Imej Samsung Galaxy A24 Cadangkan Bezel Tebal dan Spesifikasi Kamera Besar

82
NextPit Kamera Depan Samsung Galaxy A33 5G
© NextPit

Samsung Galaxy A34 dan Galaxy A54 nampaknya bukan satu-satunya telefon pintar kelas pertengahan yang dijadualkan untuk dikeluarkan dalam barisan syarikat pada separuh pertama tahun ini. Galaxy A24 kos rendah dijangka akan dilancarkan tidak lama lagi, dan gambarnya yang bocor bersama spesifikasinya memberi kelebihan kepada ramalan ini.

Berdasarkan gambar promosi yang didakwa, Samsung Galaxy A34 sedikit berbeza daripada rupa rata dan ringkas Galaxy A34. Paparan AMOLEDnya pada kadar penyegaran 90Hz dikatakan berukuran 6.5-inci dan mampu menghasilkan 1,000 nits kecerahan puncak. Ini kemudian dipadankan dengan reka bentuk takuk dan bezel tebal yang lebih menyerlah di bahagian bawah dagu.

  • Baca juga: Manakah telefon jarak pertengahan Android terbaik untuk dibeli pada tahun 2023?

Bahagian belakang Galaxy A24 juga mencerminkan persediaan yang terdapat pada Galaxy A54 dan Galaxy A34. Tambahan pula, anda boleh menemui modul tiga kamera dengan penderia utama 50MP mengemudi. Terdapat juga penembak ultralebar 5MP dan 2MP. Sementara itu, kamera selfie dipercayai sensor 13MP.

Warna dan reka bentuk Samsung Galaxy A24

Adakah ini gambar yang dikatakan Samsung Galaxy A24, yang menampilkan bezel tebal, betul? / © Alat

Peranti Android 13 yang lebih murah akan dikuasakan oleh pemproses MediaTek Helio G99. Tetapi terdapat kawasan di mana varian Snapdragon akan ditawarkan. Dari segi memori, ia mempunyai konfigurasi yang terdiri daripada 4 GB RAM dan 128 GB storan on-board. Tidak jelas sama ada akan ada persediaan yang lebih berkuasa dengan memori dan storan yang lebih besar. Di tempat lain, bateri 5,000 mAh dijangka memberikan hayat bateri yang boleh dipercayai.

Seperti yang dilihat dalam foto, jalur warna Galaxy A24 termasuk perak/putih reflektif, hijau limau, hitam dan merah burgundy. Kerja cat terakhir seolah-olah mengingatkan kita tentang Galaxy S22 Ultra (ulasan). Akhir sekali, tiada maklumat mengenai harga Galaxy A24, tetapi kemungkinan ia boleh dijual pada harga yang sama seperti bajet Galaxy A23 5G.

Apakah pendapat anda tentang spesifikasi dan reka bentuk Galaxy A24? Adakah anda mencadangkan bahawa Samsung harus membuang reka bentuk takuk daripada peranti pertengahannya? Kami sedang mendengar.

Melalui: GSMArena
Sumber:
Gajet