Google Pixel Watch 2: Pandangan Terperinci pada Video Promosi

45
jam tangan google pixel 2 02
© Google | edit oleh nextpit

Walaupun Google telah menerbitkan jumlah bahan video yang luar biasa menjelang dua telefon Pixel 8 dan Pixel Watch 2, kami kini mempunyai satu lagi penggoda terperinci—tetapi kali ini bocor. Video ini mendedahkan banyak ciri dan gelang tangan baharu.

  • Baca juga: Jam tangan pintar terbaik pada tahun 2023 dibandingkan!

Video promosi menunjukkan gelang dan ciri Google Pixel Watch 2 baharu

Mengejutkan kami, Google telah pun mendedahkan beberapa bahan video sebelum acara pelancaran rasmi pada 4 Oktober 2023. Ini termasuk video penggoda untuk Pixel 8 dan Pixel 8 Pro dan video promosi pendek untuk Pixel Watch 2. Walau bagaimanapun, rakaman yang bocor hari ini melalui 91mobile nampaknya video yang kami fikir Google akan dedahkan pada pembentangan pada hari Rabu.

Dalam video ini, kami melihat bahawa Google juga akan menawarkan gelang tangan baharu untuk jam tangan pintar yang serupa secara visual semasa pelancaran. Ini termasuk tali fabrik, gelang pautan sangat nipis yang diperbuat daripada logam dan warna berbeza untuk tali silikon. Google juga merujuk kepada ciri jam tangan pintar baharu ini dalam videonya.

Penggoda Google Pixel Watch 2 diserlahkan

Akan ada gelang tangan baharu untuk Google Pixel Watch 2. / © Google | edit oleh nextpit.

Google Pixel Watch 2 dengan penderia cEDA

Sensor suhu baharu juga disebut, yang nampaknya hanya memaparkan nilai suhu anggaran. Kami hanya boleh melaporkan butiran lanjut tentang perkara ini selepas pengalaman praktikal.

Kesejahteraan pengguna juga disebut dalam apa yang dipanggil “pemeriksaan keselamatan” pada selang masa yang tetap. Ada kemungkinan jam tangan pintar akan memulakan panggilan kecemasan melalui kenalan yang telah diprogramkan jika pemakai gagal melaporkan statusnya selepas jam tangan pintar mengesan kejatuhan/kesan.

Penggoda Google Pixel Watch 2 diserlahkan

Adakah Google Pixel Watch 2 akan memaparkan suhu yang tepat? / © Google | edit oleh nextpit

Sensor cEDA baharu (Aktiviti Elektro Dermal berterusan) di bahagian belakang, yang telah kami ketahui daripada ulasan Fitbit Sense 2 kami, turut dibincangkan. Menurut apa yang didedahkan, Google Pixel Watch 2 akan menggunakan cipset Snapdragon W5. Tambahan pula, kilang khabar angin mengatakan bahawa Google mahu memasang sambungan ultra-jalur lebar untuk penjejakan masa nyata dalam Watch 2. Kita akan melihat tentang perkara itu kerana ia hanya tinggal seminggu sebelum pelancaran.

Penggoda Google Pixel Watch 2 diserlahkan

Google Pixel Watch 2 dengan penderia cEDA baharu. / © Google | edit oleh nextpit

Pada pendapat anda, apakah harga yang akan ditetapkan oleh Google untuk jam pintar baharunya? Xiaomi juga akan memperkenalkan jam pintar baharu dengan Wear OS lewat petang ini. Anda dialu-alukan untuk berkongsi pendapat anda dengan kami dalam komen di bawah.

Sumber:
91mobiles


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya