Boleh Dilancarkan pada bulan Oktober

27
Tarikh pelancaran penjejak Samsung Galaxy SmartTag 2
© nextpit

Penjejak Samsung Galaxy SmartTag 2 telah berada dalam kilang khabar angin kami selama berbulan-bulan. Ia dijangka akan didedahkan oleh syarikat itu pada acara Unpacked baru-baru ini, tetapi ternyata hanya telefon boleh lipat generasi seterusnya yang debut. Nampaknya, laporan baharu mendakwa teg pintar Bluetooth yang mengandungi bentuk baharu akhirnya boleh dilancarkan pada bulan Oktober.

  • Jangan terlepas: Ulasan Apple AirTag

Tarikh keluaran Samsung Galaxy SmartTag 2

Berikutan pensijilan yang ditemui dan gambar bocor Galaxy SmartTag 2, sebuah outlet UK mengatakan bahawa tag pintar itu akan tersedia pada bulan Oktober. Sumber juga menyatakan nombor runcit setiap varian. Walau bagaimanapun, mereka kini mengesahkan pilihan hitam (EI-T5600BBE) dan putih (EI-T5600BWE), walaupun mungkin terdapat laluan warna lain yang diperkenalkan semasa pelancaran.

Bagi reka bentuk, gambar yang dilampirkan mendedahkan bahawa Galaxy SmartTag 2 mempunyai reka bentuk elips baharu dengan cincin lubang kunci yang lebih besar, memberikan berat kepada kebocoran sebelumnya. Walaupun ia kelihatan membayangkan kawasan yang lebih besar berbanding dengan tag asal, ia dikatakan generasi ke-2 sebenarnya lebih nipis. Tetapi tidak jelas jika kes yang sama pada berat.

Penjejak pintar Bluetooth Samsung Galaxy SmartTag 2

Dua warna yang disahkan bagi penjejak Samsung Galaxy SmartTag 2: Hitam dan Putih. / © MobileFun UK

Lebih daripada rupa, Galaxy SmartTag 2 dipercayai menampilkan jalur ultra lebar (UWB) untuk mencari ketepatan, serupa dengan AirTag dan Bluetooth 5.3 LE. Kesambungan dahulu dibawa dari Galaxy SmartTag+. Dengan nota ini, ada kemungkinan kita akan melihat Samsung hanya menawarkan versi standard teg generasi ke-2 tahun ini.

Selain rangkaian SmartThings IoT Samsung, Galaxy SmartTag 2 juga boleh menyokong rangkaian Cari Peranti Saya Google. Satu lagi ciri hebat yang kami nantikan ialah keserasian dengan makluman penjejakan yang tidak dibenarkan bahawa Google dan Apple sedang melancarkan sebagai sistem merentas platform untuk Android dan iPhone.

Spesifikasi atau peningkatan lain yang manakah anda ingin lihat daripada Galaxy SmartTag 2? Jangan ragu untuk menghubungi kami dengan jawapan anda dalam ulasan.