iPad 10 Terbaru Apple Kembali ke Harga Terbaiknya pada $399

56
Paparan NextPit Apple iPad 2022
© NextPit

Apple melancarkan iPad 10 dengan banyak penambahbaikan. Jadi jika anda belum membeli satu lagi, tawaran terkini akan memberi anda diskaun besar. Di Amazon, iPad 10 (2022) diturunkan kepada harga terbaiknya iaitu $399, yang bersamaan dengan penjimatan bernilai $50.

Apa yang menarik tentang jualan ini ialah Apple menyenaraikan semua varian iPad generasi ke-10 (ulasan) dan jalur warna. Bermakna anda boleh merebut model Wi-Fi dengan storan asas 64 GB pada $399 dan $549 untuk pilihan dengan sambungan selular 5G, kedua-duanya berada pada harga yang rendah.

Sementara itu, jika anda ingin menambah empat kali ganda storan onboard, iPad 10 bukan selular dengan storan 256 GB berada pada $549, turun 8 peratus daripada harga biasa $599. Bagi model iPad 10 yang paling banyak dipaparkan, ia turun kepada $699 daripada $749.

Mengapa membeli Apple iPad 10 (2022)

Tablet iPad 2022 adalah salah satu kemas kini perkakasan terbaik yang berlaku dalam barisannya. Apple telah mengecilkan bezel papak secara drastik dan meletakkan semula kamera swafotonya dalam orientasi landskap, yang merupakan yang pertama berbuat demikian. Hasilnya, hartanah skrin kini lebih besar pada 10.9 inci sementara ia mengekalkan panel resolusi tinggi dan binaan aluminium yang anggun.

iPad 10 Apple dibekalkan dengan cipset A14 Bionic yang berkemampuan yang menjadikannya tablet bersaiz sederhana sesuai untuk permainan dan penggunaan kasual. Lebih penting lagi, hayat bateri padanya adalah pepejal dan mudah bertahan lebih daripada beberapa hari untuk penggunaan gabungan termasuk penstriman kandungan kegemaran anda. Pada masa yang sama, mengecasnya adalah mudah kerana port USB-C.

Semakan Apple iPad 2022

iPad 2022 boleh didapati dalam warna perak, biru, kuning dan merah jambu! / © NextPit

Untuk kebolehgunaan yang diperluaskan, ia serasi dengan Pensil Apple generasi pertama untuk keperluan penulisan anda. Apple juga menawarkan aksesori papan kekunci baharu dengan pad jejak yang direka untuk papak itu sendiri. Jika anda lebih suka mengambil foto atau video dengan tablet anda, kamera utama dinaik taraf kepada 12MP dan menyokong rakaman 4K.

iPad 10 pada kadar diskaunnya masih jauh lebih mahal daripada iPad 9 yang lebih lama. Tetapi jika anda sedang mencari reka bentuk iPad moden, snapper yang lebih baik dan dalaman yang lebih pantas secara keseluruhan, iPad terkini adalah pilihan yang lebih baik.

Begitu juga, beritahu kami jika anda berhasrat untuk membeli iPad tahun ini. Dan apakah pendapat anda tentang tawaran iPad ini? Kami sedang mendengar.