Inginkan beberapa apl percuma? Dapatkan versi berbayar ini secara percuma!

94
Apl NextPit minggu ini 10
© NextPit

Setiap minggu, NextPit menawarkan anda pilihan tawaran menarik untuk apl mudah alih dan permainan untuk iOS dan Android yang biasanya dibayar tetapi tersedia secara percuma secara sementara di Apple App Store dan Google Play Store.

Senarai apl percuma ini dikemas kini setiap minggu dengan sekurang-kurangnya dua edisi mingguan. Antara masa penerbitan dan saat anda membaca artikel ini, ada kemungkinan beberapa permohonan telah dibayar semula. Promosi Gedung Google Play pada apl agak mudah untuk diramalkan, tetapi ia lebih rumit dengan promosi App Store, kerana Apple tidak menyatakan berapa lama diskaun itu sah.

 • Ikuti panduan lengkap kami untuk mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua pantas: Setiap kali anda terjumpa apl yang menarik tetapi tidak mempunyai kegunaan sebenar untuknya, mengapa tidak pasang apl itu sahaja? Selepas berbuat demikian, hanya padamkannya daripada peranti anda. Dengan cara ini, apl itu akan menjadi sebahagian daripada pustaka apl anda dan anda boleh memasangnya semula secara percuma apabila anda memerlukannya. Ini adalah kaedah yang boleh dipercayai untuk memanfaatkan sepenuhnya promosi jangka pendek.

Apl Android percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

Apl produktiviti/gaya hidup Android yang percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

 • Bar Nav Mudah ($0.99): Jika bar navigasi maya telefon pintar anda tidak lagi berfungsi sebagaimana mestinya, atau yang fizikal dirakam, maka apl ini mungkin boleh menawarkan penyelesaian yang baik.
 • Widget Kenalan ($0.99): Aplikasi widget ini membolehkan anda mengatur kenalan kegemaran anda hanya dengan meletakkannya ke dalam widget skrin utama. Ia seperti dail cepat pada steroid.
 • PockMed ($

  3.00
  ): Pastikan kesihatan anda kekal teratur tidak kira ke mana anda pergi dengan apl rekod perubatan poket digital ini, membolehkan anda bersedia untuk perundingan doktor tanpa perlu berpusing-pusing di sekitar folder besar-besaran.
 • Teks kepada Ucapan ($0.99): Tukar teks kepada pertuturan dengan apl kecil yang menarik ini, membiarkan mata anda berehat dan telinga anda melakukan tugas berat apabila anda perlu berehat.

Permainan mudah alih Android percuma buat sementara waktu di Gedung Google Play

 • Peppa Pig: Selamat Puan Ayam ($3.99): Sertai Peppa Pig dan rakan-rakan sambil bermain Happy Mrs Chicken. Ini ialah permainan untuk kanak-kanak yang sepatutnya membuat mereka sibuk pada peranti masing-masing semasa anda mengalihkan perhatian anda dengan tugasan lain.
 • Heroes Infinity Premium ($0.99): Ini ialah RPG aksi yang sepatutnya dapat membuatkan anda sibuk semasa anda menggodam dan memotong jalan anda melalui penjara bawah tanah dan pelbagai raksasa, naik level untuk menjadi lebih berkuasa di sepanjang jalan.
 • Prepositions Test Pro ($1.99): Ingin meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda? Latihan membuat sempurna, dan begitu juga permainan. Aplikasi ini membantu dengan penempatan kata depan anda dalam ayat.
 • Pro Truth or Dare ($0.99): Permainan yang biasanya dimainkan di pesta dengan minuman keras, keadaan boleh menjadi rancak dengan cepat. Dapatkan versi digital secara percuma!
 • Permainan Berdandan Putera Baru ($2.49): Sentiasa ada fantasi hidup sebagai seorang puteri, melainkan anda seorang, sudah tentu. Tetapi bagi berbilion orang di seluruh dunia, satu-satunya cara lain untuk menghayati fantasi sebegitu adalah melalui aplikasi seperti ini!
 • Requence ($0.99): Zen, robot kucing dari masa lalu, adalah protagonis utama dalam platformer ini di mana anda perlu menyelesaikan teka-teki jahat di sepanjang jalan untuk maju ke peringkat seterusnya!
 • Perlumbaan Kereta Mini Keseronokan 3D yang melampau ($2.49): Ingat zaman anda masih kecil dan suka bermain dengan kereta Hot Wheels? Mengapa tidak berlumba dalam dunia digital dengan permainan ini?

Apl iOS percuma buat sementara waktu di Apple App Store

Apl iOS produktiviti/gaya hidup ini percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • Kintsugi ($24.99): Tulis pendapat anda dalam jurnal digital ini, di mana cerapan baharu diharapkan akan mendorong anda menjadi versi yang lebih baik seiring dengan perkembangan zaman.
 • Warna BG ($2.99): Cipta lebih 40 jenis warna kertas dinding pratetap untuk menyerikan iPhone baharu anda, dan bukannya bergantung pada barangan lama yang sama.
 • Bilik Kebal Foto ($5.99): Sembunyikan foto cabul atau pada asasnya imej lain yang anda tidak mahu orang lain lihat pada iPhone anda dengan aplikasi ini yang menambah lebih daripada satu lapisan perlindungan terhadap tontonan yang tidak wajar.
 • Pencipta Pelekat ($4.99): Adakah anda banyak mencuba platform pemesejan segera? Jika anda menjawab secara afirmatif, maka mengapa tidak merapikan balasan anda dengan pelekat menggunakan aplikasi ini?

Permainan iOS percuma buat sementara waktu di Apple App Store

 • MyDream Universe ($4.99): Permainan kotak pasir ini membolehkan anda bermain-main dengan planet, menghidupkannya dan pada dasarnya memainkan peranan sebagai tuhan.
 • Pelari Kecil ($1.99): Ini ialah permainan pelari yang tidak berkesudahan di mana anda membimbing sosok berpiksel untuk berjalan melalui tahap gaya Mario.
 • Sarcoph ($0.99): Ini ialah permainan aksi seram yang pasti membuatkan anda berada di tepi tempat duduk kerana perlu mencari lima idola untuk melarikan diri dari rumah—tetapi ada kuasa gelap yang akan cuba menghalang anda!
 • Melarikan diri dari Crimson Manor Ep. 1 ($1.99): Permainan teka-teki ini akan menyaksikan anda cuba melarikan diri dari rumah agam era Victoria, tetapi terdapat banyak cabaran untuk diatasi sebelum anda boleh keluar!
 • Peppa Pig: Selamat Puan Ayam ($3.99): Sama seperti rakan sejawat Android, anda menyertai Peppa Pig dan rakan sambil bermain Happy Mrs Chicken. Ini ialah permainan untuk kanak-kanak yang sepatutnya membuat mereka sibuk pada peranti masing-masing semasa anda mengalihkan perhatian anda dengan tugasan lain.
 • Buzz untuk Menang ($0.99): Ditemui sebagai permainan kad yang menarik, uji refleks anda semasa anda cuba menewaskan lawan anda dengan buzzer dengan mengambil 4-of-a-kind, flush, straight, straight flush atau royal flush!
 • Permainan Menembak Wild West 2021 ($9.99): Penembak orang ketiga yang menawarkan kawalan lancar dan permainan menyeronokkan yang realistik. Jika anda benci badut, ini adalah permainan yang sesuai untuk membalas dendam anda dengan menembak mereka.
 • Permainan Pasukan Penyelamat Helikopter ($0.99): Main peranan sebagai wira semasa anda menyelamatkan orang yang dalam kesusahan melalui helikopter anda. Sudah tentu, misi akan menjadi semakin sukar dan lebih mencabar apabila anda maju.

Apa pendapat anda tentang pilihan kami minggu ini? Adakah anda menemui aplikasi atau permainan menarik lain di Gedung Google Play atau Apple App Store? Jangan ragu untuk berkongsi kebaikan anda dalam komen.