HomePod Pro/Max: Apple Dijangka Melancarkan Pembesar Suara Dengan Paparan Gergasi pada 2024

81
NextPit Apple HomePod 2 FaceTime
© NextPit

Apple boleh mengembangkan kehadirannya di rumah dengan melancarkan lebih banyak pembesar suara pintar. Laporan baru membuat spekulasi bahawa pembuat iPhone akan memperkenalkan HomePod generasi seterusnya dengan paparan gergasi. Pembesar suara pintar atau hibrid paparan pembesar suara boleh tiba pada separuh pertama 2024, dan ia mungkin disertakan dengan nama Max atau Pro.

Walaupun HomePod 2023 NextPit yang disemak baru sahaja dikeluarkan di pasaran, versi yang lebih berkebolehan mungkin sudah dalam usaha. Penganalisis dan pembocor yang boleh dipercayai, Ming-Chi Kuo, berkongsi pandangannya tentang pembesar suara HomePod yang tidak diumumkan. Peranti ini dikatakan menampilkan paparan 7-inci, yang merupakan peningkatan drastik kepada panel matriks LED pada HomePod 2023 dan HomePod Mini yang kami uji.

  • Baca juga: Cara membeli Apple HomePod yang betul untuk rumah anda.

Apple HomePod dengan ciri FaceTime?

Fungsi paparan masih tidak jelas. Tetapi adalah selamat untuk menganggap ini akan digunakan untuk mengeluarkan kawalan pemain media atau butang yang diperlukan untuk melaraskan parameter yang setara dengan apl Home pada iPhone dan iPad. Tambahan pula, kemungkinan komponen itu akan diletakkan pada sudut menghadap ke hadapan dan berfungsi sebagai paparan pintar semasa panggilan FaceTime setanding dengan Amazon Echo Show 5.

Mini HomePod di atas meja dengan lampu berwarna-warni dipaparkan pada skrin sentuh atas

Panel Matriks LED Apple HomePod Mini / © NextPit

Hakikat bahawa HomePod OS pada masa ini tidak berupaya untuk mempunyai ciri-ciri sedemikian, Apple juga mungkin mengemas kini perisian atau mungkin mendedahkan platform baharu yang akan menyokong paparan. Terdapat khabar angin sebelum ini bahawa Apple sedang membina OS rumah pintar yang luas dipanggil homeOS, jadi ini mungkin juga memberi penekanan kepada kewujudan varian HomePod Pro atau Max.

Ia menambah bahawa HomePod dengan skrin lebih besar dirancang untuk didedahkan pada 2024. Maksudnya, itu boleh berlaku seawal Januari, mencerminkan garis masa tetingkap keluaran HomePod 2023. Sudah tentu, ini mungkin dilanjutkan ke musim bunga tahun depan.

Apakah pendapat anda tentang HomePod Apple dengan paparan yang besar? Adakah anda menganggapnya sesuai di rumah atau bilik anda? Beritahu kami di bahagian komen.

Melalui: MacRumors
Sumber:
Sederhana