Humidifier Rainforest baharu Smartmi meniru titisan hujan dan bunyi

192
Model Smartmi Humidifier Rainforest model pelancaran pintar
© Smartmi / Tangkapan skrin oleh: NextPit

Smartmi, yang terkenal dengan pembersih pintarnya, melancarkan pelembap berdaya Apple Homekit baharu. Seperti namanya, Smartmi Humidifier Rainforest meniru proses penyejatan semula jadi bersama-sama dengan cangkerang lutsinar yang memaparkan titisan air. Pelembap pintar telah disenaraikan di laman web global syarikat tetapi masih belum diberi harga.

TL;DR

  • Smartmi’s memperkenalkan pelembap pintar dengan pelembapan semula jadi.
  • Smartmi Humidifier Rainforest juga mempunyai cangkerang lutsinar dan pembantu pintar.
  • Smartmi masih belum mendedahkan keluaran dan harga Humidifier Rainforest.

Reka bentuk telus dan pelembapan tanpa kabus

Tidak seperti kebanyakan pelembap mesin konvensional, Smartmi’s Humidifier Rainforest didatangkan dengan reka bentuk top-fill ditambah dengan skrin LED kubah yang menunjukkan air masa nyata dan tahap kelembapan relatif. Di bawahnya terdapat cangkerang tembus pandang yang mengingatkan kita tentang periuk pembuat kopi. Terdapat juga penapis udara terbina dalam yang boleh dibasuh di bahagian bawah. Kapasiti volum peranti ialah tiga liter atau cukup untuk sehingga 15 jam pelembapan berterusan.

  • Jangan ketinggalan: Pembersih udara pintar terbaik pada tahun 2022

Humidifier Rainforest menggunakan proses pelembapan bebas kabus yang boleh dilakukan melalui teknologi penyejatan tersuai. Smartmi menggunakan pengion udara yang menghasilkan anion semula jadi (ion negatif). Jenis ion ini secara amnya lebih berkesan dalam menyingkirkan bahan zarahan yang tinggi. Akhir sekali, peranti meniru bunyi hujan dengan menggunakan campuran bunyi putih untuk membantu tidur yang lebih nyenyak.

Smartmi Smart Humidifier Rainforest

Smartmi Humidifier Rainforest dilengkapi dengan paparan LED kubah dan reka bentuk top-fill / © Smartmi

Harga dan sokongan pembantu pintar

Seperti pada Smart P2 Purifier tanpa wayar, pembantu suara rumah disokong dengan Humidifier Rainforest. Ia serasi dengan Google Assistant, Apple HomeKit dan Alexa Amazon. Aplikasi Smartmi Link juga memberitahu pengguna apabila tiba masanya untuk rutin pembersihan atau mengisi semula tangki air. Tambahan pula, pengguna boleh menyediakan penjadualan pintar dan pemasa menggunakan aplikasi.

Tidak jelas berapa kos Smartmi Humidifier Rainforest. Sebaliknya, pelembap termurah dari syarikat milik Xiaomi dijual pada harga $140. Pelancaran mungkin tidak lama lagi memandangkan peranti itu sudah disenaraikan di laman web Smartmi termasuk AS, Kanada dan Eropah.

Melalui: Homekit
Sumber:
Smartmi AS