Gambar Bocor Moto G54 Motorola Mendedahkan Kemas Kini Reka Bentuk yang Membosankan

25
ujian nextpit motorola edge 40 07b
© nextpit

Berikutan spesifikasi bocor dan dakwaan mockup Motorola Moto G54 yang akan datang, yang mungkin berakhir sebagai Moto G 2024 di AS, satu set imej baharu yang kelihatan rasmi bagi peranti Android bajet telah muncul. Mengikut penampilannya, Moto G54 boleh menawarkan perubahan luaran yang minimum berbanding pendahulunya.

  • Jangan ketinggalan: Telefon pintar bajet terbaik untuk dibeli di bawah $300

Motorola Moto G54 pertama kali dipratonton awal bulan ini melalui paparan piksel yang dikongsi oleh The Tech Outlook. Mujurlah, sumber lain (melalui Evan Blass) telah menurunkan lebih banyak tangkapan dengan pandangan yang lebih jelas tentang peranti yang cenderung sebagai bahan akhbar terakhir yang boleh digunakan oleh Motorola semasa promosi.

Apakah bezanya dengan reka bentuk Motorola Moto G54 (2024).

Apabila diteliti lebih dekat, panel belakang kelihatan lebih melengkung dengan tepi serong berbanding belakang rata pendahulunya. Pulau kamera dalam bentuk segi empat tepat dikemas kini sedikit sambil masih menempatkan modul dwi kamera dengan denyar LED yang direka bentuk semula. Ia juga menunjukkan penderia utama 50 MP dengan label Quad Pixel, yang boleh menjadi kakap yang sama daripada penembak Motorola bajet tahun lepas.

Panel hadapan dilihat sebahagiannya, tetapi kita boleh dengan mudah mengetahui bahawa ia mempunyai bezel bawah tebal yang sama seperti Motorola Moto G53. Pada masa yang sama, masih terdapat potongan lubang tebuk berpusat yang berkemungkinan memuatkan kamera swafoto 16 MP.

Motorola Moto G54 atau Moto G 2024

Moto G54 atau Moto G 2024 Motorola menampilkan panel belakang yang lebih melengkung dan resolusi skrin yang lebih tinggi. / © X/u/evleaks

Warna dan spesifikasi Motorola Moto G54

Jalur warna Moto G54 yang disahkan di sini ialah Outer Space, Coronet Blue, dan Ambrosia. Jika anda tidak biasa dengan warna ini, yang pertama ialah kelabu gelap diikuti dengan biru terang manakala yang terakhir adalah lebih kepada hijau zaitun. Walau bagaimanapun, ada kemungkinan kita dapat melihat varian tambahan selain daripada ketiga-tiga ini.

Mengenai spesifikasi lain, Motorola Moto G54 atau Moto G (2024) dijangka menampilkan skrin 6.5 inci dengan peningkatan resolusi FHD+ pada kadar penyegaran 120 Hz bersama-sama dengan pilihan memori yang lebih besar pada 8 GB RAM dan storan 256 GB. Kapasiti bateri tidak berubah pada 5000 mAh manakala kamera utama 50 MP dikatakan dipadankan dengan sensor makro 2 MP.

Ia masih tidak diketahui bila Moto G54 boleh dilancarkan secara rasmi. Sebagai rujukan, Moto G53 telah dilancarkan pada Disember tahun lepas. Dengan nota ini, kami mungkin dapat melihat jadual keluaran yang sama untuk telefon bimbit Motorola yang tidak diumumkan. Sementara itu, adakah anda ingin mendapatkan telefon Android murah untuk diri sendiri atau hadiah tahun ini?

Melalui: GSMArena
Sumber:
Twitter.com/u/evleaks