Imej Langsung Galaxy A35 Pertama Mendedahkan Perubahan Reka Bentuk Besar

28
nextpit Samsung Galaxy A54
© nextpit

Berikutan kemunculan Galaxy S24 bulan lepas, Samsung dijangka menumpukan perhatian kepada barisan telefon pintar Galaxy jarak pertengahan seterusnya, dengan Galaxy A55 dan Galaxy A35 mengambil alih pentas. Nampaknya, imej langsung Galaxy A35 telah dilihat buat kali pertama, yang mengesahkan perubahan ketara akan datang, terutamanya pada bahagian luar.

  • Baca juga: Telefon pintar terbaik untuk dibeli di bawah harga $400

Apa yang berbeza pada reka bentuk Samsung Galaxy A35

Diambil daripada laman web agensi pensijilan Korea (melalui SamMobile), peranti digambarkan dengan bahagian belakang dalam kemasan ungu. Walaupun reka bentuk menunjukkan persamaan dengan pemaparan pihak ketiga yang kami lihat tahun lepas, ia mengesahkan bingkai rata baharu dan “Pulau Utama” yang menempatkan butang fizikal di sebelah kanan. Kedua-dua ini pertama kali muncul pada Galaxy A25 dan Galaxy A15 yang telah dirasmikan tahun lepas.

Di samping itu, bahagian belakangnya mengekalkan lensa kamera tiga terapung. Berkemungkinan kamera utama 48 MP daripada Galaxy A34 (ulasan) yang telah kami semak boleh dinaik taraf kepada kamera 50 MP serupa dengan Galaxy A54 (ulasan) tahun ini. Tidak mengejutkan jika penderia yang lain akan menyertakan penderia ultralebar 8 MP dan penderia makro 2 MP pertengahan.

Gambar langsung Samsung Galaxy A35

Tangkapan langsung pertama Samsung Galaxy A35 dalam warna ungu / © RRA Korea / SamMobile

Malangnya, tiada petunjuk tentang rupa panel hadapan, tetapi kita boleh berdasarkan daripada pemaparan awal yang menggambarkan potongan lubang tebuk, akhirnya menggantikan paparan berlekuk. Peranti jarak pertengahan mungkin mengekalkan skrin AMOLED 6.6 inci dengan kadar penyegaran 120 Hz daripada pendahulunya juga.

Spesifikasi dalaman Samsung Galaxy A35

Di tempat lain, Galaxy A35 ditemui daripada repositori penanda aras untuk dikuasakan oleh SoC Exynos 1350 yang digabungkan dengan 6 GB RAM. Ia juga boleh mendapat kapasiti bateri 5000 mAh bersaiz baik dan penarafan pengecasan 25 watt. Peranti jarak pertengahan Samsung yang akan datang, termasuk Galaxy A55, harus but pada OS Android 14 dengan One UI 6 berkulit di atas.

Tiada butiran mengenai tarikh pelancaran tepat untuk Galaxy A35. Walau bagaimanapun, kita boleh merujuk kepada jadual waktu Galaxy A34 yang diumumkan pada Mac tahun lepas. Oleh itu, Galaxy A35 boleh memecahkan perlindungan seawal bulan ini atau bulan depan.

Apakah pendapat anda tentang bahasa reka bentuk bersatu baharu Samsung? Bagaimana anda akan mengubahnya jika diberi peluang? Beritahu kami dalam ulasan.