Ia Rasmi: Jam Tangan OnePlus Nord

78
pelancaran jam tangan oneplus nord 01
© OnePlus

OnePlus Nord Watch telah diperkatakan dalam kilang khabar angin untuk beberapa waktu sekarang. Kini, syarikat China itu telah mengumumkan secara rasmi acara pelancaran menerusi Twitter. Jam tangan pintar pertama daripada anak syarikat Oppo ditetapkan untuk diperkenalkan dalam masa yang ditetapkan. Penggoda mendedahkan itu dan sedikit reka bentuk jam tangan.

TL;DR

  • OnePlus mengiklankan Jam Tangan Nord yang akan didedahkan tidak lama lagi.
  • Jam tangan pintar Nord pertama akan mempunyai sarung segi empat tepat.
  • Khabar angin awal menunjukkan maklumat mengenai spesifikasi teknikalnya.

OnePlus Nord Watch akhirnya akan menjadi kenyataan

Pada pertengahan bulan Julai, khabar angin awal tentang satu, masing-masing lima jam tangan pintar “OnePlus Nord” baharu menjadi lebih kuat. Pada masa itu, pembocor Mukul Sharma merangkumi keseluruhan spektrum bentuk dari bulat ke persegi. Kini, bagaimanapun, ia telah menjadi rasmi dengan a siaran Twitter dari pejabat OnePlus India.

Di sana, pelancaran OnePlus Nord Watch yang akan berlangsung sebaik sahaja ia diumumkan secara rasmi. Gambar yang sepadan menunjukkan reka bentuk jam tangan segi empat tepat. Pemberi maklumat yang disebutkan di atas juga sudah diterbitkan bahan sepadan, yang mana ia kelihatan selaras dengan penggoda OnePlus.

  • Baca juga: Ini adalah penjejak kecergasan terbaik pada tahun 2022
Anda boleh melihat OnePlus Nord Watch, iaitu Smartwatch daripada Sublabels.

Menurut kebocoran itu, OnePlus Nord Watch nampaknya datang dalam tiga warna kes yang berbeza. / © OnePlus.

Jam tangan pintar khusus ini semuanya bersedia untuk tiba dalam tiga warna berbeza: perak, hitam dan emas. Tali tidak mempunyai pengapit standard, tetapi nampaknya terkunci secara magnetik dalam kedudukan yang berbeza. Di sebelah kanan, mahkota terletak di tengah, yang mungkin bertujuan untuk navigasi menu.

Paparan tersebut dikhabarkan mempunyai resolusi 368 x 448 piksel. Fungsi seperti menjejak degupan jantung pemakai, kualiti tidur dan paras oksigen darah juga dikatakan boleh dilakukan dengan OnePlus Nord Watch yang murah.

Bercakap tentang mampu milik, jam tangan pintar itu dikhabarkan berharga 5,000 dan 8,000 rupee India. Itu akan menjadi kira-kira $62 hingga $100. Walau bagaimanapun, memandangkan OnePlus hanya mengiklankan ini di India, kami akan menganggap pelancaran awal di sana sebelum ia diikuti dengan keluaran global.