Jadi Cepat dan Bijak: iPad Pro 2022 Apple Mendapat Penurunan Harga Besar $130

69
NextPit Apple iPad Pro 11 2022 Depan 01
© NextPit

Jika anda belum membeli atau menaik taraf kepada Apple iPad Pro terbaharu kerana anda sedang menunggu tawaran terbaik untuk berlaku, maka kesabaran anda benar-benar membuahkan hasil. Apple kini menawarkan diskaun gergasi untuk model iPad Pro 12.9-inci 2022. Ini diterjemahkan kepada penjimatan $130 yang jarang berlaku dan juga meletakkan tablet pada harga terendahnya.

Perjanjian itu tersedia khusus untuk iPad Pro 2022 12.9-inci bukan selular Apple yang dilengkapi dengan konfigurasi storan 256 GB dan dalam warna kelabu. Biasanya dijual pada harga $1199, papak premium turun kepada $1069 atau potongan 11 peratus secara langsung. Pada masa yang sama, ia adalah contoh pertama Apple telah menurunkan iPad ke tahap ini.

Mengapa anda tidak akan menyesal membeli Apple iPad Pro 2022

Apple iPad Pro terbaharu dan paling berkebolehan setakat ini ialah pembelian yang disyorkan untuk mereka yang mencari tablet kuasa yang serius. Apa yang kami ada hanyalah pujian yang tinggi dan sedikit keraguan apabila kami menyemak iPad Pro 2022.

Sebagai permulaan, papan tulis ini mempunyai paparan LED min 12.9 inci yang pantas dan menghasilkan kecerahan sehingga 1600 nits, mengatasi alternatif mahal yang lain. Ia juga merupakan salah satu iPad Apple paling anggun pernah dibuat. Ini adalah terima kasih kepada casis buatan aluminium dan panel belakang.

iPad Pro (2022) bahagian belakang

iPad Pro (2022) bahagian belakang / © NextPit

Diperkenalkan secara khusus dengan model ini ialah keupayaan stylus Apple Pencil menambah kesan hover semasa menulis atau melakar pada skrin lebar. Selain itu, ia berjalan pada iPadOS 16 yang membolehkan multitasking sebenar pada tablet Apple melalui Pengurus Peringkat. Malah terdapat modul kamera dwi resolusi tinggi di bahagian belakang yang merakam video 4K dan penderia swafoto 12MP dengan paparan ultralebar.

Semua tugasan dikendalikan dengan pantas oleh pemproses M2 yang berkuasa, yang juga dipercayai oleh komputer riba MacBook Apple. Cip tersuai Apple juga memberikan hayat bateri yang hebat dan disokong oleh ciri pengecasan pantas menggunakan port USB-C 4.0.

Anda mungkin ingin menyemak perjanjian itu dengan segera, kerana Apple diketahui menjalankan jualan yang layak seperti ini dalam tempoh yang singkat. Selain itu, adakah anda bercadang untuk mendapatkan iPad atau iPad Pro tahun ini? Dan apakah pendapat anda tentang perjanjian ini?