Jadikan iPhone 14 atau 13 Kalis Kejutan dengan Sarung Torras Guardian pada Diskaun 41%.

64
Sarung iPhone 14 Torras Guardian
© Torras

Cara paling berkesan untuk memastikan iPhone anda tidak lekuk dan calar adalah dengan menyesuaikannya dengan sarung. Walaupun penutup biasa sudah memadai, ia tidak mencukupi untuk melindungi telefon bimbit anda sepenuhnya. Hari ini, Torras sangat mendiskaunkan sarung Apple iPhone 14 dan iPhone 13 gred tenteranya yang boleh menahan jatuh 10 kaki (3.05 meter). Semua sarung bumper mendapat potongan sehingga 41 peratus di Amazon.

Dalam jualan ini, Torras mengurangkan harga semua sarung pelindung iPhone siri Kalis Kejutan Guardian. Penjimatan terbesar boleh dibawa pulang dari jalur warna hitam yang turun kepada $15 daripada harga biasa $26. Ini diikuti oleh biru dan coklat pada $18. Varian lain mendapat diskaun sederhana, termasuk merah jambu, merah dan biru muda.

Versi MagSafe-ready Guardian yang jelas atau telus juga diturunkan dengan ketara. Ia biasanya dijual pada harga $29, tetapi tawaran ini meletakkannya pada $25. Semua kes harus serasi dengan kedua-dua iPhone 13 yang lebih kecil dan model iPhone 14 (ulasan) tahun ini.

Sarung Torras Guardian adalah kalis kejutan sehingga ketinggian 10 kaki

Sama seperti Torras Magnetic Guardian yang lebih mahal, sarung tipis Guardian adalah kalis kejutan dan melindungi iPhone anda daripada terjatuh secara tidak sengaja sehingga ketinggian 10 kaki (3.05 meter). Ini dibantu oleh bahagian tepi aksesori pelindung yang terangkat sedikit di hadapan dan belakang serta pada perumah kamera. Terdapat juga sudut gaya beg udara yang melembutkan jatuh atau benjolan pada banyak sudut.

Sarung Slim Kalis Kejutan Torras Guardian untuk Apple iPhone 14 dan 13

Torras Guardian Apple iPhone 14/13 Sarung Slim Kalis Kejutan dalam warna merah jambu. / © Torras, Edit oleh NextPit

Torras Guardian mempunyai bahagian belakang yang beku, jadi warna sebenar iPhone masih akan dipaparkan sebahagiannya tanpa mengira yang mana satu yang akan anda pilih. Walau bagaimanapun, anda boleh mencampur dan memadankan sarung dengan warna yang berbeza. Malah iPhone 14 kuning yang dilancarkan baru-baru ini boleh dipasangkan dengan kebanyakan pilihan yang tersedia.

Kami telah menjejaki sejarah harga kes langsing Torras Guardian untuk seketika, dan kami menemui penyenaraian semasa dengan nilai terbaik yang direkodkan. Tetapi anda harus bertindak pantas jika anda tidak mahu terlepas penjimatan yang besar.