Garmin Instinct Crossover: Jam pintar hibrid yang sukar dengan bateri tak terhingga

98
Model taktikal jam tangan pintar hibrid lasak Garmin Instinct Crossover
© Garmin

Garmin telah melancarkan Instinct Crossover (Tactical), yang merupakan penyertaan pertama kepada siri jam tangan pintar hibrid lasak baharu syarikat itu. Walaupun Garmin Instinct Crossover menggabungkan ciri digital jam tangan syarikat yang lain dengan reka bentuk analog, ia terutamanya jam tangan GPS berbilang sukan dengan hayat bateri yang lebih panjang dan binaan yang lebih keras.

TL;DR

  • Garmin memperkenalkan jam pintar hibrid lasak Instinct Crossover (Tactical) dengan pengecasan solar pilihan.
  • Instinct Crossover Tactical mendapat perlindungan gred tentera tambahan dan dwi GPS.
  • Garmin menjual Instinct Crossover bermula pada $499.

Kedua-dua pilihan standard dan taktikal Garmin Instinct Crossover disertakan dengan paparan monokrom transflective tersuai dengan lubang tengah untuk menempatkan sepasang tangan analog bercahaya. Sarungnya diperbuat daripada polimer bertetulang manakala sebahagian daripada bezelnya terdiri daripada keluli tahan karat. Jam tangan ini juga serasi dengan tali 22mm.

  • Jangan ketinggalan: Jam pintar Garmin terbaik untuk dibeli pada tahun 2022

Standard Garmin Instinct Crossover vs taktikal

Perbezaan antara Instinct Crossover Tactical ialah tambahan haba dan kalis kejutan dengan MIl-STD-810 dan 10 penarafan ATM. Pada jam tangan pintar standard, anda hanya akan mendapat perlindungan kalis air. Edisi Taktikal juga mendapat keserasian penglihatan malam serta operasi suis siluman dan bunuh. Tanpa mengira model, kedua-duanya dilengkapi dengan RevoDrive yang memastikan masa yang tepat dan ditentukur automatik walaupun di luar.

Menurut Garmin, Instinct Crossover (Tactical) dengan pengecasan solar jam pintar boleh berjalan pada hayat bateri yang tidak terhingga dalam mod penjimat bateri, yang menyediakan kandungan analog asas seperti masa dan tarikh. Ia juga mempunyai hayat bateri dua kali ganda apabila beroperasi dalam mod jam pintar pada 70 hari berbanding 28 hari pada bukan suria. Menggunakan GPS berterusan terjemahkan kepada lebih daripada sehari penuh.

Tarikh keluaran harga pelancaran Garmin Instinct Crossover

Garmin Instinct Crossover tersedia dalam warna biru, granit biru, grafit dan hitam / © Garmin

Sama seperti jam tangan pintar terbaru Garmin, Instinct Crossover dihantar dengan set pemantauan kesihatan menampilkan segala-galanya daripada kadar denyutan jantung 24/7 dan ketepuan oksigen darah kepada tekanan badan dan data haid wanita. Terdapat juga penjejakan dan bantuan langsung di samping latihan yang kaya dan penjejakan aktiviti.

Harga dan ketersediaan Garmin Instinct Crossover

Garmin’s Instinct Crossover serasi dengan Android dan iOS melalui aplikasi mudah alih Garmin. Ia tidak mempunyai storan muzik atas kapal, tetapi anda masih mendapat pemberitahuan pintar dan ketik untuk membayar, antara lain. Jam tangan pintar itu berharga $499 tanpa pengecasan solar. Memilih untuk yang terakhir meletakkannya pada $549. Begitu juga, model Tactical bermula pada $599 dan akan tiba pada bulan Disember.

Sumber:
Garmin