Honor Menggoda Telefon Flip dan Cincin Pintar Pertamanya untuk 2024!

9
nextpit honor magic v2 rsr bahagian belakang
© nextpit

Semasa temu bual mengenai Honor Magic V2 dan Honor Magic 6 Pro di Kongres Dunia Mudah Alih (MWC 2024) di Barcelona, ​​Ketua Pegawai Eksekutif Honor George Zhao mengumumkan bahawa cincin boleh lipat dan pintar pertama syarikat itu akan dipersembahkan tahun ini. Nama untuk kedua-dua peranti itu ialah Honor Flip dan Honor Ring.

  • Jangan ketinggalan: Telefon pintar lipat terbaik di pasaran

Honor Flip dan Honor Ring akhir tahun ini

Agak mengejutkan bagaimana nama Samsung Galaxy Z Flip telah menetapkan dirinya sebagai definisi faktor bentuk. Baru semalam, kami melaporkan Nubia Flip yang dibentangkan di MWC 2024 di Barcelona, ​​yang juga menandakan kemunculan semula ZTE di Eropah dan, pada harga USD 599, berkemungkinan menjadi yang boleh dilipat paling murah di pasaran.

Ketua Pegawai Eksekutif Honor George Zhao

Ketua Pegawai Eksekutif Honor George Zhao. / © nextpit

Hari ini kita mendengar daripada Honor bahawa mereka juga merancang satu lagi alat lipat. Sebagai CNBC mendapat tahu dalam temu bual dengan Ketua Pegawai Eksekutif Honor George Zhao di MWC, bekas anak syarikat Huawei itu juga merancang Honor Flip.

Dan, seperti namanya, ini boleh dilipat dengan reka bentuk kulit kerang. Dalam erti kata lain, telefon flip dengan paparan boleh lipat di bahagian dalam. Walau bagaimanapun, Zhao mengumumkan bahawa ini bukan telefon pintar boleh lipat pada masa akan datang, tetapi kami boleh menjangkakannya seawal tahun ini (2024).

Tahun ini kami sedang bersiap untuk pelancaran telefon flip-sekarang kami berada di peringkat akhir secara dalaman, kami sangat optimistik tentang peranti boleh lipat pada masa hadapan.

Honor Smart Ring akan menyusul juga tidak lama lagi

Cincin Samsung Galaxy dalam emas

Samsung Galaxy Rings dipersembahkan di MWC dalam tiga versi berbeza yang diperbuat daripada kaca dalam warna emas, hitam dan perak. / © nextpit

Perkara yang sama berlaku untuk cincin pintar yang dikhabarkan sehingga kini, yang mana Ketua Pegawai Eksekutifnya sudah pun merujuknya sebagai “Honor Ring”. Walaupun penjejak kecergasan yang tidak mencolok di jari telah lama wujud, memandangkan pusingan cincin pintar kami menunjukkan pasaran yang mantap, Samsunglah yang menjadikan cincin pintar itu tersebar luas di pameran perdagangan. Samsung Galaxy Ring telah dipersembahkan kepada umum buat kali pertama-walaupun di sebalik pameran kaca.

Kami sudah mempunyai penyelesaian sedemikian sedia secara dalaman dan kini sedang mengusahakannya supaya peminat kami boleh membeli Cincin Honor tidak lama lagi. Cincin pintar berfungsi bersama-sama dengan aplikasi yang didayakan AI supaya tabiat dan data kesihatan boleh dianalisis dan cadangan profesional boleh dibuat kepada pengguna, Zhao menyambung.

Walaupun Ketua Pegawai Eksekutif Honor telah komited untuk mengeluarkan Honor Flip tahun ini, kenyataan mengenai Cincin Honor masih agak kabur. Tetapi memandangkan Apple sudah pun dikhabarkan akan mengusahakan “iRing”, jam sudah berdetik untuk semua jenama lain mencuri tumpuan.

Apa pendapat anda tentang fakta bahawa Honor kini ingin menceburi perniagaan “Smart Ring”? Apakah tanda harga yang anda fikir Honor Flip akan disertakan? Beritahu kami pendapat anda dalam ulasan di bawah.

Sumber:
CNBC, CNBC