Hari Perdana Amazon 2022: 40+ tawaran Hari Perdana terbaik

101
Tawaran teknologi hari perdana Nextpit 1
© NextPit

Kami akan sampai ke penghujung Hari Perdana yang lain! Pesta promo Amazon berlangsung dari 12-13 Julai dan menampilkan pilihan tawaran yang menarik. Dalam artikel ini, kami membentangkan semua yang anda perlu tahu tentang Hari Perdana Amazon dan tawaran terbaiknya.

 1. Bilakah Hari Perdana bermula?
 2. Tawaran yang anda boleh dapatkan hari ini: Tawaran Perdana Hari terbaik dan tawaran gudang
 3. Tawaran Hari Perdana: Fire TV Stick, Echo Show, Kindle & banyak lagi!
 4. Konsol pada Hari Perdana: Nintendo Switch, PlayStation 5 dan lain-lain
 5. Tawaran iPhone dan banyak lagi: Tawaran Apple terbaik untuk Hari Perdana!
 6. Tawaran telefon pintar: Bagaimana untuk menjimatkan pada Samsung, Xiaomi dan lain-lain
 7. Aksesori telefon dan banyak lagi: Sarung, Pembesar Suara Bluetooth dan banyak lagi
 8. LG, Philips atau Sony: Tawaran TV terbaik pada Hari Perdana!
 9. Robot vakum dan loceng pintu: Tawaran rumah pintar terbaik!

Bilakah Hari Perdana bermula?

Hari Perdana ialah salah satu percutian terbesar untuk pemburu tawaran yang mempunyai langganan Amazon Prime yang aktif. Acara sebenar berlangsung dari 12 Julai hingga 13 Julai pada jam 11:59 malam.

Sangat penting: Amazon Prime Day tersedia secara eksklusif untuk pelanggan Amazon yang mempunyai langganan Prime. Yang berkata, jika anda belum mempunyai langganan Perdana, klik butang di bawah untuk mendaftar langganan percubaan:

 • Berkaitan: Bagaimana untuk membatalkan keahlian Amazon Prime anda

Kami akan mengemas kini artikel ini sepanjang hari untuk anda supaya anda tidak terlepas sebarang tawaran teratas dan boleh menjejaki segala-galanya. Dalam pilihan kami, kami juga membandingkan harga tawaran dengan harga umum di web. Tidak semua tawaran adalah hebat, kerana Amazon mendasarkan harganya pada harga runcit yang disyorkan, beberapa daripadanya telah wujud selama bertahun-tahun.

Tawaran yang anda boleh dapatkan hari ini: Tawaran Hari Perdana terbaik [Updated July 13]

Di bawah, anda akan menemui tawaran terbaik yang Amazon tawarkan pada Hari Perdana. Sama ada TV, robot vakum, telefon pintar atau teknologi lain, rangkaiannya sungguh menakjubkan! Adalah penting untuk menjejaki tawaran untuk memastikan anda tidak terlepas sebarang tawaran.

Tawaran Hari Perdana: Fire TV Stick, Echo Show, Kindle & banyak lagi!

Ia telah menjadi corak berulang sejak beberapa tahun kebelakangan ini apabila Amazon menawarkan perantinya sendiri pada harga yang jauh lebih murah terlebih dahulu. Berikut adalah beberapa tawaran terbaik dari Amazon sendiri semasa Hari Perdana:

Tawaran iPhone dan banyak lagi: Tawaran Apple terbaik untuk Hari Perdana!

Prime Day juga mempunyai tawaran menarik untuk peminat Apple. Sama ada iPhone 13, iPad Air 5 baharu atau Apple Watch Series 7, tawaran Apple ini tidak boleh dilepaskan ketika datang untuk memilih tawaran yang murah! Seperti biasa, Amazon bergantung pada harga runcit yang disyorkan, yang kadangkala jauh lebih tinggi daripada harga semasa yang ditunjukkan di web.

Ini benar terutamanya dengan peranti Apple, dan ia boleh berlaku bahawa anda sebenarnya boleh menjimatkan sedikit. Sudah tentu, kami telah meringkaskan tawaran Apple terbaik untuk anda.

Tawaran telefon pintar: Cara menyimpan pada Samsung, Motorola dan lain-lain

Selain daripada epal, Amazon juga mengurangkan harga pengeluar lain. Tawaran sekitar rangkaian produk siri A pertengahan Samsung mungkin amat menarik bagi mereka yang mahukan banyak wang untuk wang mereka. Kami sangat ingin tahu tentang diskaun untuk telefon pintar baharu. Lagipun, anda selalunya masih perlu mengeluarkan harga yang agak tinggi untuk telefon bimbit terkini.

Sama ada Samsung Galaxy A53, Motorola Moto G100 atau OnePlus 10 Pro, terdapat beberapa tawaran untuk anda. Untuk tidak terjerumus ke dalam kesilapan menyimpan wang, kami telah mengecilkan tawaran yang paling menarik untuk anda.

Aksesori telefon dan banyak lagi: Tawaran aksesori telefon pintar terbaik!

Jika anda tidak mencari telefon pintar baharu pada Hari Perdana, anda mungkin berminat dengan aksesori untuk peranti anda. Daripada pelindung skrin kepada sarung pelindung, kami akan berkongsi di sini pilihan diskaun terbaik untuk aksesori telefon bimbit dan boleh pakai.

 • Berkaitan: Sarung Samsung Galaxy S22 terbaik untuk dibeli pada tahun 2022

Robot vakum dan loceng pintu: Tawaran rumah pintar terbaik!

Sudah tentu, terdapat pembantu pintar lain dalam rangkaian gergasi mel-untuk-pesanan selain daripada rangkaian mereka sendiri. Peranti Amazon. Pembersih vakum robotik, loceng pintu pintar dan mesin pemotong robot tidak boleh dilepaskan juga. Anda akan mendapat tawaran terbaik untuk rumah pintar anda di sini sebaik sahaja ia tersedia!

Konsol pada Hari Perdana: Nintendo Switch, PlayStation 5 dan lain-lain

Bagi anda yang menantikan konsol baharu, izinkan saya berkongsi rahsia dengan anda terlebih dahulu: PlayStation 5 dan Xbox Series X mungkin tidak akan tersedia pada harga yang lebih rendah di Amazon. Walau bagaimanapun, gergasi mel-untuk-pesanan mungkin akan memasukkan dua konsol yang sangat dicari ini dalam tawaran mereka untuk Hari Perdana, tetapi anda perlu cepat mendapatkan salah satu konsol permainan yang diidamkan. Sekali lagi, mungkin hanya terdapat sebilangan terhad konsol yang tersedia.

Tetapi keadaan mungkin berbeza untuk Nintendo Switch. Konsol masih terjual seperti kek panas walaupun sudah lama wujud, dan kami menjangkakan beberapa tawaran bundle yang menarik atau malah pengurangan harga untuk versi OLED.

Anda boleh mendapatkan tawaran permainan terbaik yang disediakan oleh Prime Day untuk anda sebaik sahaja ia tersedia di bawah:

LG, Philips atau Sony: Tawaran TV terbaik pada Hari Perdana!

Secara peribadi, saya menantikan Hari Perdana untuk akhirnya membeli TV baharu. Malangnya, peranti ini biasanya boleh menjadi agak mahal, yang bermaksud bahawa TV LG kadangkala boleh mencecah $3,000. Walau bagaimanapun, tawaran Amazon boleh berubah menjadi tawaran sebenar.

Jika anda sedang mencari TV OLED atau QLED, kami telah menyenaraikan tawaran terbaik untuk anda di sini. Jika anda sedang mencari TV untuk dimainkan PlayStation 5 dengan, anda pasti perlu membaca cetakan kecil. Ini kerana hanya peranti yang mempunyai sambungan yang serasi adalah kalis masa hadapan. Tetapi jangan risau, kami akan memberitahu anda apa yang disertakan dengan TV dan perkara yang ditawarkan oleh TV tersebut.

Ini adalah tawaran untuk Amazon Prime Day 2022 setakat ini! Adakah anda sudah menyertai jualan Hari Perdana yang gila tahun lepas? Adakah anda dapat mendapatkan sebarang tawaran menarik? Beritahu kami dalam ulasan!