HomePod Apple (2023) boleh dilancarkan dalam masa terdekat

77
Paparan pintar Apple homepod tablet ipad dalam kerja-kerja
© Nextpit

Sejak HomePod Mini dikeluarkan pada November 2020, barisan pembesar suara pintar Apple tidak menerima sebarang muat semula perkakasan. Syarikat itu juga telah menghentikan HomePod asal pada Mac 2021 meninggalkan pilihan tunggal untuk peminatnya. Nasib baik, Apple dikatakan akan memperkenalkan pengganti kepada HomePod gen pertama tidak lama lagi.

Wartawan dan perunding Bloomberg Mark Gurman telah berkongsi ramalan terbarunya tentang HomePod bersaiz penuh Apple generasi seterusnya di Twitter. Walaupun masa yang tepat tidak diberikan, Gurman mengatakan bahawa Apple akan memperkenalkan HomePod baharu “tidak lama lagi”.

  • Jangan ketinggalan: Pembesar suara pintar terbaik dengan pembantu suara

Ciri Apple HomePod 2

Tambahan pula, butiran lain telah ditinggalkan termasuk ciri yang diharapkan. Tetapi sudah pun spekulasi tahun lepas bahawa Apple sedang mengusahakan pembesar suara pintar yang lengkap dengan integrasi Apple TV dan FaceTime. Nampaknya, ini nampaknya tidak berlaku pada HomePod 2 tahun ini kerana pembocor percaya ia akan menjadi versi yang lebih murah daripada pendahulunya dan bukannya baik pulih.

Walaupun kedudukan bajet, HomePod (2023) dijangka membawa S8 SiP (sistem dalam pakej) serupa dengan Apple Watch Series 8 dan Watch Ultra terkini. Dan memandangkan jurang lima tahun, adalah selamat untuk mengatakan bahawa Apple akan menambah kemas kini pada bahagian dalam pembesar suara terutamanya pada panel kawalan sentuh.

Apple HomePod mini di atas meja

HomePod Mini (2020) adalah agak murah dengan MSRP $99. / © Apple; Petikan skrin: NextPit

Keluaran Apple HomePod 2

Berkenaan dengan tarikh pelancaran yang mungkin, HomePod boleh mendapatkan acara berasingan atau siaran akhbar selepas Apple hanya melancarkan dua komputer riba MacBook Pro baharu hari ini. Pada masa yang sama, kami ingin mengetahui pendapat anda tentang barisan HomePod. Sekiranya Apple menggabungkan Apple TV dan pembesar suara pintar dalam satu peranti? Beritahu kami.

Melalui: MacRumors
Sumber:
Twitter/MarkGurman