Google Pixel 7a bocor dalam video langsung pertama

84
NextPit Kamera Google Pixel 6a
© NextPit

Khabar angin tentang Google Pixel 7a telah lama wujud. Tetapi seperti yang sering berlaku dalam peranti Pixel, kerahsiaan itu nampaknya tidak begitu baik. Video langsung pertama kini telah sampai kepada kami dari Vietnam, dari semua tempat, yang menunjukkan telefon pintar Pixel peringkat permulaan dari semua pihak dan turut memberikan gambaran kadar penyegarannya.

Prototaip Google Pixel 7a sudah pun berada di alam liar

Apabila ia datang kepada peranti Google, mereka nampaknya tidak dapat menjauhkan diri daripada kebocoran pada masa lalu. Secara peribadi, saya sudah mengesyaki bahawa semuanya adalah sebahagian daripada konsep pemasaran Google. Sama ada Google Pixel Watch atau dua Google Pixel 7s, yang sama ada ditinggalkan di restoran atau ditawarkan untuk dijual di Facebook Marketplace.

  • Juga patut dibaca: Telefon pintar terbaik pada tahun 2023

Walau apa pun—hari ini ia adalah video langsung dari Vietnam, yang dikongsi secara tertutup Kumpulan Facebook. Pemberi maklumat “no Name” kemudiannya adalah orang pertama yang menyediakannya kepada orang ramai melalui Twitter dengan beberapa tangkapan skrin lagi.

Lihat Tangkapan Skrin Google Pixel 7a daripada Video Hands-on

Google Pixel 7a menyokong kadar penyegaran 90 hertz / © chunvn8888 / edit oleh NextPit

Anda boleh melihat dengan jelas bahawa tidak banyak yang berubah dalam Google Pixel 7a secara visual daripada pendahulunya, Google Pixel 6a. Di bahagian belakang, bar kamera lebar, juga dipanggil visor, yang pergi dari kanan ke sebelah kiri. Kamera dwi utama siram di sebelah kiri dan denyar LED di sebelah kanan. Di hadapan, kamera hadapan masih berpusat di bahagian atas paparan (punch-hole) dan tepi yang agak lebar termasuk dagu di bahagian bawah.

Kadar penyegaran maksimum gergasi 90 hertz

Bercakap tentang paparan: Melihat kepada data teknikal menunjukkan bahawa, bertentangan dengan pendahulunya, anda kini juga boleh menetapkan kadar penyegaran sebanyak 90 hertz. Hanya 60 hertz boleh didapati dalam Google Pixel 6a (ulasan). Kita boleh mengandaikan bahawa gergasi Mountain View juga akan menggunakan pemproses Tensor G2 dalaman tahun ini. Ia sudah berfungsi dengan agak meyakinkan dalam Google Pixel 7 dan Google Pixel 7 Pro, yang Camilla (sekurang-kurangnya) tidak mengkritik dalam ulasannya.

Memandangkan nampaknya pasti bahawa prototaip Google Pixel 7a yang sepadan dari Mountain View sedang dalam perjalanan ke seluruh dunia, kami pasti akan mendapat lebih banyak maklumat tentang telefon pintar Google Pixel termurah dalam beberapa hari akan datang. Jadi, adakah Facebook bagus untuk sesuatu.

Apakah pendapat anda tentang fakta bahawa Google nampaknya hanya melakukan peningkatan muka kecil? Jangan ragu untuk menulis kami dalam komen.

Sumber:
tiada nama