Harga murah gila: Google Pixel 6a mendapat potongan 33% di Amazon

95
Paparan Google Pixel 6a NextPit
© NextPit

Pixel 6a baru sahaja dilancarkan beberapa bulan yang lalu, tetapi kini Google memberikan tawaran terbaik dengannya. Pada asalnya dijual pada harga $449, Pixel pertengahan renjer kini turun kepada $299, yang bersamaan dengan penjimatan $150 yang besar. Kami memberitahu anda mengapa anda tidak boleh terlepas tawaran gila ini.

TL;DR

  • Pixel 6a Google berada pada harga terbaiknya di Amazon.
  • Pixel 6a dengan storan 128GB didiskaunkan kepada $299, yang merupakan harga terendah sepanjang masa.
  • Tawaran Pixel Amazon berjalan untuk masa yang terhad sahaja.

Pixel 6a Google ialah pilihan yang lebih murah daripada Pixel 7 dan Pixel 7 Pro perdana. Walaupun beberapa spesifikasinya dikurangkan, ini tidak bermakna peranti itu tidak berkemampuan seperti alternatif premium. Malah, Pixel 6a dikuasakan oleh set cip utama dan dilengkapi dengan persediaan kamera yang mengagumkan menjadikannya tawaran yang lebih baik sepenuhnya.

  • Lihat semua tawaran terbaik yang anda tidak boleh ketinggalan

Amazon menjalankan tawaran terhad, pada masa yang sama, ia juga merupakan harga terendah yang kami lihat untuk Pixel 6a iaitu potongan 33 peratus atau separuh daripada Pixel 7 itu. Lebih penting lagi, anda mendapat 6GB RAM dan 128GB yang mencukupi di atas kapal. memori di atas sambungan 5G.

Google Pixel 6a: Android julat pertengahan terbaik untuk dibeli sekarang

Jika anda tidak sabar untuk memiliki telefon pintar kelas pertengahan terbaik hari ini, Pixel 6a ialah salah satu pilihan teratas. Ia mempunyai perkakasan berkuasa yang dipasangkan dengan sokongan perisian jangka panjang yang terjamin. Selain itu, dan seperti mana-mana peranti berjenama Google, anda mendapat faedah daripada beberapa fungsi eksklusif seperti Pemadam Ajaib dan penaipan suara yang dipertingkatkan.

Berkenaan pengimejan, Pixel 6a boleh memadankan kamera telefon kamera yang lebih mahal di pasaran. Teknologi AI terbukti Google dibina di dalamnya. Anda pasti boleh mengambil imej dan video berkualiti Pixel untuk sebahagian kecil daripada kos.

  • Ulasan Google Pixel 6a

Tensor SoC bukan sahaja memberikan prestasi dan sokongan yang boleh dipercayai kepada pembelajaran mesin, tetapi Google juga mendayakan hayat bateri yang panjang dan kalis air. Semua ciri ini menjadikan Pixel 6a lebih pintar dan kalis masa hadapan.

Adakah anda merancang untuk menaik taraf telefon pintar anda tahun ini? Adakah anda rasa tawaran Pixel ini tepat pada masanya? Beritahu kami jika anda ingin melihat lebih banyak tawaran serupa.