Hari Bujang 2022: Masa untuk mencari tawaran murah!

84
Hari Bujang
© forestgraphic / Shutterstock.com

Ya! Hari Bujang kebetulan merupakan hari membeli-belah terbesar di dunia. Ia jauh lebih menjangkau daripada Hari Perdana Amazon dan Black Friday—digabungkan. Malah, 11.11 telah menjadi hari beli-belah utama Alibaba sejak ia diperkenalkan pada 2009. Hari ini juga menandakan tiga hari tawar-menawar utama pada tahun kalendar nerd itu. Hari Bujang menandakan permulaan memburu tawaran murah, dan anda sudah boleh mula menyemaknya. Dalam gambaran keseluruhan ini, kami mempersembahkan tawaran terbaik untuk peminat teknologi yang anda boleh dapatkan semasa Hari Bujang. Antaranya termasuk tawaran murah antara lautan telefon pintar, produk rumah pintar, barang boleh pakai dan banyak lagi.

Bilakah Hari Bujang bermula di AS?

Apabila anda memikirkan tentang tawaran pada bulan November, Black Friday dan Cyber ​​Monday mungkin merupakan dua peristiwa pertama yang muncul di kepala anda. Walau bagaimanapun, Hari Bujang sebenarnya dianggap sebagai salah satu tempoh jualan terbaik untuk membeli-belah dalam talian dan ia berlaku, seperti yang berlaku setiap tahun, pada 11 November. Hari Bujang berasal dari China, dengan semakin ramai golongan muda, Bujang Cina menganjurkan parti untuk melarikan diri dari hakikat menjadi bujang dengan berbelanja besar pada sesuatu yang baik untuk diri mereka sendiri.

  • Baca juga: Apa itu Black Friday?

Untuk memberikan anda tawaran yang terbaik, kami membandingkan harga tawaran dengan harga semasa di internet supaya anda tidak tertipu dengan tawar-menawar palsu. Ini kerana kebanyakan pembekal hanya mendasarkan diskaun mereka pada harga runcit yang disyorkan, yang biasanya jauh lebih tinggi daripada nilai pasaran sebenar.

Tawaran telefon pintar terbaik: Apple, Samsung dan lain-lain

Semasa Hari Bujang, anda sudah tentu boleh menantikan pelbagai tawaran. Jadi inilah masa yang sesuai untuk mengucapkan selamat tinggal kepada telefon pintar lama anda dan membeli yang baru, bukan? Dalam bahagian ini, anda akan menemui tawaran telefon pintar terbaik yang kami fikirkan daripada Apple dan Samsung. Sudah tentu, semua pengeluar lain juga merupakan sebahagian daripada perjanjian itu. Jika harga sangat menarik, anda juga boleh mendapatkannya di sini.

iPhone 13 Mini adalah yang terakhir dari jenisnya apabila ia berkaitan dengan iPhone faktor bentuk kecil – sekurang-kurangnya sehingga Apple memutuskan untuk mengeluarkan iPhone boleh lipat. IPhone 14 menyaksikan Apple mengabaikan faktor bentuk yang kecil, jadi berikut ialah tawaran yang membantu anda menjimatkan lebih daripada $100 daripada harga biasa model 256 GB. Seperti yang kita semua tahu, Apple jarang menurunkan harga mereka, jadi ini menjadikan makanan membeli-belah yang sempurna!

Di samping itu, jika anda ingin menaiki kereta muzik boleh lipat, mengapa tidak menggunakan Galaxy Z Fold 4? Keseluruhan peranti hanya menjerit ‘utama’! Untuk alternatif padat, semak tawaran Amazon pada Galaxy Z Flip 4.

$346 untuk Google Pixel 6a? Sekarang itu adalah murah, memandangkan ia hampir dengan Benjamin dari MSRP. Ini jelas sesuatu yang patut dilihat jika anda ingin memanfaatkan keupayaan fotografi pengiraan Google tanpa perlu membebankan wang.

Robot vakum, termostat dan loceng pintu: Tawaran rumah pintar ini menggiurkan!

Selain telefon pintar, anda juga akan menemui semua jenis produk rumah pintar yang ditawarkan daripada pelbagai peruncit. Adakah anda ingin menjimatkan kos tenaga atau pemanasan memandangkan kegawatan dunia hari ini? Kemudian anda tidak boleh terlepas termostat pintar dan lampu pintar. Adakah anda lebih suka mempunyai pembersih vakum robot? Tidak menjadi masalah sama sekali!

Walmart mempunyai banyak barangan rumah pintar yang dijual. Bayangkan membeli Google Nest Mini (generasi ke-2) dengan hanya $18 dan bukannya $49. Bagaimana pula dengan tongkat penstriman Roku 4K yang telah hampir 50% mencukur MSRPnya? Item lain yang dijual termasuk palam pintar, kunci pintar dan penghala mesh, antara lain.

Jam tangan pintar dan fon kepala: Tawaran boleh pakai terbaik pada Hari Bujang!

Peminat jam tangan pintar dan fon kepala Bluetooth juga harus mendapat nilai wang mereka pada Hari Bujang. Kami masih perlu menunggu dan melihat sama ada Apple atau Samsung akan menurunkan harga secara drastik untuk peranti terbaharu mereka. Walau bagaimanapun, pengalaman menunjukkan bahawa anda boleh menantikan tawaran menarik di sini juga. Apple tidak melihat sebarang pengurangan dalam harganya, yang setara untuk kursus itu.

Sony, Samsung, LG atau Philips: Tawaran TV terbaik!

Biasanya, anda jarang akan menemui tawaran TV di NextPit. Walau bagaimanapun, apabila kami membentangkannya kepada anda, ia biasanya merupakan tawaran yang sangat bagus. Kami juga mengikuti garis panduan ini pada Hari Bujang. Jadi semak kembali dengan kerap untuk tawaran TV terbaik di sekitar LG, Philips atau Samsung. Di sini kami mempunyai Samsung mengurangkan 34% daripada raksasa Neo QLED 8K 65-inci mereka, manakala LG telah memberikan 40% untuk TV OLED C1nya. Sony agak kedekut dengan diskaun mereka kali ini, jadi anda mungkin lebih baik menggunakan jenama Korea Selatan dalam hal tawar-menawar.

Jika anda tidak mahu membuang set lama yang sangat bagus, anda boleh menaik taraf televisyen anda menggunakan tongkat penstriman murah, yang menjadi lebih murah semasa hari Bujang:

Hari Bujang: Promosi ini menanti anda!

Hari Bujang terus berkembang popular, dan sebarang alasan untuk membeli-belah adalah alasan yang baik. Anda mungkin mendapati lebih banyak jenama di AS menawarkan diskaun Hari Bujang, serta memerhatikan tapak web kupon untuk tawaran pulangan tunai berganda setiap kali anda mengambil sesuatu daripada peruncit yang mengambil bahagian.

Hari Bujang 2022

Inilah dia, apa yang kami fikir adalah tawaran terbaik untuk Hari Bujang 2022. Dengan begitu banyak tawaran, semoga anda dapat memperoleh beberapa tawaran. Jika anda terlepas sesuatu, anda tidak perlu risau, kerana Black Friday sudah menanti di depan mata. Dan Cyber ​​Monday masih ada, dan sekiranya anda merindui kereta muzik itu, sentiasa ada musim beli-belah Krismas yang ditunggu-tunggu. Sungguh masa yang indah untuk kami pemburu tawar-menawar!