Harga Terbaik: Dapatkan Samsung Galaxy Tab S8 dengan Diskaun Epik 21%.

63
Paparan Ultra Galaxy Tab S8 NextPit
© NextPit

Tiada masa yang lebih baik untuk membeli Samsung Galaxy Tab S8 daripada hari ini. Tablet Samsung turun kepada $550, yang merupakan harga terbaik (dan terendah) yang pernah kami lihat di Amazon. Tawaran epik Galaxy Tab S8 ini memberi anda $150 atau potongan 21 peratus.

Penjimatan terbesar ditawarkan untuk model Wi-Fi dalam warna grafit dengan storan on-board 128GB. Sebaliknya, pilihan tablet merah jambu dan perak masih boleh didapati dengan harga $100 kurang daripada harga asalnya pada $699. Jika anda ingin meneruskannya, Galaxy Tab S8+ yang lebih besar dengan sambungan 5G adalah potongan $188.

Anda tidak akan salah membeli Samsung Galaxy Tab S8

Pada $550, Galaxy Tab S8 yang dikuasakan Android Samsung adalah pembelian yang berbaloi kerana nilai wangnya yang hebat. Ia mempunyai persediaan perkakasan yang berkuasa dengan pemproses utama Snapdragon 8 Gen 1 menerajui bersama RAM 8GB yang lebih sederhana. Anda boleh bayangkan membuang semua tugas intensif dan menjalankan permainan, dan ia masih akan berjalan lancar seperti mentega seperti yang diuji dalam Galaxy Tab S8+ yang lebih besar yang kami semak.

Bateri 8000 mAh terbina dalam yang besar boleh membantu anda menggunakan gabungan penggunaan sederhana selama lebih daripada dua hari. Pada masa yang sama, penambahan bateri dilakukan dengan pengecas 45W, dengan cepat mengisi jus hingga penuh dalam lebihan jam atau lebih. Ini adalah lebih pantas berbanding tablet premium lain di pasaran.

Samsung Galaxy Tab S8 Plus

Kamera dwi Samsung Galaxy Tab S8 (Plus) dan pemegang magnet S Pen / © NextPit

Ia mempunyai LCD beresolusi tinggi 11-inci yang menyediakan sokongan untuk stylus pen S terbaharu Samsung, yang disertakan percuma dengan tablet. Terdapat juga modul dwi kamera di bahagian belakang yang dipadankan dengan kamera swafoto 12MP—kedua-dua persediaan mengambil gambar yang tajam dan jelas serta mampu merakam video 4K. Lebih daripada keperluan fotografi, diletakkan di sekeliling peranti adalah empat pembesar suara yang ditala oleh AKG untuk output yang mendalam.

Antara pengeluar Android, Samsung mempunyai salah satu sokongan perisian terpanjang. Seluruh barisan Galaxy Tab S8 (Ultra) dipastikan dikemas kini kepada Android 14 dan sehingga ke Android 16, bersama-sama dengan tampung keselamatan sehingga empat tahun. Seperti yang dinyatakan dalam penyenaraian, perjanjian itu akan berjalan sementara stok masih ada.

Beritahu kami jika anda berhasrat untuk mengambil Galaxy Tab S8. Jika tidak, adakah anda ingin melihat lebih banyak tawaran tablet daripada NextPit?